../images/Emo46.gif

הכל בגללך !!!! אז התעוררנו מוקדם בוקר (תנו לישון בשקט בשבת). נסענו לשם...נו איפה שכל הכלבים האלה... החום, אוף החום הנוראי הזה, נראה שלא נותר לנו אלא לחזור עם כלב הביתה. היא שכבה לה שם, מריירת כמו כלבה (נו בטח, היא כלבה לא), יפהפיה, ישר ליקקה אותי ומרחה את הלשון שלה על המכנסיים שלי, בו ברגע הבנתי כי זאת אהבה ממבט ראשון. התבוננה בי כמי שמתחננת על נפשה, "נו טוב" סיננתי בין שיני, ניקח אותה הביתה. שאגות שמחה נשמעו עד מטולה. אז זהו, יש לנו כלבה חדשה, מאתמול אני רק מנקה קקי ופיפי, למרות שנשבעתי שאין לי כל חלק בטיפול שלה, אבל מסתבר, זאת השערה כמובן, שבגלגול הקודם הייתי כלבה. מישל מדווחת מהמלונה.

נעמי 1

New member
יפה לך על 4 ../images/Emo9.gif

תגידי... לפחות יש לך מזגן במלונה? וחושב! תורנות יציאות... ואיסוף קקי (למען איכות הסביבה). תתחדשו! נעמי

בקשר ליציאות.... ../images/Emo9.gif

שלי במזגן, שלה ? אההה שלה, הקידס אחראים, אבל אפשר להתחיל לספור מהיום כמה זמן זה יקח, יען, הסבלנות שלהם לטפל בה. כי אני נכנעתי, ולא עברו 24 שעות.

זה מה שיש לך לשאול? ../images/Emo10.gif

תשאלי מתי היא הולכת מכאן? ד"א, היא בת 4 הכלבתא.

אויי כמה שאני מבינה אותך

בעבר היו כמה נסיונות אצלנו במשפחה לאמץ כלבים. הראשון נשאר בלילה בגינה ולא הפסיק לבכות, בבוקר גילינו שהשכנים ניסו להרגיע אותו ושפכו עליו מים ומשהו שנראה כמו התכולה של שקית שואב אבק. השניה נעלמה יום אחרי שעשינו לה את החיסונים (ולא ממש הצטערתי). השלישית היתה הכי טראומתית - הביאו לי אותה בהריון והייתי גם ככה בדכאון, והיא עשתה נזקים נוראיים בבית ובגינה. כל הזמן איימתי שאני אוטוטו מעלימה אותה והתפללתי שגם היא כמו הקודמים לה. שבועיים לפני הלידה היא נעלמה לה. עד היום הם משוכנעים שאני אחראית לזה, אבל בחיי שזה רק התפילות שלי.

../images/Emo10.gif

מאז ומתמיד העיניים הם האיבר המשמעותי לגבי, מסתבר שגם בכל מה שנוגע לבעלי חיים. המבט שלה, מתחנן משהו, קחי אותי, pls. ואני, בעלת הגנים הפולניים (שנעלמים עם שנים), יכולתי לעמוד שם מנגד, לא די שהילדים מתחננים, וגם לחוקי שלי לא חסר, נתנו לי תחושה, שאני זאת שאמורה להכריע ולתת את גזר הדין, והרי אני בעלת הלב הרחום והחנון( ממששש), יכולה לסרב? אז אכלתי אותה, מלקקת את הפצעים ומנקה את השאריות שלה. מעניין כמה זמן יקח עד שאני אורזת מזוודה ועפה מהגן חיות הזה.

