s a r a h13

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

סליחה, אבל אני חייבת להוציא עצבים. המורה למוזיקה שלי קרא ללד חבורת מסטולים מסוממים שלא למדו לנגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111

afon

New member
אמממ הוא צודק

בוא ננתח את המשפט שהוא אמר -חבורת מסטולים מסוממים. האין זה נכון? אני יכול להבטיח לכם שכמויות הסמים שהם צרכו השאירו לפחות כמה משפחות קולומביניות על נכסיהם. -לא למדו לנגן. גם זה נכון. אני לא יודע לגבי ג'ון פול ג'ונס אבל זה ידוע שרבים מהגיטריסטים הגדולים ביותר לא למדו בכלל, הם פשוט לקחו גיטרה והתחילו לנגן, ברשימה הזאת אפשר למצוא את אריק קלפטון, דיויד גילמור, ג'ימי הנדריקס, הגיטריסט של רולינג סטונס ועוד רבים וטובים.

jimorrison

New member
אה בעצם עכשו שמתי לב לציטוט שלי

בחתימה.. אני חוזר בי...אבל לא יותר מזה

afon

New member
לא היו סמים קשים?

אם יש להקה שהייתה ידועה בכמות הסמים שהיו אצלה זו לד זפלין. לא מדובר פה בגלגול איזה ג'וינט, הרואין, LSD, קוקאין, טריפים, בעצם כל חומר הזיה שהיה בנמצא.

jimorrison

New member
תראה לי בבקשה איפה כתוב בדיוק.

מכיוון שאתה כל כך בטוח שהיא הייתה אחת הלהקות שהיה ידוע שהיא השתמשה בסמים.. ואני לא מדבר על גראס

AeroTom

New member
היו לא מעט סמים בתוך הלהקה

בתקופות מסויימות. ג'ימי היה גם מכור עם הרואין וכדומה בתקופות. וכך גם בונזו ורוברט לקחו כל מיני דברים. ג'ון פול-ג'ונס למעשה היה היחיד שאפשר להגיד די היה מרוחק מכל הסצינה הזאת וה"רעש" שעשו שלושת חברי הלהקה האחרים (אם זה בסמים ואם זה במקרים יוצאי דופן או התנהגות לא נאותה). אבל הוא גם היה קצת בעניינים של סמים זה בטוח. אבל הוא היה ה-שקט יותר תמיד בכל הנוגע לחברי הלהקה והעניינים שלהם. ב-Hammer of the Gods מוזכרים לא מעט פסקאות שבהם חברי הלהקה השתמשו בסמים כאלו ואחרים. קלים,קשים...לא משנה כ"כ מה שכן, הם היו בתוך זה כמו רוב להקות הרוקנ'רול והסצינה בשנות ה-60\70.

wish i was here

New member
תלכי ותגידי לו

שאריק קלפטון,ג'ימי הנדריקס,ג'ימי פייג',דיוויד גילמור,קית' ריצ'ארדס,ג'ף בק,צ'אק ברי,אלכסי לאיהו,בי.בי קינג ועוד רבים לא למדו לנגן...אני לא חושב שהמורה שלך מגיע לרמת הכישרון של ולו אחד מהם....חבורה של מסטולים? בו תגידי לו שינסה להלחין משהו כמו הסטיירוויי ואז שידבר...מאד קל למתוח ביקורת למרות שלפעמים הבן-אדם שמותח אותה הוא אפס

אני סתם מעצבן.

אבל אני מוסיף את טאונסנד לרשימה שלך, למרות שציינת "ועוד רבים" לא יכולתי לשקוט...

למעלה