maybesure

New member
../images/Emo46.gif

בוקר טוב לכולם, אפילו שכבר צהרים. חזרתי היום לעבודה אחרי שבועיים כמעט בבית חופשת מחלה. כמובן שלבוסים שלי היו טענות בישיבת הבוקר, איך זה שבחופשת מחלה אני לא נוכחת בעבודה?! מיותר לציין שמהיום הראשון ובכל שיחת טלפון הצעתי את עזרתי בכל דבר שאוכל לקדם מהבית! חייבת לומר שנעלבתי מהם קשות ואני שוקלת לעזוב, אולי לקראת החופש הגדול. בנוסף, חצי יום עבר על הישיבה הזו, ובחצי השני הייתה תקלת חשמל רצינית בעבודה ולא יהיה לנו חשמל יומיים, ואין לי מושג איך אוכל בכלל לקדם כך דברים. אני מבואסת בעיקר כי חשבתי שתהיה חזרה חלקה לעבודה. גם את משכורת אפריל עוד לא קיבלתי.

Miss פטל

New member
מגעיל באמת../images/Emo122.gif

החוסר התחשבות של ההנהלה לפעמים עובר כל גבול! אכפת להם רק מזה שיעשו את העבודה ולא זוכרים בכלל שמדובר באנשים. סבלתי מזה בעבודה הקודמת שלי
אם את יודעת שתסתדרי גם בלי העבודה הזו(תמצאי עבודה אחרת או בבית) אז אל תשארי שם ותספגי יחס כזה מזלזל שולחת לך
לעודד קצת

orit281

New member
../images/Emo24.gif גם ממני

אל תפגעי הם אנשי עסקים וכמו כולם ויותר מכל חשוב להם לעשות כסף ועוד כסף את המכונה בדרך לשם תרגישי טוב

g u r a

New member
מצטרפת ל../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

באמת מעצבן ומקומם!! שבועיים בבית ולא מבחירה..וכזו קבלת פנים! מייבי- אם באמת יש לך אפשרות לעזוב ולא להשאר מובטלת ..כדאי לעשות את הצעד הזה.. אני הייתי מתחילה לחפש וממשיכה שם עד שימצא מקום אחר. ובינתיים אנחנו פה

maybesure

New member
תודות!

למעודדות מודה שנושא העזיבה מעסיק אותי-אבל חבל לי על מקום עבודה נוח. חצי יום, אמנם לא מלא כסף, אבל מספיקה את הבית והילדים והמשפחה בכלל-וזה חשוב לא פחות. אז עד החופשה שלי ביולי - עוד יש לי זמן להחליט, ואם הם ינסו לטרפד לי את הנסיעה לבולגריה-אני נוסעת ולא חוזרת אליהם.

למעלה