סידארתא

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

דברתי עם חבר שלי מהישיבה התיכונית, מהבודדים שעוד יש לי איתם איזה קשר, ושמעתי ממנו שיש פגישת מחזור בעוד כמה שבועות, וזו כבר הפעם השניה שאני שומע על זה בדרך אגב. בפעם הראשונה חשבתי שזה מקרה, ואני לא צריך להיות פראנואיד, אבל עכשיו כשזה קורה בפעם השניה, אני באמת כועס. אז מה, אני לא דתי אז מנדים אותי?! אסור לי לפגוש את האנשים שהייתי ארבע שנים?! וזה לא שלא פגשתי אותם, כי כשכמעט כולם בצבא אז יוצא שנפגשים בהלוויות ובשבעה על חברים שנהרגו, אבל כשיש הזדמנות קצת יותר משמחת אז מתעלמים ממני?! <אני יודע שזה קצת לעג לרש להתלונן על כזו שטות לפני אנשים שנידו אותם קצת יותר מפגישת מחזור בגלל שהם יצאו בשאלה, אבל אני באמת מעוצבן, אז תסלחו לי>

זו אותה סיבה שהורים חרדים מנתקים

קשר מילדיהם היוצאים. החשש שלא לקלקל את האחרים. חוץ מזה מבחינת המוסד החינוכי אתה כשלון, אז למה להזכיר את קיומך?

אני גולש עכשיו מההורים

משדר מהשטח: מדסקסים בבית על הבחירות ועל המפלגות השונות, מבחינתם אני יכול להשאר חילוני כל עוד אני מתנגד לשינוי
, הם מקוים שהסקר של ערוץ 1 יתברר כנכון יותר. יש אצלם תחושה של אבל ופחד. אני לא בטוח מה אני מרגיש אם שמחה או עצב או סתם שעמום. מחכה להגיע הביתה לצפות בתוצאות האמת של קלפיות המדגם. זה אחרת לשמוע ברדיו מאשר לראות טלויזיה. כאן פטיש החזק, עזרת תורה, ירושלים.

שייך לשרשור אחר

(לא של ספר הזוהר). שרשרתי בהתאם, אשמח אם הפעם ימחקו ת´הודעה

פטיש החזק

מה יש לך נגד האשכול הדיון על אמינות של ספר הזוהר ?????????????????????????

יעיין כבודו

בשרשור בדיבור המתחיל "בחירות האם זו ההזדמנות לבקר את ההורים" מאת בני ילד רע, ובשרשור בדיבור המתחיל "כל האמת כל החדשות" מאת התולעת ודו"ק. (לא הצלחתי להוריד לינק). זה לא שח"ו השרשור שלך על הזוהר לא היה פצצות לתותבות. פשוט יש כאן רק חצי הודעה, ולא את ההמשך מה קרה אחרי כמה דקות, ואיך שגלגל מתהפך לו.וההודעה של התולעת עבר זמנה ולכן גם לא הבנת מה זה קשור לזוהר, עיצבן אותי שלא מחקו ת'הודעה. לאחרונה אני מתחיל להתפלל מתי יבוא היום שנערוק כל הפורום כולו להייד פארק מקום הרבה יותר ידידותי לסביבה ושם גם לא צריך טובות כדי למחוק הודעות ...

עוד דוגמית קטנה

רציתי עכשיו לתקן ת'הודעה ואני לא יכול, התכוונתי שבהייד פארק אפשר למחוק ולערוך מחדש חופשי הודעות שאתה בעצמך כתבת, וגם מנהלים יכולים לערוך ולא חייבים למחוק את כל ההודעה והשרשורים שהתווספו עליה. חרא של פורום תפוז הזה, (אולי עכשיו סוף סוף ימחקו
) איך הם לא מסדרים כזה דבר אלמנטרי.. וחוץ מזה בהייד פארק אתה יכול לראות כמה צפו בכל הודעה שזה משו די מעניין.

MAYA20

New member
זה לא לעג לרש.

יש אנשים שיכולים להזדהות איתך אפילו אם הם יותר שקטים.

old friend

New member
אל תתרגש מהם

הם לא יכולים להראות שיצא מהישיבה שלהם חילוני, הרי הם לא נכשלים בחינוך. כן מנדים את הבוגרים היצאו - מלבד היום שתהיה מליונר ואז תראה איך אתה מקבל גם מקום במזרח ליד ראש הישבה. אצלי התרגלתי כבר שמתעלמים מכל המחזור שלי בישיבה התיכונית... היה לי מקרה שנתתי הרצאות במסגרת הצבא לשמיניות.. כמובן שלקחתי את המקומות שבהם למדתי. בכל המקומות לא סיפרתי מי אני ומה אני, היו כאלה שזיהו אותי ולרוב התעלמו מזה. בישיבה העירונית בת"א - למדתי שם ונזרקתי משם, הגעתי וגיליתי שם שהם עושים ערב שלם שהזמינו כל מייני בוגרים והסבירו על כל המסלולים לאחרי התיכון. ישבת הסדר,ישיבות גבוהות ואותי כנציג הצבא. אף אחד לא זיהה אותי שם, רק נציג ההסדר שלמד איתי בכיתה אבל הוא שתק.. כל אחד נתן עשר דקות הסברים על המסלול שלו ואז הרב גרז, הסביר שהם ממליצים בעיקר על המסלולים האחרים כי בוגרי הישיבה פחות הולכים לצבא רגיל... ואז החבר שלי אמר, שהנה יושב בוגר הישיבה בתור חילוני כי זה המ שקורה למי שהולך לצבא... ככה אני איבדתי את כל המטרה לשמה באתי לשם. מאז לא הלכתי לאותם מקומות , אין לנו מה לעשות שם.

aviבר

New member
יש יוצים מן הכלל

אני דוקא בקשר טוב אם הרבה חברים שלמדו איתי בישיבה אנחנו נפגשים מידי פעם אומנם מתוכחים הרבה אבל אין אם זה לאף אחד בעיה בגלל שלא מפריע להם דעות שונות ואנחנו מכבדים אחד את השני .אבל רק שתדעו שהחברים שאני איתם בקשר זה לא בחורים בישיבה רגילה אלא מסגרת כמו ישיבה אז יש כצת יוצאי דופן

למעלה