../images/Emo46.gif

עיזבו את זה שרע לי בצבא, ואני חושב שלא כל אחד מתאים לצבא(ואני בחלק שלא מתאים למקום הזה, כי הוא גורם לי דכאון ומחשבות אובדניות) אבל ממזמן לא רציתי לתת למישהו מכה על הראש כמו לפאגסלי מהכתה שלי בטירונות. פאגסלי, זה הכינוי שלו, כי הוא דומה לדמות ממשפחת אדאמס. כינוי שאני המצאתי ורק אני משתמש בו
. עכשיו, לפני כמה ימים בארוחת הצהריים הוא סיפר על זה שהוא הלך למועדון מסוים בחיפה ופתאום הוא קולט שם את כל המוזרים האלה ויותר גרוע, את דנה אינטורנשיונל ה"בן זונה". "המקום פעם היה נורמלי, מה קרה להם?" ועוד כל מיני משפטים יצאו מהפה של פאגסלי שדומה לדמות בסרט ספק איימה ספק קומדיה. אני יושב לידו באותה ארוחת צהריים ומת לתת לו מכה על הראש, טיפש. פשוט טיפש. אני תקוע בכתה של אנשים דתיים ששמעו יותר מידי את הרב אמנון יצחק והבנאדם היחיד שם חוץ ממני שלא מאמין באלוהים הוא סתם הומופוב וטרנסופוב שקרוב לודאי יש לו *** קטן. מעצ'בן

MadonnaFan

New member
אבי...

אל תתן לזה לעצבן אותך
. יש אנשים טפשים ומטומטמים, אבל אני חושבת שהרוב לא כאלה היום... או לפחות משכנעת את עצמי
אני מציעה שבכל פעם שפאגסלי יקירנו מעצבן אותך תעצום עיניים ותאטום אוזניים, ותתחיל לומר לעצמך את השמות של כל האנשים שהגיבו יפה כשיצאת בפניהם מהארון
ואם זה לא עובד תתחיל לספור את כל האנשים של גבה...

מה רע באמנון יצחק?

כלומר, אני לא אומרת שאמנון יצחק הוא טוב, (פשוט שמעתי כמה הרצאות ממש קורעות מצחוק שלו
והוא נשמע שם די מגניב
) אני שואלת, כי מסתבר שיש למר יצחק צד אפל שלא ידעתי עליו
?

praetor

New member
אמממ...

"סתם הומופוב וטרנסופוב שקרוב לודאי יש לו *** קטן." למה "קרוב לודאי"? אתה איתו בטירונות, לא? אז יש מקלחות משותפות, לא? אני רוצה דיווח מפורט על הציוד שלו עד מחר, הבנת אותי, חייל?! חופשי! (כנראה שהדרגה שקיבלתי שלשום - סמל - קצת משפיעה עלי...
)

sarah

New member
hnage in there ../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif

At least this part of the army will be over protty soon (you are in Tiriont rigth?) and then, as I heard it gets less and less horibal
*hug* hang in there...
Sarah

BabyGirl 4 Ever

New member
pritty=pretty ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

ובאמת תחזיק מעמד
ותקח את זה בקלות, אחרי הצבא תהיה אדם חופשי וומאושר- ואולי גם בצבא
הרבה אמרו לי שדיי החמד בצבא- מצחיק בעיקר- ויש שם המון חוויות חדשות וכייפיות- תנסה לנצל אותן

sarah

New member
Thanks ../images/Emo13.gif

goooooooooooooooooooodddddddddddddd my English Spelling is so **** bad

going mad

New member
הו../images/Emo12.gif

התעצבנות על האנשים האלה לא שווה את זה,רוב האנשים האלה עברו את שטיפת המוח הזאת...ורובם לא מצליחים לפתוח את הראש ולחשוב לבד, אוהבים כשחושבים בשבילם... והאדיוט הזה שלא יודע לשמור על הלסתות שלו סגורות לא שווה יריקה, אם זה היחס שלו כלפי אנשים, הוא יראה איך אנשים מחזירים לו את האותו היחס,יום אחד הוא יחליק תחת לשונו ויגיד משהו שהוא לא היה צריך להגיד.עוד אחד שלא מנסה לחשוב לבד..עוד קורבן של טיפשותו העצמית וחינוך פרימיטיבי...אנשים כאלה לא מתקדמים הרבה, אני מרחם עליהם בצורה מסוימת, תאר לעצמך להישאר בנקודה מסוימת, להישאר בה, כשכל השאר ממשיכים הלאה...להיות טיפש לנצח
ובאמת קרוב לוודאי שיש לו קטן..חחחח..בנאדם ממורמר, שמוציא את זה על אחרים
אוי..איכסעע יצור מזוויע ..פאגסלי אמרת?

למעלה