../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

גנבו לי את הניק שלי שלי
היא אפילו העתיקה את הכרטיס שלי מילה במילה

תשלחי מייל לתפוז...

וואי זה ממש דומה..שהיאנ כותבת אז רשום הופה oטופה...אבל שהיא כותבת רואים הופה סטופה...

כן שמתי לב ../images/Emo46.gif

אבל מלחקות ניק עד ללהעתיק את כל הכרטיס שלי מילה במילה
יותר טוב לדבר אל הקיר מאשר לתפוז.

חץ אהבה

New member
ראיתי מישהו מתחזה ל-מישל

אני יודע מצויין שאי אפשר להשתמש באותו ניק לבן אדם אחר ויש רק the only mishel אחד ואם אני ירצה להתחבר בשם שלה -אני לא יצליח ראיתי את אותו ניק אצל מלך הסטלנים והיה רשום שם חסום ל98ימים ו23 שעות כיצד אפשר לפרוץ לניקים?? ומה יקרה לפרטיות שלנו?? דרך אגב המתחזה--שגיע את נריקסיטית ועוד לכלך על מלך בקיצור שגיע את כולנו יש סיכוי לחסום אותו לגמרי מתפוז? ומה עושים בקשר לפרטיות הניקים?אחרי הכל יש כאן מסרים אחד לשני?

אחרי צבא,

זו לא פריצה לניקים כי הכרטיסים שונים.... אותו אחד משנה פרט קטן בניק...אצלי זה הופהoטופה... אצל נרקי אולי במקום י' הוא עשה סימן אחר לא יודעת..אבל זו לא פריצה.

חץ אהבה

New member
שום שינוי--אני רואה טוב מה אני קורא

אני רואה מצויין מה אני רואה אין שם שום שינוי

חץ אהבה

New member
הופה שימי לב טוב

הניק --the only mishel רואה איך רשמתי??? לפי הרווחים והאותיות!! אני לא יכול להתחבר אליו אותו ניק נכנס איזה כמה פעמיים למלך הסטלנים וכמובן מלך יודע מצויין מי זה!! והודיע לכולם שזאת לא היא!! זה אותו יאסין 2 הארור הופה תנסי להכנס בשם שרשמתי לך-של מישל תראה שזה בלתי אפשרי יאסין2 אם אתה קורא את זה.. לא פחדנו מאובתיך ולא נפחד מאפס כמוך תסתכל למעלה יש שם --מסוקים -יא.....ע..

חץ, משתמשים באות ו' בעברית עם

חולַם מעליה, בשמות משתמש זה נראה אותו הדבר (מעניין אם גם בפורום: i (זה האות איי באנגלית) וֹ (זה האות ו' בעברית עם חולם מעליה). דומה?

חץ אהבה

New member
רגע אז אתה רוצה להגיד לי

שהוא לא פרץ שום ניק? כמו נרקיסטית? חושנית3? מישל? ???????????? ואם אנחנו מדברים על פריצת ניקים?? איך עושים את זה?

אני מניח

שבשם של נרקיסטית הוא השתמש באות האנגלית o (או) במקום בסמך, בשם של מישל זה היה, כאמור, האות האנגלית I במקום ו', על חושנית עוד לא הצלחתי לעלות. התכוונתי כמובן שלא הצלחתי להבין מה הוא שינה. אבל גם עוד לא הצלחתי לעלות. טוב, אולי בפעם הבאה. אני ארשם בשם דומה לשלך ואדגים. טוב?

בדיוק כמו שהוא

התחזה אליי ובמקום ס' עשה o.....אבל בפרטי ראו שזה ניראה אותו דבר

נחבוב

New member
הופהל'ה דיברתי עם איציק

הוא גם יתפוס את המתחזה וגם יתן לך 100 במבחן.

the only mishel

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

אנשים, לכל מי שחשב שהייתי היום בבלוגים ודיברתי לא יפה... אז ככה, עכשיו חזרתי מהעבודה! ואם מישהו מנסה להיות אני... וואלה, שיבוסם לו.... (אבל לא עדיף להיות ניקול קידמן?!) נו , טוב, הרי כל יום צריך להיות פה משהו יותר ביזארי מהיום שקדם לו. אחלה לילה אנשים, ובלי דאגה, תפוז יסדרו את זה בסוף...

למעלה