deathcaster

New member
גם אני גם אני

מגן טרק ידוע we are becoming a a formitiable force here
gerney halek : young atreidies ' you will make a formitable duke

כרומטי

New member
היה את הפרק ההוא שהרג אותי מצחוק

כשהם מגיעים לסט של סידרה בעלת אותו קונספט כמו של סטארגייט וכל אנשי הצוות שם כל הזמן תהו איך זה שהחיזרים מדברים אנגלית. אחלה פרק זה היה. ואני באמת לא זוכר איזה פרקים שנאתי....עבר הרבה זמן....

א ו נ י ל

New member
טוב אז ככה:

כולם בוודאי יודעים עד כמה היה קשה לתקשר עם תושבי כוכב אבידוס בפעם הראשונה שSG1 נכנסו לשם{הסרט}לכן זה טבעי שבסדרה החייזרים יודעים לדבר אנגלית,כי אין זמן כל פרק להראות שעה איך דניאל או צוותים אחרים מנסים לתקשר עימם,ובקשר למישהו שאמר פה על אנגלית משהו: אנגלית זאת שפה שבני האדם בכדור הארץ המציאו ואפילו שעולם של היום מלבד אנגלית יש עוד עשרות שפות{סינית,רוסית,ספרדית,עברית}וחוץ מזה אנוביס וכל אדוני המערכת מדברים בשפת מצרית קדומה שהיא בעצם השפה של כל אדוני המערכת והגואולד,סביר להניח שביחס לשפות אחרות האנגלית היא שפה שנורא קל לתרגם אותה אז חייזרים מפותחים כמו הגואולד,האסגרד,טוליאנים וכ'ו... הצליחו תוך מפגש אחד להבין את השפה ולדעת איך לתקשר עם בני אדם,ועוד משהו בקשר לאנגלית:אנגלית נחשבת לשפה דיי חדשה בעולם,חשוב לציין שהיו אמפריות בעולם{רומאים,בבלים,מונגולים}שבכלל לא ידעו מילה אחת באנגלית,ועד היום יש מעצמות בעולם{רוסים,סינים}שהשפה האנגלית בכלל לא נהוגה לשימוש בצבא,אפילו בישראל הצורך באנגלית הוא גבולי מאוד משום יחסי המסחר בין ישראל לארה"ב... מה שאני רוצה לומר זה שכמו שהשפה האנגלית היא שפה אוניברסלית,גם השפה הרוסית או הסינית יכלה להיות אוניברסלית,ורק שתדעו שבתקופת הרומאים שליש מאזרחי כדור הארץ ידעו לדבר בשפת הרומאים,לכן ההשערה שלי היא משום שלאחר נצחון המערב במלחה"ע ה-2 השפה האנגלית רק הרחיבה אופקים,רק שתדעו שעד היום יש מאות מיליוני סינים,יפנים,וויטנאמים שמדברים בשפה הרוסית... אז קחו זאת לנקודת מחשבה...

deathcaster

New member
נחמד לדעת

שבפרום כאן יש מישהו שיודע יותר מכמה דניאל חתיך או כמה טי'אלק מצחיק וציני בכל מקרה בהמשך למה שאמרת ,אותה סיבה ששליש מהעולם דיבר רומאית והסיבה היא כמובן אימפריאליזם היא הסיבה המרכזית להתפשטות האנגלית בריטניה במהלך תקופת הקולוניאליזם הגיע לשיא שלא היה לו תקדים מבחינת כיבוש לפי מדד של אוכלוסייה ( מאוסטרליה ועד איי גלפגוס ) הכיבוש הכי גדול מבחינת שטח קרקע נטו דווקא - לא לא אלכסנדר מוקדון וגם לא נפוליאון כובש השטח הכי גדול בעולם הוא לא אחר מטמוג'ין - הלא הוא ג'ינג'יס חאן !

ibozter

New member
איך קוראים לפרק הזה???.

הפרק שבו הם מגיעים לסט של סדרה עם קונספט דומה?. ןעוד דבר אחד מה שם הפרק המאה?

Chakotay

New member
קוראים לפרק Wormhole Xtreme

עונה 5 פרק 12 אחד הפרקים המצחיקים ביותר!!!!!

aשרון

New member
אתה מתכוון לפרק..............

אתה מתכוון לפרק "קפואה", כי הוא בהחלט מזכיר את אותו פרק מדהים של "תיקים" מהעונה הראשונה או השניה. נ.ב.: בכל מקרה "קפואה" יצא מעולה, אהבתי את הפרק.

Liam The Beast

New member
לא זוכר מה זה קפואה אבל

התכוונתי לפרק עם האלה בעיירה שבלילה הזחלים בראש שלהם לוקחים שליטה והם בונים חללית

The Borg Hugh

New member
באמת חיקוי של תיקים באפילה

אני זוכר את הפרק הזה, ובאמת כשראיתי אותו ישר אמרתי לעצמי שזה חיקוי.... חחחחח היה פרק כזה של תיקים באפילה, באחת העונות היותר מתקדמות, אם אני לא טועה אז זה כבר היה פרק עם רוברט פטריק, זה משליחות קטלנית 2...

The Borg Hugh

New member
כן, נזכרתי בפרק

זה פרק רביעי בעונה השמינית, Roadrunners. סקאלי מגיעה לאיזו עיירה, ומגלה שיש שם יצור, כמו תולעת כזאת, שכל פעם מישהו אחר מאנשי העיירה משמש כפונדקאי לתולעת. או משהו כזה... לא זוכר זה היה מזמן.

Bajoran Preist

New member
היה עוד פרק סטייל תיקים באפילה

מממ... בעונה הנוכחית שהסתיימה כרגע. נראה לי ששחכתי מה היה בו... :\

למעלה