nightroll

New member
מישלולה

אם הבת כלבה בת 4 שנים, ועדיין עושה קקי בבית (פיפי זה סיפור אחר שקשור בסימון טריטוריה, וככל שתנקי את השתן שלה יותר, ככה היא יותר תעשה...) הסיכוי לאלף כלב שעבר את גיל שנה לעשות את הצרכים שלו רק בחוץ הוא די קטן... אבל תנסי לזהות את השפה שלה, יכול להיות שהיא מנסה להודיע לכם כשהיא צריכה לצאת לעשות את הצרכים שלה, ובגלל שאתם לא מבינים והיא סגורה בבית היא משתחררת איפה שהיא יכולה. עוד טיפ: גיליתי שבאופן טבעי, הכלב שלי העדיף לעשות על עיתונים מאשר על הרצפה, אז פשוט דאגתי שתהיה פינה בבית עם עיתונים פרושים למענו, והבאתי אותו אל הפינה הזו, שידע שהיא שם. הוא התחיל לעשות שם את הצרכים שלו אם אנחנו לא היינו בבית לקחת אותו החוצה. (אני העפתי אותו אחרי 3 שבועות. פיתחתי פריחות ונזלת אלרגית רצחנית...)

אז זהו ש...

זהו ש...נאמר לנו שהיא מחונכת, אבל שנצפה לכמה ימים של אי שקט, היינו צרכים בבית וכו´.. אני יש לי סבלנות, עד מתי? אלוהים גדול. לא נראה לי שעוד הרבה זמן. ו... תמיד גידלתי כלבים, כלומר בעלי גידל. בינתיים הילדים צוהלים ושמחים. ואני

ווף../images/Emo107.gif

מהם קצת קקי ופיפי... לעומת שערות בבית (ובכל מקום), תפזורות דוגלי על הרצפה, נעלי בית מכורסמות... והמון חום ואהבה כלביים...? תהני מישמיש (ד"ש מזרש שלי)

giulietta

New member
מישלי...

היות וגם אני אלרגית לחיות (במובן הפסיכוסומטי) מצאתי סידור מעולה: הילדים מטפלים בכלב של השכנים. (כן, כן, הם "נוסעים מתמידים", נסעו לעשרה ימים לארה"ב
). כך ש...החיסונים עליהם...האוכל עליהם...הטינופת עליהם... ופעם בכמה זמן הילדים שלי מספקים את הצורך שלהם בחיית מחמד ועושים איתו את הטיול היומי. ועל השאלה "מתי תביאו לנו כלב?" אנחנו עונים "כשהתינוקת תגדל".. משהו עמום כזה...כשהיא תגדל... ובא לציון גואל.

ג´ולי......(בקול מתחנן...)

נכון שחמישיה קטן עלייך? עוד אחת כבר לא תשנה לך כלום נכון? היא לא נובחת, לא נושכת. התקבלתי?

giulietta

New member
קטן עלי?

מישלי.... את לא עוקבת... תראי את ההודעה שלי ...שמה...למטה... (מה יותר מעודד? "עשרים יום" או "שלושה שבועות"?
) אבל.... אם את מתחייבת... להסיע את הבכור ואת השנדוויץ´ לקניון (ובחזרה) לעשות בריכה עם הפרחחית להיות אמרגנית של הנסיכה (להזמין לה חברים, לפייס בניהם כשהם רבים, לשעשע כשמשעמם להם ולהקשיב קשב רב כשבא להם לדבר -כל הזמן-) לחטל ולהיניק (בחיי זה הכי קל) וגםםםםםםםםםם לכבס, לגהץ ולבשל תוך כדי...... אזזזזזזזזזזזז את מוסט וולקאם
(יופי של מכניסת אורחים אני, הא?)

giulietta

New member
חחחחחחח נעמי

כנראה שפעם עשיתי פרצוף חמוץ אחד יותר מדי... בפעם האחרונה הם פשוט נתנו להם כסף חחחחחחחחחחחחחחחחחח הילדים היו מבסוטים ואני מילמלתי "לא היית צריכה, הם ממש נהנו מזה..." (היית צריכה ועוד איך חחחחחחחחחחחחח)

למעלה