• פותח הנושא mprb
  • פורסם בתאריך

mprb

New member
../images/Emo46.gif

אני לא יכולה יותר! המוח שלי נגמר..... העצבים רופפים. והסבלנות נעלמה! אם אני אשמע עוד בנאדם אחד מיבב לי "לא עונים לי בח-אדם" אני אקפוץ מבניין בוער! במשך שבועיים אני עושה משמרת של 2 לבד.... כמה אפשר לענות לטלפונים? אותן שאלות מעצבנות ואפילו אותם אנשים מעצבנים מתקשרים. אני כבר עונה בעצבים לטלפון ואני לא מצליחה להירגע. והבנות שעובדות איתי
הן כל הזמן מבטלות משמרות ואני נשארת לבד ואחר-כך יש להן תלונות אם יש להן בעיה עם המשמרת! לאחת הבנות שעובדות איתי- התפוצץ הדוד שמש 5 פעמים היא עברה דירה 4 פעמים והכלבה שלה נעלמה 9 פעמים! אני מתנצלת על פתיחה ההודעה אבל - דיייייייייייייייייייייייייייי

הייזל

New member
../images/Emo123.gif

אני מזכירה של ועד עובדים(למען האמת של הסגל הזוטר באוניברסיטת תל אביב) ולקראת פסח הבא עלינו החליטו למכור תווי קניה לאנשי הסגל. שלחנו דואל מפורט מאוד, מאוד ברור וידידותי למשתמש שמסביר: כמה, איך ומתי. עכשיו כדי שתבינו ההמחאות הן דחויות והסכום שלהן קטן מערך התווים הנקנים(הנחות חביבות ביותר) והכל רשום בצורה ברורה בטבלה. אבל אנשים מרחפים כמו לא יודעת מה. לדוגמא: אתמול, יושבת אצלי בחורה צעירה, מול המכתב ששלחנו וממלאת המחאות עבור התווים, אני למודת נסיון אומרת לה : תשימי לב היטב לכל הפרטים שלא תעשי טעות". שעתיים אחר כך אימא שלה מצלצלת :תשמעי, הבת שלי קנתה היום תווים והיא כתבה תאריך לא נכון." אני מציצה בהמחאה וכן התאריך לא נכון אבל גם הסכום לא נכון, במקום לרשום בשקלים היא כתבה בערך התווים וככה הלכו שלושה המחאות לבית הקברות של ההמחאות במשרד שלי קרי הפח. עכשיו, אם היא היתה היחידה לא קריטי אבל אני חושבת שכמות ההמחאות שקרעתי בשלושה הימים האחרונים יכולה למלא פנקס. מישהו אחר היה מתרגז אותי משום מה זה משעשע.

דן צ

New member
../images/Emo9.gif

הייתי חייב לאזן את השירשור ובתור הסממן האופטימי של הפורום אני מחזק את ידכן ומקווה לימים טובים יותר, אני לא קיבלתי משכורת מהעבודה כבר חודשיים
אני בעל תואר של מייקרוסופט ללא עבודה בהייטק
חמותי באה לביקור בסוף השבוע הזה
אני לא יודע למה להתחפש בפורים
החיים ממש אבל ממש טובים!

דן צ

New member
../images/Emo13.gif

הייתי חייב לאזן את השירשור ובתור הסממן האופטימי של הפורום אני מחזק את ידכן ומקווה לימים טובים יותר, אני לא קיבלתי משכורת מהעבודה כבר חודשיים
אני בעל תואר של מייקרוסופט ללא עבודה בהייטק
חמותי באה לביקור בסוף השבוע הזה
אני לא יודע למה להתחפש בפורים
החיים ממש אבל ממש טובים!

The Charmd One

New member
../images/Emo4.gif

+
(ומצטערת אם יהיו שתי הודעות) אז אצלי.. מחר מבחן במטמתיקה- מיצ"ב..טחח לא למדתי בגרוש, אני הולכת לדפוק את ביצפר ואולי יעיפו את המורה שלי
...(טחח מותר לי לחלום לא?) אוף, למה אנשים שולחים מסרים כפולים?! זה מסתכככלל! למה אנשים גורמים להרגשה מסויימת ואז נמנעים מלהסתכל לך בעיניים?!
אני לא רוצה מלחמה בפוררייםם
סדאם המכוער הזה

De-Panther

New member
../images/Emo46.gif הורס את השירשור ומפנה לכיוון...

שירשור הבוקר טוף של היום

מיטללל

New member
רואה? לא נשלח כפול

אולי תסבירי לנו למה התכוונת? אם לא למדת, איך את מצפה להצליח? למה שיעיפו את המורה שלך? אנשים שולחים מסרים כפולים בטעות. זה מעצבן. אבל מתסכל? אנשים עושים את זה לרוב מטיפשות. או מתחושת בושה. רוצה להרחיב? גם אני לא רוצה מלחמה. לא לפני ולא אחרי פורים.
סדאם המכוער הזה.

erlich

New member
and rasie you with בלעעע i see your

החל מיום שישי הייתי חולה בטירוף. התקקרות קשה, כנראה מהשינה שלי במשרד בצבא. אני עושה עבודה שבאזרחות הייתי מקבל עליה בערך פי 20. ראיתי את חברה שלי רק שעתיים בסופשבוע האחרון, והיא נשארת את השבת הקרובה מה שאומר שמה - 1/3 ועד ל 21/3 אני אראה אותה - נכון. רק שעתיים. אין לי מה לעשות בסופשבוע, ואני הגעתי לרמה כזו של אפטיות, שלא ממש איכפת לי מפורים. אה כן, וכבר אמרתי שהטסט הבא שלי הוא רק ב 21 במרץ?!?! ואני לא מקבל כסף מהצבא להמרת הלנה?!?! אה כן, והכי כיף, אבא הרגע אמר לי שהוא לא ממש בטוח שהוא מוכן בכלל לעזור לי בעניין האופנוע כי הוא החליט שהוא נגד זה. לא לא, החיים מעולים :) ארז.

zimes

New member
ומה עם הלנה (ללא המרה)?

זה יותר טוב מבמשרד, לא?

erlich

New member
טוב קחו את החלק הרציני בחזרה.

היא חוזרת מחרררררררר :) אני עדיין לא מקבל מהם כסף להמרת הלנה. הלנה רגילה באחד מבתי החייל אני זכאי רק ל 10 לילות, אני משלם עליהם והצבא מחזיר לי כסף אח"כ... לא כזה להיט היסטרי. אה, ואני לא מבין כלום בשיט ממה שלמדתי עכשיו בפיסיקה. ארז.

למעלה