ר פ א ל ה

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

שמעו סיפור אמיתי: לידידה שלי יש ילדה מתוקה (מאד מתוקה) המחוברת למשאבה. הילדה בת 8. היא החלה ללמוד בכיתה חדשה, וכעבור כחודשיים הודיעה המורה שאין היא מוכנה שהילדה תהיה תחת אחריותה בזמן השיעורים, וכי ללא ליווי אין היא מוכנה שתשהה הילדה בכיתתה (
) בלית ברירה העבירו את הילדה כיתה, ואיתה עברה חברתה הטובה. שלשום, שבועיים לאחר שהעבירו אותן כיתה, היתה יום הולדת לאחת מילדות הכיתה הקודמת. החברה הטובה הוזמנה, והמתוקה שלנו - לא. היום בהפסקה בביה"ס, אמרה ילדת יום-ההולדת לילדתנו המתוקה כי לא הוזמנה כי "אמא לא הסכימה להזמין את הילדה עם המכשיר"..... גרררר..........
המתוקה שלנו אמרה לאמא שלה בערב ש.."איזה מסכנה האמא של הילדה... כזאת טפשה..."

על זה נאמר ....

אם טמטום היה כסף, היו כל כך הרבה מליונרים בעולם.... לפחות המתוקה שלכם (שנשמעת מתוקה אמיתית
) היא גם חכמה אמיתית, וריחמה על האמא הטיפשה במקום להעלב
לא רוצה להגיד מה אני מאחלת לאמא ההיא
ונשיקות למתוקה

לא הייתי עוברת על זה בשתיקה

לילדה יש עוד הרבה שנים באותו ביה"ס והיא לא צריכה להרגיש מנודה. תפנו למרפאה תבקשו שאחות או יועצת מהמרפאה לסוכרת נעורים יגיעו לביה"ס ישוחחו עם הצוות ויעמידו אותם במקום. זה חלק מהשרות של מרפאות אלו. מה זה מורה שלא מוכנה שסוכרתית תהיה אצלה בכיתה? מה זה "אמא לא הסכימה להזמין את הילדה עם המכשיר"..... איזה מן דבר זה! לא לעבור בשתיקה!!!!

רוז22בר

New member
סליחה????? מה זו הפרימיטיביות

הזו? חייבים לדבר עם המורה המפגרת הזאת, ומיד! פשוט מרתיח! כאילו לא מספיקה המחלה שאיתה צריכה הילדה להתמודד, אז גם עם דביליות של מורה????

אוי למערכת החינוך שלנו

אני פשוט לא מאמין, שמערכת החינוך שלנו מתנהגת בצורה כזאת לילדים חולי סכרת. קשה לי להאמין, שאם הייתי במצב של ההורים, הייתי מעביר את הילדה. במקום להעביר את הילדה הייתי מנסה להעיף את המורה מבית הספר. לגבי האמא של החברה שלה - ההתנהגות שלה דוחה, אבל כאן אין כבר מה לעשות בנידון. אין מה לעשות החיים לא תמיד הוגנים

i l a n n a

New member
מה זה מערכת חינוך??????

כמו שכבר יצא לי להביע מעל גבי הפורום כמה פעמים... מערכת החינוך בישראל מזעזעת!!! ואח"כ אנחנו תוהים מדוע ילדנו מ-פ-ג-ר-י-ם עצוב... ובקשר למורה: אני הייתי מביאה לה אנציקלופדיה או שתיים- אולי בטעות היא תבין שזה שלילדה אין לבלב זה לא כ"כ חמור כמו העובדה שאין לה שכל... (כנ"ל לגבי האמא) זה הזכיר לי מדריכה ששרתה איתי בבסיס שכשהיא שמעה שיש לי סכרת (היא ישבה לידי) קפצה ממקומה ורצה לכיוון הדלת תוך כדי שהיא לוחשת לחברתי "זה מדבק???"

ר פ א ל ה

New member
../images/Emo6.gif חחחחח אילנה

כל כך הצחקת אותי.... אז כן, אנחנו עדיין עצבניים ומבואסים מכל הסיפור הזה, אבל העיקר והכי הכי חשוב - הילדה בסדר, והפלא ופלא: מאז שעברה כיתה היא הרבה יותר מאוזנת...

i l a n n a

New member
כנראה שהמורה הקרינה עליה את

מה שהרגישה... יש לכם ילדה מדהימה (אני מזמן הייתי נשברת כי "אף אחד לא אוהב אותי") וכנראה שהיא חכמה בטירוף... (חכמת חיים) אבל עכשיו ברצינות, אתם חייבים לנקוט בצעדים כלשהם... מה הלאה? המורה תעיף ילדים עם משקפיים? (אני עם סכרת ומשקפיים... אין לי סיכוי נגד המורה הזו...)

red25

New member
את ה"מורה" צריך לפטר

חינוך הוא גם לקבל את האחר גם אם זה דורש קצת מאמץ. שאף אחד לא ינסה להבין לא נכון - סכרתי הוא כמו כולם, בדיוק! אני בהחלט חושב שיש מקום לעשות כאן באלגן בבית הספר. מחר זה יכול להיות על רקע אחר חינוך, משהו אמר?!

גם לי יש ילדה בת 8 במערכת החינוך

אבל.... יש לה מורה שמזכירה לה מתי לעשות בדיקות ו/או לאכול ארוחת ביניים. גם המזכירה של בית הספר וגם המורה מחזיקות אצלן בארון חטיף למקרי היפו או למקרה שבתי שכחה להביא את הסנדביץ. בשנה שעברה העברנו הדרכה לסגל בית הספר על ידי אחות סוכרת. לפני שבועיים בתי העבירה הרצאה לכל הכתה על הסוכרת שבה תיארה להם מה זה סוכרת ואיך חיים אתה ביום יום. בקיצור, אפשר גם אחרת, הכל תלוי בצוות בית הספר. אשמח לבוא עם או בלי בתי המתוקה ולהפגש עם צוות בית הספר ולתאר להם איך זה עובד אצלנו.

ר פ א ל ה

New member
תודה רבה!

האמת שגם אנחנו רצינו להסביר לצוות, אך המנהלת בעצמה חוסמת את האפשרויות של לדבר ולהסביר. בעצמה נתנה יד וגם למורה הקודמת. זהו בית-ספר במודיעין (יסודי), ומכיוון שכך אין הרבה אפשרויות העברה.. שם "נתקעה" המשפחה, וההורים (ידידיי) לא רוצים עוד צרות. מתסכל, פרימיטיבי, מכעיס ועצוב...

למעלה