netscape

../images/Emo46.gif netscape ../images/Emo46.gif

אוף... מי המציא את הדבר המעצבן הזה
אז ככה... למורת רוחי, גיליתי שהוא לא מוכן לבצע download לקובץ שהועלה ושמו מכיל רווחים
אז יופי... אני יכולה לעשות rename לקובץ שמועלה כששמו מכיל רווחים, ואז גם netscape יקבל אותו. אבל... אני צריכה לספק לאדמין גם אפשרות לחיפוש קובץ שהוא עצמו העלה, לפי השם שהוא נתן לו... ואם אני אשנה את השם, הוא כבר לא ימצא אותו
מה עושים (חוץ מלקלל את ממציא ה-netscape)

נתן.ל

New member
אולי אפשר ככה ...

לשנות את שם הקובץ ככה שבמקום הרווחים יכנסו _ קו תחתון ... ובחיפוש לזכור את זה ולהתעלם מכאלה קוים ...

נתן.ל

New member
הנה רעיון ...

theSearchSTR = "bla bla" replace(theSearchSTR," ","_")​
ואז ניתן לחפש בכייף ... לא ?

כן... אבל...

זה עדיין לא פותר את הבעייה הבאה: אם כבר יש קובץ בשם bla_bla.txt ועכשיו הוא רוצה לשמור את bla bla.txt החלפת הרווח בקו תחתון, תדרוס את הקובץ הקיים (או תשנה את שם הקובץ השני, בהתאם להגדרות שלי)... זה לא נכון שהוא ידרוס אותו, כי האדמין יודע ש אין לו קובץ בשם כזה... ולשנות את השם יהרוס לי את החיפוש...

נתן.ל

New member
אוקי ... אז הנה הפתרון הסופי ...

רציתי להמנע מכך - אבל כניראה שאין ברירה ... Data Base !!!! תשמרי את כל השמות המקוריים של הקבצים יחד עם השמות החדשים שלהם ... וכך יווצר השידוך בניהם ... זו יכולה להיות טבלה ממש קטנה ... עם שלוש עמודות (ID,שם קובץ,שם מקורי) או שאת יכולה להוסיף עמודות שונות ומשונות (סוג הקובץ,גודל וכו...) מה דעתך ?

דעתי ../images/Emo35.gif

אני שונאת את netscape !!! טוף... צעקנו, נרגענו... אם אין ברירה...
תודה רבה

Z@yourass

New member
ניסיון קטן....

למה שלא תחליפי בשליפת הקובץ את הרווחים לקידוד URL - "%20" במקום כל רווח, כמו שנטסקייפ הדרק אוהב?

ויש לזה אפילו פתרון אלגנטי...

כשישנם שמות קבצים עם תווים לא חוקיים (מבחינת הדפדפן שמחפש אותם, לפחות) אז אפשר להשתמש ב-URLEncode... כך:
Respons.Redirec Server.URLEncode(strFileName)​
יוריד את הקובץ כשכל הסימנים ה-"לא בריאים" יהפכו לקודים של Unicode. הקריאים בכל הדפדפנים.

אוף איתי... ../images/Emo5.gif

פעם שנייה שאתה מציע לי את הפתרון הזה למשהו... זהו... מעכשיו אני זוכרת

IgalR

New member
הנה כללי אצבע לחיים בריאים יותר :

כל פרמטר שמעבירים בURL צריך לבצע URLENCODE . כל פרמטר שנפלט למסך צריך לבצע HTMLENCODE . לדוגמה :
<% str4test = "hello wolrd" %> <input type="text" value="<%= server.htmlencode(str4test)%>">​
פותר את בעיית הרווחים והתוים המיוחדים במחרוזת כגון גרשיים
<a href="nextpage.asp?gretings=<%= server.urlencode(str4test)%>">Jjust a link</a>​
פותר את בעיית הרווחים בנטסקייפ בעיית תווים מיוחדים כגון תו ה

IgalR

New member
התו החסר הוא & . והערה קטנה

עם HTMLENCODE בשרתים מסויים יש בעיות עם עיברית .

IgalR

New member
מעניין .....

ניסיון לתו מיוחד כמו & ואחריו קצת טקסט .

למעלה