itoosh2

New member
איזה כעס...

הדבר שהכי הכעיס אותי השבוע זה שהביצפר תיכון שלי נהיה מועמד לפרס חינוך ופתאום התחילו להתייחס אלינו, התלמידים בחדווה. פתאום התחיל להיות נייר טואלט בשירותים. פתאום קנו לנו רהיטים לחצר (טוב, זה פחות מכעיס)... מה שמכעיס בכל זה, זה שזה לא יחזור על עצמו, ושזה לא קורה כל השנה... לא מגיע לנו לזכות... עוד יותר יכעיס אותי אם נזכה...

MoRaN SeM

New member
את יודעת מה באמת מכעיס?

שגם אנחנו מועמדים, ואותנו לא מצ'פרים. רק נותנים לנו בעיטה שניכנס לכתה כשהמפקחת כאן [מטאפורית, כן?;)]

nizzan

New member
../images/Emo46.gif

המצב בדרום וזה שהמשפחות מקבלות בקושי עשר שניות התראה כדי להציל את החיים שלהן.
אנשים שמלכלכים על הביצוע הזה, קלינשטיין נשמע מעולה
המרצה לחדו"א שנותן שאלות מחשבה הזויות ואז אומר "קחו שתי שניות לחשוב על זה.."

tamir r

New member
שלי

הכי הכעיס אותי שנפלו קסאמים בשדרות וילד נפגע מזה ואיבד את רגלו ומה המדינה עשתה? כלום. אני לא בטוח שזה קרה השבוע, אבל זה הרתיח אותי במקום שהמדינה סוף סוף תספיק את הסכסוך המטופש הזה שלפעמים הורס והורג חיי אדם ואת הלב של משפחתו, הם מתעסקים בשטויות. אם באמת היו מטפלים במצב הזה, לא היו נופלים קסאמים בשדרות כבר מספר שנים

IMLost

New member
שלי

מכעיס אותי שאנשים צוחקים על חשבונים של אנשים אחרים אנשים שמרגישים גדולים ליד אנשים אחרים אז הם מרגישים בנח לעשות מהם צחוק למשל,בהשרדות כל הקטע הזה שדן נעמה ומרינה צוחקים על שחר,ממש הגעיל אותי שבא לי להקיא כשבא מישהו ונופל אז במקום להביא לו יד,צוחקים עליו זה העולם שלנו...וזה מה שמכעיס אותי.

כעס..

מה הכעיס אותי השבוע? הכעיס אותי עם העובדה שאנשים לא מכירים בעובדה שיש אנשים יותר מוכשרים מהם...ומי שהכי הרס לי את השבוע זה המנהל הדפוק שלי שמפריע לו לראות אוית במסדרון.... \אבל אסור לכעוס זה בסוף דופק רק אותך...

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifאנשים כועסים מכעיסים אותי...

Relax, take it easy

למעלה