מותר לי

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

מה עוזרת לי מכונת כביסה עם הבגדים יצאו מסריחים לגמרי??? יום שני אני עפה לקנות מלח לימון, אולי זו אבנית... למרות שלא ממש נראה לי, מה קשור אבנית לאבקת כביסה? מילא היו יוצאים עם ריח של "טחב" של מכונת כביסה... אבל הם יצאו ממש מסריחים!
אני מאד אוהבת להריח ריח של בגדים שיצאו מהמכונה/ מייבש, אז הרחתי... ריח של... זיעה!
לעזזאל האבקה, המרכך והשמפו שהוספתי לייתר ביטחון
בגדים שנמצאים במכונה פחות מ-12 שעות לא צריכים להסריח ככה!!! הולכת להעביר אותם שוב במכונה, ואם זה שוב לא יעזור אני מתפטרת!
רשימת קניות ליום שני:
אבקת כביסה
מלח לימון
מתקן ייבוש יציב
מקלות כביסה נראה מה יהיה

אולי...

אולי לא הפעלת את המכונה כמו שצריך? אולי התוכנית פעלה רק חלקית? האבקה נמסה כולה?

מותר לי

New member
זאת מכונה ישנה מאד...

את שמה אותה על מס' 4 והיא רצה עד הסוף... שופכת אבקת כביסה ומרכך, והיא כבר מעיפה אותם מהתא... אין בה כל כך הרבה פונקציות בשביל לחשוב בכיוון הזה אפילו...

לא יודעת כמה שעות השארת אותם

בתוך המכונה כשהם רטובים, אבל כדאי להוציא בגדים רטובים מהמכונה ממש תוך כמה שעות. 12 שעות זה כבר יותר מדי וכנראה שהריח היה בגלל זה.

מותר לי

New member
ריח של זעה???

ודווקא בבתי השחי של החולצות??? (ושיסלחו לי כולם על התאור
) זה לא פעם ראשונה שאני משאירה כביסה במכונה, מה לעשות, אני עובדת, ואין לי זמן לחכות עד שהמכונה תסיים ולחפש מקום בבית לתלות את כל הבגדים... פעם אחת הכביסה נשארה יום וחצי במכונה וכשהוצאתי אותה היא לא היתה מסריחה כל כך!! (למרות שרייחנית מאד היא לא היתה, אבל עדיין ניכרו בה שרידי הריח של המרכך...) המצב האידיאלי זה להוציא את הכביסה ברגע שהמכונה מסיימת, אבל לא תמיד זה מתאפשר... בכל אופן- מצב מוזר...

fibs

New member
כמה כביסה שמת במכונה?

אם דוחסים יותר מדי כביסה בפנים, יש מצב שהבגדים לא מתנקים כמו שצריך. יכול להיות שהיה שם עומס יתר?

מותר לי

New member
לא, לא...

אחרי פעם אחת שניסיתי להיות חכמה ולדחוס- אני לא דוחסת יותר... בטח לא כשיש לי מכונה חצי סנטימטר ממני ואני לא צריכה לסחוב את הכביסה שלי לאורך כל הקיבוץ ואחר כך עוד לשלם על זה...

yaara44

New member
פיתרון לריח רע של כביסה

תקני בקבוק של חומץ (רגיל, כזה שמשתמשים בו לתיבול של סלטים), תשפכי את כל הבקבוק לתוף של מכונת הכביסה (כשהוא ריק, בלי בגדים), תסגרי אותו, תפעילי את המכונה על התוכנית כביסה הכי ארוכה שלך וזהו. אומרים שהחומץ מנקה את כל החלקים של המכונה שמתמלאים בג'יפה עם הזמן. (ניסיתי את הפטנט הזה בסוף השבוע, ואכן - אחר כך הכביסה יוצאת עם ריח מצוין).

../images/Emo45.gifבהחלט! ועוד טיפ קטן לגבי חומץ

כוס חומץ במקום מרכך הכביסה, עושה ניסים ונפלאות לצבע ולבד..ולא..אין ריח

מותר לי

New member
תודה רבה! ../images/Emo13.gif

סלו' גם את כלולה כאן
ויש לי שאלה... מלח לימון- הורס את הגומיות של המכונה? או שזו סתם הנפצה? (תגידו לי שזו הנפצה, אחרת איך אני אמורה בדיוק לנקות אבן???)

הנפצה...בטח הנפצה...

אני פעם בחודש לפחות מעבירה מכונה עם מלח לימון והיא (טפו טפו) מעולה..

מותר לי

New member
אהה....

אין לי כף, אני שמה "ככה, בערך" כמה שנשפך ונראה לי... טוב, נשים ככה גם מלח לימון

למעלה