YaLdoNet 4 EveR

New member
../images/Emo46.gif

עהעהאהאהעהה פורום היסטוריה!!!
אני כותבת הודעה שבה כביכול אני "מעבירה ביקורת" על דרך עבודתו של מר דרור שהוא מורה להיסטוריה אצלנו, (על זה שלא מובן מה בדיוק ירד ומה נשאר אחרי המיקוד ברשימת הנושאים למבחן, ושההוכחה לכך היא בכמות השאלות בפורום היסטוריה הנוגעות למה יש ללמוד ומה לא) וההודעה "נעלמת" במסתוריות! המורים שלנו לא יודעים לקבל "ביקורת"! קיצור עוצבנתי מאוד ואני דורשת התנצלות מטעם ההנהגה היהודית של המורים - לאה ודרור - על סתימת הפיות שמתחוללת לה בפורום היסטוריה. אה ודרור, כמעט נכשלתי במבחן בהיסטוריה בגלל שלא היה מובן לי מה בדיוק צריך ללמוד, ואם אתה תוהה למה לא באתי ושאלתי כמו יתר העולם - זה בגלל שדף הנושאים מנוסח מאוד בבהירות וכביכול מאוד מובן. אבל הוא לא. אז קח זאת לתשומת ליבך ובמקום להיעלב, פשוט תקן אותו. זה לא אישי, ובטח שזה לא דורש את מחיקת ההודעות שלי. חג שמח.

לא צריך לקחת ל-../images/Emo23.gif הכל...

שמעי, במקרה אתמול באמצע הלילה בקרתי שם (אם הכוונה לקומונת לימודי הסטוריה בדרור) כי הפליא אותי לגלות על קיומה... וההודעה שלך הייתה שם עם 2 תגובות ואחת מהן מדרור..וכן ענו והתיחסו ברצינות, אז או שזה נמחק בטעות או שלא יודעת מה, כי אני לא מוצאת סיבה שיגיבו ואז ימחקו.. בכל אופן גם עברנו בכיתה על הנושאים ליתר בטחון ככה שזו נראה לי קצת הסחפות...

YaLdoNet 4 EveR

New member
ממ

ההודעה נעלמה אחרי שאני הגבתי אליה.. והודעות לא נוטות "להיעלם". ועברנו על הנושאים בכיתה, תגידי לי, את כתבת כל מה שמירי אמרה? כי אני לא כתבתי, כי ידעתי שיהיה דף באינטרנט. והדף באינטרנט הזה הוא הנושא לדיון.

D lay

New member
נצל"ש:

משחק פינוי התנחלויות. have fun
מופץ כחלק מהפרסום ל "יום נגד הכיבוש ובעד הדמוקרטיה". הקישורים למטה.

Mooa-Numi

New member
את שפוטה של אורשי

(ואת תמותי אם עכשיו תמונות של אתיודעתמה) וזה משחק גרוע כי מפסידים בו בכוונה בשביל המתודה. וחבל, כי דווקא נהניתי.

פנטילון

New member
אפילו את זה הם לא מצליחים

אפשר להפסיד כמו שאמורים או להמשיך כמו בתמונה עד סוף החיים בערך

צריכים עזרה...

אני ודור לסקר המלך מתכננים להפיץ סרטים כחולים במחאה לסרטים הכתומים, אם מישהו רוצה לעזור לנו אז בכיף. בנוסף, יום שישי-שבת הקרוב מתוכננת נסיעה לאזור נווה-דקלים, אם מישהו מעוניין להצטרף, אז בכיף.

לאנשים יש זכרון קצר....

את זוכרת את המאבק לדמוקרטיה לפני חצי שנה-שנה באוקראינה(יוקשצ'נקו,הפנים המעוותות בגלל הרעלה,ההפגנות בכיכרות,זיוף הבחירות וכל אלה)? אז הצבע של תומכי יוקשצ'נקו והדמוקרטיה היה כתום והמהפכה כונתה "המהפכה הכתומה". ראשי יש"ע האמינו שהצבע כתום יצור קישור למאבק באוקראינה גם בדעת הקהל בישראל וגם בתקשורת העולמית. חוץ מזה אחלה צבע.

YaLdoNet 4 EveR

New member
אמממ..

השם מוכר לי, אבל הסיפור לא זכור לי בכלל. חוצמזה שכתום בפאנג שוואי הוא אנרגטיות, אופטימיות ורעננות, והתחדשות.. [= הם קצת שכחו לעשות שיעורי בית... חחח וזה נכון שכחול הוא ההפך (מי אמר את זה היום, אולי גונן..) כי כחול מסמל רוגע וזה.. אוח פאנג שוואי זה טוב. קיצור... מה?

Mooa-Numi

New member
סתם רעיון נחמד

אני יודעת שבהוד השרון עשו מבצע בשביל להחליש את הכתום, פשוט מלאו את כל העיר בסרטים בכל הצבעים. אם אתם לא בקטע של דיעה פוליטית.

אנחנו דווקא כן בקטע,

כחול הצבע הנגדי של כתום-בעד ההתנתקות. חכו חכו זה עוד יתפוס...

למעלה