יערית

New member
לפעמים

אני "מקנאה" ביכולת של נשים וגברים להידלק ב"אחד/אחת " תוך 5 דק',מאד מבינה שנדלקת על החיצוניות שלו והוא על שלך,אבל האם באמת באמת המראה החיצוני גרם לך לחשוב שהוא האחד עבורך? כאילו ראבקקקקקקקקקקקק עומק אנשים עומק נעלם מהעולם הזה? אז דבר ראשון טוב שגילית את שגילית מוקדם,דבר שני,אולי עכשיו תלמדי את שיטת הצעדים,עקב בצד אגודל בכדי להכיר את האחד והיחיד עבורך,זה בטח לא ממבט ראשון שני ושלישי,יש עוד הרבה מה לעבור בכדי לתת כותרת כזו לאדם . מאחלת לך בחירות מוצלחות,לכולנו:)

d a n i e l s 5

New member
היתה כאן השבוע...

מישהי שסיפרה שלמרות שהיא והבעל שלה נפרדו והם לקראת גרושים הם גרים ביחד...... והוא , יש לו מאהבת.....והיא נורא מקנאה ..... אז...אולי זה הוא..... ואולי הוא קרא כאן שהיא נעלבה, ומאז החליט שהוא שומר על כבודה .... אנא ערף...... אולי ........

Rinattt

New member
../images/Emo6.gif

ההיא מאילת... לא נראה לי שפורחת באה מאילת לזירה

קצת סדר בדברים

כשהכרנו הוא אמר לי שהוא גרוש כ- 3.5 שנים. דיברנו מס' פעמים בטלפון עד שקבענו להיפגש.לא הייתה לי סיבה לחשוד בו, עד שהיום במקרה הוא פלט שהוא גר איתה באותו הבית. מפה לשם, עשיתי כמה בירורים <לא קשה> וגיליתי שהוא אכן נשוי. הוא טוען שהוא גר איתה מסיבות כלכליות ובגלל שהיא הסכימה שהוא יגור איתה היא מציבה לו תנאים. אם הוא באמת גרוש, הוא יכול לעשות ככל העולה על רוחו, לא? קצת תמוה בעיני..בכל זאת, 3.5 שנים ועדיין איתה תחת אותה קורת גג ומסתיר ממנה דברים. איפה טעיתי?

יערית

New member
את בסדר גמור

מזל שלא ריחפת והפלגת יותר מידי קדימה כשהאונייה נמצאת בנמל.

אח....אח...

לא, לא תמוהה העיניין של "ממשיכים לגור ביחד"..... לא כולם מוכנים להתפשר על הנכסים שלהם תמורת גט, את בפורום גרושים גרושות, שכחת? כמה שרשורים היו כאן, "האם לוותר? האם לצאת עם ידיים ריקות?" כן, אפשר לגור ביחד ולנהל חיים אישיים, הוא לא בגטו, הם מן הסתם סיכמו נהלים וקווים מסוימים בינם לבין עצמם. את לא טועה, את מנחשת דברים. וכן מכירה גבר גרוש- שמאולץ!! לגור עם אישתו בשל אי רצון לצאת מהבית בידיים ריקות ולהשאיר לרשותה נכס שעולה היום הון והוא חלום של כל אחד עליי אדמות. קצת קשה בגילנו, לקום ולהתחיל מחדש לבנות.....לא? צורם השקר שלו, שהוא אכן נשוי בעוד הוא סיפר לך שהוא גרוש, אליו ספציפיט, הייתי שולחת סקאד ישר לביצה האמצעית שישבית לו את כל שימחת החיים שיש לו בין הרגליים.

ביפו

New member
עוד קצת סדר- והבנו-

שמדובר פה בזוג - שלא במצב רגיל. כנראבה שלזוג ההוא היו גירושים מכוערים. אך יתכן שהתגרשו אכן - כידידים. במשך זמן מה היו כל אחד בנפרד, אך משנוכחו שאילוצי התקצב וה"מזונות" גוברים - הגיעו להסכמה - שיסייע לה בגידול הילד- ויקבל "ארוחות ומיטה ללון"בתמורה. כך התפתחו הדברים - וכעת הוא "גרוש שחי וגר עם גרושתו". כלומר- שותפות "כלכלית". אך לצרכי "חברה ויציאות מהבדידות" - הוא מגיע לפגישות עם מה שהוא חושב -"אחת כמוך". הגבר , לטענתך - הוא "נופת צופים", כלומר - נאה ובצפיה - "גבר החלומות"- אך המצב שלו כיום - יותר מגעיל מגרוש.... מצד אחד חי תחת קורת גג אחת עם גרושתו - ש"מבריחה כל חברה שתרצה בו" , ומצד שני - הוא כנראה עושה אותו דבר" לכל חבר שירצה בה. וכך צומחים ילדים עם הורים "גרושים אבל הורים" שאינם עושים סקס-זה-עם -זו. וכמובן ששניהם - רוצים "גיוון בסידור הזה"... מה את צריכה לעשות בתוך כל זה- ומדוע "זה החלום שלך"? לדעתי - זה בעיה. לא בעיה שלך.

נראה לי שקלעת בול!

מה שכתבת מצייר את התמונה במלואה <כך נראה לי>. זה לא החלום שלי, מהרגע שנודע לי אני כבר לא שם. צודק, זו לא הבעיה שלי, היא שלו בלבד והוא צריך להתמודד איתה. לא מכניסה ראש בריא למיטה חולה. רק הבהרה קטנה נוספת...לא נשארתי עם לב שבור, סך הכל יצאנו לדייט אחד. אני פשוט מרגישה מרומה. הרגשה לא נעימה בכלל.

עדיין...

נשואה , רק בגלל שהפרוד <שלא גר בבית שנתיים ושמונה חודשיים> ברח לחו"ל. אם זה היה תלוי בי הייתי גרושה כבר אתמול. המקרה שלי בכלל לא דומה. אני חיה את חיי והוא את חייו. אין לי שום קשר לפרוד ולא חולקת את חיי איתו.

רק אתמול??? לא לפני 2.8 חודשים.?

זאת בטח סתם התבטאות................ ופרויד לא צריך להגיע...................................

הוא לא יגיע....

הוא תקוע בשרשור אחר, מנסה לנתח שוב איך דברים משתנים להם משור לשורה :)

הוא גבוה נאה.... גר באזור....

וקוראים לו.... מ..? אם כן זה אחד שעושה זאת בשיטתיות..... מכירה אותו לצערי אבל תלמדי.... לא בוכים על חלב שנשפך.... ונהנים מכל רגע אפשרי בחיינו

shani2

New member
אוי, זה הצחיק אותי ../images/Emo6.gif

כאילו יש אחד כזה שניתן לזהות על פי סימנים. זו מזמן מגיפה במדינה

למעלה