עם כל הכבוד

לא ברור לי למה סרטן השד של איזו בלונדה או שתיים הוא כזה ביג דיל, שאני צריכה לשמוע עליו בחדשות בשבת ב-11 בבוקר. כאילו - אין לכם על מה לדבר?

ויש כבוד ../images/Emo8.gif

זה בדיוק כמו שאיזה בלונדה או שניים מצאו להן חבר, זה סלבס ולכן מפרסמים את זה. הרעיון לא היה בחלק שהוא אמר ש אנסטסיה לא חשובה אחא בחלק שהוא אמר שאנסטסיה לא חשובה מי הוא שיקבע מי כן חשוב ומי לא חשוב ?

Deviation

New member
ניר,

קראתי את המשפט השני שלך פעמיים.. לא הבנתי בדיוק את הניגוד שניסת לייצור

yuval k

New member
אתה לא מבין מה הניגוד בין

"אנסטסיה לא חשובה" לבין "אנסטסיה לא חשובה"? פחחח...

הניגוד שניסיתי לייצר ../images/Emo3.gif

הוא לא החשיבות של שאנסטסיה היא לא חשובה אלא שהבן אדם קבע שמישהו (לא משנה מי) לא חשוב/ה. ממתי עושים דברים כאלה ?

Salem

New member
קיילי היא אלה../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

סתם, יחד עם כל אהבתי הרבה לקיילי (ובאמת יש אהבה רבה... הרי הייתי לפני חודש בהופעה...). אין מה לעשות, סלבריטי הוא סלבריטי... ומטבעם... שומעים עליהם יותר ודברים אינטימיים שלהם מופצים ומקבלים הרבה יחסי ציבור לטוב ולרע. לכן כאשר לאישיות כמו קיילי יש סרטן שד, כולם יודעים על זה. הייתרון בדבר, שעכשיו סרטן שד מקבל במה ציבורית נרחבת ואולי תרומות ומודעות יתר. ואגב, החדשות בשבת ב11 זה כלום. זה היה במהדורה המרכזית של ערוץ 2 וערוץ 10. זה היה השער של כל העיתונים באנגליה ואוסטרליה. באוסטרליה העיתון הכי גדול עשה על זה כתבה של 8
עמודים!

iliakap2002

New member
תלוי על מה מדברים...

אם על המוסיקה... אז כולן בזבל... ורוק זה הכי טוב אבל אם על הסלבריטי עצמה אז זה משהו אחר... ביונסה

למעלה