../images/Emo46.gif../images/Emo85.gif

אמא שלי ממש עיצבנה אותי! שמעתי שהיא דיברה עם פסיכולוג\פכיסולוכית עליי, בגלל שאני כל הזמן אומרת לה שהיא מפלה ובגלל שאני לא רוצה לדבר איתה הרבה פעמים, ויש לזה סיבה מוצדקת! למשל: יש לי ליקוי למידה וקשה לי ללמוד וכל דקה שיושבים איתי ולומדים איתי זה עוד נקודה של הצלחה, ועכשיו אני מתחלה ללמוד לתאוריה, וממש הייתי צריכה עזרה ממנה, והיא ביקשה ממני לפני זה לרדת איתה למטה כי היא ורצה לרואת איזה חנות אחת ונתקענו שם ממש מלא זמן, יותר מחצי שעה! בערך וסוף סוף הגענו הביתה ושהגענו, אחותי בת(23) ביקשה ממנה שתחפוף לה את הראש(והיא לא איזה אחת עם בעיות רגילה לחלוטין פשוט מפונקת אתה מבין?!??????, ושתכין לה אוכל) עכשיו לוקח עוד שעה עד שהיא תבוא ללמד אותי והכל, כי קשה לי לבד בגלל לקוי למידה, אז במקום שתגיד לה אני לא יכולה אני חייבת להתחיל ללמוד איתה את התמרורים(שהיא צריכה לדעת באלפה ליום רבעי), היא מתחילה לעשות לה אוכל לחפוף לה את הראש ואני מחכה כמו לא יודעת מה, אז ממש התעצבנתי! ויש לי אחות תאומה והיא לקחה אותה לח"ול, והיא הבטיחה לי ביום כיפור שהיא תיכח אותי לא רק שהיא לא לקחה היא חדתה את זה, עצם זה שהיא לקחה אותי בילעדייה, כבר נורא פגע בי. ואחותי התאומה, נורא מעצבן שהיא מחכה אותי היא קונה אותם בגדים כמו שלי ישר אחרי שהיא רואה מה קינתי ותם דברים לחדר וזה מוצאי אותי מדעתי אני אוהבת שרק לי יש את הדברים המיוחדים האלו, והיא הולכת וקוונה ואני מתעצבנת כי זה כל כך לא פייר, אז אמא שלי הולכת לפסיכלוג\ת ושואלת אות\ו\ה. מדוע הבת שלה מתעצבנת עליה ואומרת לה שהיא מפלה ?!? ועוד שהיו לי פעם הפרעות אכילה היא אמרה שהיא לא רוצה שאני הלך לפסיכולוג כי היא נגד זה ושהיא מאמינה שאני ייעבור את זה בכוחות עצמי (וככה זה היה, עבתרי את זה בכוחות עצמי), אז מה פתעום היא והלכת לפכיולוג ואומרת לו שהבת שלה, מתעצבנת מכל זה מה לא בסדר פה?!?

גרא.

New member
בת 17,אכן יש לך ליקויי למידה, כפי

שאפשר להבין מטעויות הכתיב הרבות.את יודעת כמובן שאינך יוצאת דופן,ויש רבים כמותך. השאלה,היא רק אם את מקבלת הקלות בלימודים ( מה שמכונה"התאמות בדרכי ההיבחנות והלמידה?).כתבת כמה וכמה נושאים שמרגיזים אותך.מביניהם, אתייחס רק לשאלת הטיפול הפסיכולוגי שאת מקבלת.לא ברור לי מדוע, כי לא כתבת, אבל ז גם לא משנ. לצורך העובדה כי להבנתי, את צודקת לחלוטין בכעס שלך על העובדה שאימך שוחחה עם הפסיכולוג ללא ידיעתך. וודאי ללא הסכמתך. אם אכן כך היה, לא ברור לי מדוע הפסיכולוגית אכן מסרה לה מידע ללא ידיעתך זה אסור על פי תקנון האתיקה 0המוסריות) של הפסיכולוגים.להבנתי, אם את מרגישה שפסיכולוגית תורמת לך, אין לך כל סבה להפסיק את הטיפול.ולא אימך היא שצריה להחליט כאן בשבילך. גם אם היא המשלמת. לבסוף,לגבי ליקויי הלמידה שלך,שכנראה בא לידי ביטוי בשגיאות כתיב רבות מאד, ואולי גם איטיות בקריאה.אם לא קבלת הקלות בלימודים..את יכולה לקבלם אחרי שתעברי אבחון פסיכודידקטי על ידי פסיכולוג חינוכי מומחה..משמעות ההקלות, יכולה להיות,הארת משך בחינה בעוד %25 מהזמן. התעלמות משגיאות כתיב, בחינה בעל פה וכדומה.

היי גרא../images/Emo85.gif

התכוונתי שאני לא מטופלת אצל שום פסיכולוג או פסיוכליגת אבל אמא שלי שמעתי שהיא אמרה שהיא דיברה עם איזה פכיכולוג או פסיכולוגית, () ואמרה לה שאני כועסת כל הזמן ועצבינת כל הזמן וכתתבי לך למה הייתי עצבינת וכעוסנית ולמה זה ארגיז ואתי מה שהיא עשתה אז מן הסתם אני היהי ככה, לא צריך בשביל זה להתקשר לפאיזה פסיכולגית ולשאול אותה מה לעשות עם הבת שלה! ובקשר לזה יש לי הקלות אבל זה לא עוזר לי בשוטם דבר פשוט בכלום

גרא.

New member
היי,הבנתי שאת כועסת על אימך בגלל

שהיא התיעצה עם פסיכולוג כלשהוא ,מה כדאי לה לעשות עם הבת שלה, כלומר איתך.אבל מה לעשות, היא צודקת. כי אם היא באמת לא מבינה אותך, ולא יודעת איך להתנהג אלייך,הדרך הנכונה היא לשאול איש מקצוע, כמו פסיכולוג,מה חעשות. הרי זה בדיוק מטרת הפורום כאן. אם אמא שלך היתה פונה לכאן,ושואלת איך להתנהג איתך..זה היה דווקא מאד במקום. כי אם היא באמת לא יודעת,הייעוץ יכול לעזור לה, וגם לשתיכן. לגבי ההקלות, איזה הקלות את מקבלת?

הא אוקי תודה הבנתי../images/Emo85.gif

מסכנה אמא שלי אתה יודע כל ההלקות הלאו שיש לי יותר מזן במבחנים וכל זה אינ כבר לא זוכרת איזה כי אני בכלל לא משתמת בהם

למעלה