../images/Emo46.gif../images/Emo88.gif

הבא שפותח הודעת ירידה על פאקצות, נחסם. אם הוא ממשיך עם זה, בניק אחר [ותאמינו לי שאני יכולה לגלות], אני אישית אדאג שהגולש ייחסם מכל הפורומים באופן גורף. אני לא חמור עבודה שמור לשבת ולמחוק פה לפחות חצי שעה ביום. לכל אלה שבאו לחרחר ריב - מה נותנות לכם הירידות? אתם רק מוכיחים כמה אין לכם מה לעשות, וכמה אתם מקנאים. ואם מישהו פותח כבר "הודעת ריב", פשוט אל תגיבו לו!!!!!!!!!! ברור?!

VeNoM777

New member
לא הודעת נאצה

אבל כמו שאמרו פה כבר. אתן לא יכולות לבוא ולהגיד "אני פאקצה" זה לא הולך ככה. בנאדם לא מחליט יום אחד שהוא פריק (לדוג') ומתחיל לכתוב בפורום כמו פירסינג וקעקועים וזה הופך אותו לפריק. כוסאומו לא יודע איך להסביר את זה. קיצור - פריקים, ערסים, פאקצות וכל מה שמתלווה לזה זה מה שהחברה קובעת ולא הבנאדם עצמו. זה מאקרו לא מיקרו! (הבנתן ת'משפט הזה נכון?)

keeeren

New member
כוכבי!! מה אתה עושה פה?

נכנסתי לראות אם זה רציני ומצאתי אותך פה.. תמיד ידעתי שאתה פאקץ במסווה!! ד"א היה לי היום מבחן בסוציו על המאקרו מיקרו החרא הזה!!

VeNoM777

New member
אני הברזתי מהמבחן שהיה אמור להיות

לי על זה. אמרתי שאני בצו ראשון

אני לא רוצה לריב אבל..

כאילו... פאקצה זה לא מחמאה... להיות פאקצה פירושו להיות טיפשה, ילתותית, פוזאיסטית, ורדרדה ונוצצת, חסרת נושאי שיחה קצת יותר עמוקים משיאאאאאאאאאו איזה שוווההההה וכאלה...... אתן מודות שאתן טיפשות ? ואת בכלל, המנהלת... פאדיחה... אם אתן לא טיפשות וכל שאר התיאורים, ורק אוהבות ורוד או משהו, אז זה לא אומר שאתן פאקצות... גמאני אוהבת ורוד... אבל אם אתם כל השאר - אני במקומם לא הייתי גאה בזה, ובטח לא מודה בזה וכותבת בפורום שהשם שלו יורד על החברים שבו... בכל זאת... פאקצה זאת די קללה..

ChOcOlAtE gIrL2

New member
טוב אז תשמעי...

אני לא פקאצה. אבל... פקאצה זאת לא קללה דאמטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!! כמו שפריק או ערס או דברים כאלה זה לא קללה!! ואני גם לא מבינה למה המציאו את הכינויים האלה שהופכם את מי שנכלל בתוכם לאנשים בזויים, מגעילים וכאלה שאנחנו שונאים. הרי תודו שערס פריק מטאליסט פקאצה וכל השטויות האלה זה כינויים די מעליבים וזה.. אז למה צריך אותם בכלל?????? ואני חושבת שלהיות פקאצה(נו רואים גם אני נדבקתי בכינויים האלה! דאמט
) זה לא משהו רע ולא מעליב. כאילו אתם חושבים שאם אתם לא פקאצות אז אתם יותר טובים?? אתם לא יותר טובים מהם!! אתם שונים מהן, אבל לא יותר טובים!!!! זהו.. הוצאתי את מה שהיה לי

זה בדיוק מה שאמרתי

אז את לא פאקצה... לא כל מי שאוהבת ורוד היא פאקצה, לפאקצה מתלווה חוסר עצום במוח... טימטום, שטחיות והכל... אם את לא כזאת - את לא פאקצה !! זה לא אמור להעליב אותך ! ואם את כן כזאת... אז זאת אכן ירידה... מה לעשות שזה מה שנקרא פאקצה.. כל הירידות האלה..

ראיתי את הפורום החדש

בפורומים חדשים של תפוז. חשבתי לעצמי "מה לעזאזל?!" זאת אומרת, זאת סטיגמה. אתם בעד סטיגמות? ועוד סטיגמות כל כך טיפשית? שלאף אחד אין מושג מה לעזאזל זה אומר? מישהו באמת רצה לפתוח בלוג "פקצות"? מה זה הטמטום הזה? כמו שאני אחליט לפתוח פורום "ערסים". מי באמת יודע מה זה ערסים? מי המציא את המושג המטומטם הזה? ולא, אני לא אומרת שאני משתייכת לאחת ה"קבוצות" האלה (לפחות לדעתי). אבל זה פשוט נראה לי מפגר. זה הכל עניין של גישה. וכל בן אדם הוא בן אדם. אי אפשר לקטלג מישהו בכל מיני כיוניים מפגרים שאף אחד לא יודע מה הם אומרים. ועוד לפתוח פורום בשביל איזה קבוצה מקוטלגת?! ואף אחד אפילו לא התנגד לזה? זה פשוט מפגר.

MineraL

New member
את באמת חושבת שפאקצה אמיתית

יודעת מה זה פאקצה? (בלי ניסיון להעליב או לרדת על מישהו חלילה)

אומרים שפאקצה זה

פרחה קרציה וצעקנית. או משהו כזה. לפי דעתי המציאו את המילה ככה: איש אחד נכנס למסעדה עם מלצרית כוסע. היא באה לבקש הזמנה מהאיש הזה. האיש רצה לבקש "פוקצ'ה" (שזה סוג של לחם) ואחר כך להתחיל איתה ולהגיד לי שהיא ממש פצצה. הוא התבלבל ואמר את המילה "פאקצה" (כנראה שהמלצרית היתה מתאימה לסטיגמת הפקצה של כיום). המלצרית נעלבה כי חשבה שזו אישהזהי קללה. בקיצר ככה זה התחיל. מוחעחע אני חולה, המחלה עושה את שלה. מעניין מה יקרה אם אני אגיד איזה מילה למישהו ועוד כמה שנים זה יהפך לסטיגמה. אני לא מאמינה בסטיגמות. כולנו בני אדם. ואם למישהו יש גישה מתנשאת או שהוא קצת מתלהב מעצמו מיתר האנשים זה לא אומר שהוא "פקצה". פשוט יש לו חרא גישה. וזהו. עניתי על השאלון הזה של "האם את פקצה" בפורום. חחחע.

למעלה