../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

יום שישי. יצאתי לזירה עם חברות. ראיתי אותו, הוא אותי. משיכה מיידית. גרוש +3. אני לבד כבר 3 שנים כמעט ואף אחד לא עשה ללב שלי את מה שהוא עשה ב-5 דק'. החלפנו טלפונים ואתמול נפגשנו. היה אחלה דייט ואני לתומי חשבתי שהנה אולי, רק אולי מצאתי את האחד והייתי בעננים. כמובן שלכל סיפור טוב יש סוף...לא כ"כ טוב היום התברר לי שהוא נ ש ו י ! ! ! הוא כמובן מכחיש ודובק בסיפור שלו ואני חתכתי מיד. אמנם זה היה קצר אך בחיים לא הרגשתי מרומה כ"כ כמו שאני מרגישה כרגע.

הם גרים תחת קורת גג אחת

והוא טוען שאינו יכול לדבר בטלפון בערב כי הוא נותן לה כבוד. אינו יכול לצאת כל יום כי היא לא מסכימה <הוא גר בבית "שלה" פחחח> ועוד כל מיני דוגמאות שלא כ"כ מתאימות להיותו גרוש. <הוא טוען בתוקף שהוא גרוש ולא פרוד והם גרים יחד מטעמי נוחיות>.

ayb1

Well-known member
למה לותר כל כך מהר תשאלי אותו במתק

שפתיים אם מבחינתו זה בסדר שתשוחחי מעט עם אישתו כדי לודא שאין לה היתנגדות לקשר של בעלה עם אחרת. בהתאם לתגובתו תחליטי. מה קרה את לא יודעת לשחק תוך העמדת הצד השני במצבים ברורוים בהתאם לעובדות אותם הוא הציג.

Snarc

New member
לא מבין....

חשבת שמשהו כזה טוב אף אחת אחר לא תשים אליו לב?

ורד 3

New member
עדיף

לגלות מוקדם מאשר מאוחר ..... רמאים לא חסר. ואת תמשיכי לפרוח
NEXT

צודקת

לפחות גיליתי את זה בשלב מוקדם ולא מאוחר יותר. פעם ראשונה שאני נתקלת בזה... לא נורא, אולי זה שיעור שהייתי חייבת לעבור <כנראה אני עדיין מאוד תמימה>.

אי גילוי נאות..

שלדעתי מתחייב כבר מהפגישה הראשונה.. השקר הקטן הזה הפרט השולי שלא נאמר... יש לו משקל מבחינתי יותר..מזה שהוא נשוי.. לא מזמן.. היה לי דייט נחמד כזה..ועוד אחד.. ואכשהו כבדרך אגב..הודיע לי שהוא עוד נשוי..ובהליכים... אמרתי סליחה..וחזרתי הבית..מעט מאוכזבת..אבל למחרת כבר שכחתי..למרות שהוא לא...ועברה כבר כמעט שנה.. והיום..הוא גרוש עם תעודה. וכן.. אם היתי יודעת..עוד לפני..או בתחילת ההתקשרות היתי אולי מקשיבה להסברים.... אבל זאת אני.. אולי זה הפסד.. אבל לא ממש אוהבת שמושכים אותי באף..

Rinattt

New member
למה את כועסת?

כשאת כועסת על מישהו את בעצם כועסת על עצמך כאילו "איך אכלתי את השקרים האלו" כפרה מכירה את ההרגשה של השקר, אל תקחי את זה כבד, את לא אשמה שהוא שקרן, זה שלו ולא שלך! הוא לא משך אותך באף, את בחרת להמשך... את בחרת להאמין! לפחות יצא דבר טוב: להבא את תזהרי יותר, תהיי שקולה ופחות עיוורת.
יאללה תחייכי

סביונית..

מן הסתם על מנת להגיע לדייט, הם שוחחו מס' פעמים.. הדברים "נשמטטו" או לא הובהרו.. במקרה הנ"ל..היא פגשה בו ברחבת הריקודים בערב שישי, משהו שלא עושים גברים נשואים חוקית ומאושרים. מישהי שנותנת שיימשכו לה באף....שתצפה לאף נוזל ואדמומי.

למה כועסת?

את נותנת שיימשכו לך באף... את מאמינה לו.. זו נוסחה שחוזרת על עצמה להרבה נשים, וחבל. אבל שוב, יכול להיות שהוא פרוד והכל עיניין טכני, חכי, תבררי יותר אם יש לך עיניין בו. כולנו היינו בסיפור הזה של בירוקרטיה וסחבת בכל הנוגע לגירושין, אל תשפטי, אל תכעסי... לא כל הגרושים יכולים לממן מדור מייד אחריי הפירדה...תחשבי בהיגיון. לא כל גרוש או פרוד מגיע עם דירה ומאובזר.

אל תשפטי {עדיין}

יש הרבה גברברונים נשואים שעדיין גרים תחת קורת גג אחת עם האקסיות בשל קושיי טכניים בלבד. אם לא תשאלי ותבקשי לראות הוכחה חתומה, ההפסד כולו שלך. אל תשפטי ואל תתאכזבי. אולי זו הזדמנות חייך, מי יודע....אבל שוב, הכל בע"מ, אל תבטחי יתר על המידה.

למעלה