../images/Emo46.gif

אחרי שכנועים אינספור שכנועים
אתמול הגיע המילה האחרונה מההורים - אין מצב את נוסעת ביום ראשון לירושלים .
לחייל שלי יש היום השבעה , הכומתה הכחולה מגיעה , הנשק הכל בכותל - המקום הכי מרגש שיכול להיות . אני מרגישה רע
כל היום הייתי עם פרצוף מבואס בבצפר כמעט בכיתי אפילו , סיפרתי לחבר הכל הוא אמר לי שהוא הכי מבין בעולם וזה בסדר
, למרות שאני ממש מרגישה שהוא מאוד היה רוצה שאני אהיה שם . חשבתי כמו ילדת רשע
- לנסוע לירושלים במסתורי ישר אחרי בצפר או להבריז באמצע , אבל גם פתאום משום מקום קלטתי את אמא בבצפר , וגם היה בוחן היום , ובנוסף לכל הכסף לא היה אצלי , לא הצלחתי לחפש ת'שקר הנכון בישביל לקבל לפחות 100 שקל ולנסוע אליו . אני על סף דמעות , עדיין מחפשת אולי אני אצליח לנסוע אבל זה כבר בלתי אפשרי
עוד שעתיים והשבעה מתחילה צריך להיות שם שעה לפני כדי להכנס בלי בעיות ושאני אוכל להכנס עם ההורים שלו . מה אתן אומרות? אני מרגישה ממש ממש רע
למרות שנכון אולי אולי ושוב פעם אולי אני אראה אותו בחמישי אם הוא יקבל אפטר/חמשוש לצאת לבת מצווה של אחותי
אבל בכל זאת

באסה ../images/Emo10.gif

זה דיי מבאס שלא יכולת להיות איתו בטקס אבל לא נורא, אני בטוחה שהוא מבין אותך! ואני לא מבינה למה ההורים לא הרשו לך לנסוע? כשלחבר שלי היה סוף טירונות אז אמא שלי באה איתי לטקס שלו.. היא לא הרשתה לי לנסוע לבד אז היא באה איתי לפחות

../images/Emo4.gif

הוא מבין ואני חושבת שהיום עשיתי ת'מקסימום בישביל לראות אותו ובערך להיות איתו נכנסתי לאתר שאפשר לראות את הכותל ודרך שם בערך ראיתי מה הולך שם , איך היה , שהם זרקו ת'כומתה ורקדו.
זה היה מעודד ואח"כ שהוא התקשר פשוט דיברנו והעברתי איתו כלכך הרבה חוויות כאילו ממש הייתי שם. רק היה חסר המגע שלו וזהו הייתי בדיוק שם
ההורים לא הרשו לנסוע כי השבוע אני גם ביום חמישי לא אהיה בבצפר בגלל הבת מצווה של אחותי , אז אבא לא הכי מבסוט מהעניין וגם שני ההורים מפחדים מהנסיעה הארוכה (למרות שזה אוטובוס ישיר עד לכותל) .
אבל מי יודע - הכל לטובה! ובנוסף לכל - אמא שלי נכה ככה שקצת מסובך להסחב עם הכל באוטובוס ושהיא תבוא איתי (במיוחד שהיא חייה על כדורים כל היום) . ואבא חזר מאוחר מהעבודה אז הכל כזה הסתבך והתבלגן . אבל שוב הייתי בערך שם , מחכה גם לשיחה שלו - להפעיל איתו וידיאו סופסוף לראות ת'כומתה לשמוע עוד חוויות , לשאול איך היה עם ההורים וכאלה. אמרתי לו משהו דיי מוצלח בטלפון אחרי ההשבעה - שאלוהים איתנו , כאילו בכל דבר אפשרי פשוט אם הייה ת'פעם שלא נפגשנו שבועיים וחצי אז פתאום הסכימו שהוא ישן אצלי , ועכשיו ההשבעה אם לא שם אז לפחות באינטרנט , ועכשיו אופטימית ועם תחושה טובה שהוא יצליח להגיע לבת מצווה של אחותי

GrowingMadness

New member
../images/Emo10.gif

לא נורא, עשית את המקסימום, וזה לא שלא רצית לבוא.. ניסית ולא יצא. אין לך מה להתבאס יותר מידי חוץ מזה... זה משעמם.
אני סתם הלכתי להשבעה האמת.. אני וחבר שלי לא לוקחים תדברים האלה ברצינות. הוא לא מורעל וממש לא אכפת לו מהדברים האלה והאמת שגם לי לא כלכך... גם לא הייתי בגיוס שלו והוא לא היה בשלי חח

למעלה