../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif
מעשה שהיה. אחרי יום עבודה מטורף , תור לרופא עיניים שעה 18:15 דקות בדיוק אני מתלהבת מתיצבת בזמן , נכנסת לרופאה מחייכת , רואה רופאה שמנה מאוד
<דגש על המאוד> עושים בדיקת עיניים ותוך כדי שאלות , כמה סוכר יש לך? 200 אבל מי סופר
מתי בדיקת עיניים אחרונה - "מהתיכון" אני עונה במבוכה אממממממ מה כתוב שם , אני מבולבלת הכל מטושטש לי
כן מהלחצ הדמעות מתחילות להציף לי את העיניים לא ראיתי טוב מוזר. טיפות עיניים בדיקה שגרתית והטפה מוסרית <יצא חרוז
> עוד שבוע שוב בדיקה לראות שזה לא עייפות אני בטיפול אצל רופא משפחה במעקב אחרי הסוכר הכל בצורה מושלמת ומטופל כהוגן
והיא רופאה שמנה מאוד יושבת מאחורי שולחן אשר קטן ממידותיה , אני בהערצה גדולה אליה שהיא מצליחה , אחוות שמנות.
רופאה מבקשת שאצא עם טיפות העיניים ואמתין כרבע שעה , שגרתי. בזמן ההמתנה מבקשת ממני ללכת לאחות לקבל פרטים על דיטאנית של הקופה. את צריכה דיאטה דחוף
הדם המרוקאי עלה , הערצה שהיתה נעלמה לי. כמובן שלא הלכתי לחדר האחות וכשנכנסתי בשנית אמרתי תודה אבל לא תודה אני לא צריכה דיטאנית ומי כמוך יודע
שלשום כשהייתי אצל הרופא < גבר>הוא רמז על דיאטה כי מחובתו להתריע, עניתי ד"ר אם אני מאושרת בשומן שלי וטוב לי ככה אני בריאה , הסוכר בירידה למה שלא אשאר ככה , הרופא חייך חיוך של הערצה ואמר לי בינינו את צודקת. אני שואלת אתכם , רופאים זה לא עם? נשים פחות רגישות לצרכי האחר ?
מעשה שהיה. אחרי יום עבודה מטורף , תור לרופא עיניים שעה 18:15 דקות בדיוק אני מתלהבת מתיצבת בזמן , נכנסת לרופאה מחייכת , רואה רופאה שמנה מאוד