מאיושית

New member
../images/Emo46.gif

נמאס לי מהמתאים לי האלה
הייתי שם היום כדי לבדוק את הקולקציה החדשה....ופשוט......אין לי מילים
כל המידות הגדולות היו במחסן
על המדף היו רק 1-2 חוצמזה הם גם עברו לשיטה המספרית (42,44,46...), כל מה שרציתי הייתי צריכה להראות למוכרת ולבקש מהמחסן! בושה!!! הבגדים! לא מדדתי הרבה , אבל יש הרבה חולצות מבד נצמד כזה, שמבליט את כל מה שלא צריך להבליט ואין כבר למצוא את הבגדים הפשוטים שלהם, המכנסיים הנוחות מטריקו וכו'. ד"א- כשהסתכלתי על הבגדים והמוכרת אמרה לי שיש במחסן את כל המידות, אמרתי לה שזו הבעיה הכי גדולה עם מתאים לי- שהמידות הגדולות במחסן
לסיכום-אם אני אצליח למצוא את הסגנון שלי בעונות,אני אעדיף לקנות שם.

DREAM111

New member
מאיושה יקרה

לא שווה להתעצבן בגלל חברה שלא יודעת להעריך את לקוחותיה. אני רק בגלל הדבר הזה מחרימה את הרשת הזו. כל השנים שהשקעתי את מיטב כספי וכספי הוריי כי הייתי עדיין צעירה לבזבוזים הייתי טובה והיום אני צריכה לחכות שיביאו לי בגדים מהמחסן
לא בבית סיפרי אם אני לא לקוחה שווה אז אני לא לקוחה בכלל.

מאיושית

New member
../images/Emo45.gif

צודקת במאה אחוז
תגידי, בעונות את קונה
כי אני מפחדת שאני לא אצליח למצוא שם דברים צעירים. אם אני מידה 5 במתאים לי (ד"א הם הקטינו את המידות) אני אמצא דברים יפים ואופנתיים בעונות

DREAM111

New member
אני כבר שנים לקוחה קבועה בעונות

מזה מספר שנים שמתאים לי הכניסו "אותי" למחסן ואני אחת שלא מוכנה להיות באף מחסן, עברתי לעונות אני מוצאת שם דברים יפיפיים, אני מקבלת מחמאות הן סופיות על דברים רבים. עכשיו בסוף עונה קניתי דברים בסטוקים כמו במפעל ועל כל בגד שקניתי קיבלתי מחמאות ששוות כל בגד שאני לובשת. את מוזמנת לנסות ואם לא בסניף אחד אז גם בסניף אחר כי כמו בכל רשת לא הכל אותו תצוגה בכל חנות.

למעלה