../images/Emo46.gif

רבאאאאאק כולכם מדברים על בגידות כל הזמן אז יאללה מה אתם תוקפים?... אתם שאלתם....קבלו גם תגובות אפילו אם הדיעות שונות משלכם אין צורך לתקוף. כל אחד באמונתו יחיה! אל תצפו שתכתבו משהו.... ותקבלו רק אהדה...תשכחו מזה למטבע שני צדדים. אז עכשיו אני מפנימה מעט אבל תשמרו לעצמכם את המסרים התוקפניים האמינו לי.....לא בא להתחיל פה מלחמה. על עקרונותיי אעמוד גם אם כולכם תמשיכו לתקוף. זוהי השקפת עולמי....אתם לא חייבים לקבל אותה. ועכשיו אצעק בקולי קולות: בגידה=לבעיטה גדולה לכיוון הדלת וכמה שיותר מהר טוב אתם כבר יודעים למי מכוונת ההודעה הזאת אז מינעו ממני לענות לכם במסרים על כך אין לי כ´ח לשטויות שלכם. וסליחה אם עוררתי את מצפונכם הרדום. והמבין יבין. יום טוב

סיצי ....

המצפון שלך לא צריך להבין את הכתוב המצפון של אלה ששלחו לי מסרים בנושא צריך להבין. יום טוב סיצי.

בעיטה זה כואב...

בן-אדם מתחתן בממוצע בגיל 26. מגיל 17-18 עד אז הוא מגוון את חייו עם כמה וכמה בני זוג...בצבעים שונים,מידות שונות,טעמים שונים... באה חתונה... וקצת בערך 50 שנה אנחנו אמורים לנשק את אותם ציצים,ללטף אותו תחת, למזמז את אותה בטן..... מה אומר לך , את צודקת.

מייקי....

אני מצטערת אם פתחתי שוב את תיבת פנדורה אבל פשוט נמאס לי מהמסרים בנושא. אני אשאל אותך הפוך...את אותה שאלה ששאלת רק בלי הציצים חחחח

נסי לשאול "אותו"

בטיימינג יותר נוח... אולי כשאת "משתעשעת" עם עצמך לבד... במקלחת.. (אפשר להחשיך, זה עוזר).

מייקי....

תגיד...להשתעשע עם עצמי רבאאאק למה?????....חחחחחחחחחח למה התחתנתי?...אמממממ

סיצי........

מה ששמעת גם אני שמעתי אבל השמועה נכונה רק לגביי אלה שהבעלים שלהם לא מתפקדים חחחחחחח אצלי ברוך השם התחתנתי עם סופרמן

גאה בך!!!!!!!!

אני התכוונתי שגברים משתעשעים לבד. לנשים זה פחות קורץ השעשוע. מספיק הגודל הטבעי.

sahr12

New member
דיי מאמי,תרגעי...

אל תתעצבני......חבל על הבריאות... זכותך להביע את דעתך...וחבל שתקפו אותך במסרים באמת מיותר.. בואי שבי לצידי..להכין לך לשתות משהו?? אני דווקא נהניתי להתפלמס איתך..

סער.....

אני לא מתעצבנת....אני עצבנית טבעי חחחחח מרוקקית או לא?....חחחחחחחחחחחחחחח מה שבא לו לתקוף....שיהנה לי זה גורם הנאה
טוב יאללה אם הצעת תכין איזה נס קפה ואל תבקש תשלום אחר כך חחחחחחחחחחחח

מיכל31

New member
את משמומה אין ספק!

חנצ´וק תרגעי, על מה בדיוק את מתעצבנת?\ חחחחחחח בחיי מזכירה לי אותי ברגע של עצבים. לכי תשתי משהו קרררררררררררררר.

מיכל........./images/Emo24.gif

למה לשתות מים קרים????? דווקא כל המצב הזה מעיר אותי בדיוק התעוררתי משינה חחחחח וואלה אין כמו להתעורר למתקפה שכזאת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום טופפפפפפפפפפפפפפ

מיכל31

New member
חחחח שלא תתלונני על לחצים בחזה

תזכרי שאת נהנית מזה.... וואלה את אורגינלית.

למעלה