../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

למה לעזאזל הצד השני כזה ח$! וכזה @#$ אם הם רוצים "להתנקם" למה לעשות את זה דרך הילדים???? אני לא מבינה את זה.... תמיד אני אומרת לו " התגרשנו אני ואתה למה לערב את הילדים באמצע?גם ככה קשה להם עם המצב הזה של הגירושין" אני אומרת אתה רוצה להתנקם אין בעיה תפגע בי כמה שאתה רוצה.. אבלללל למהההה דרךךךך הילדיםםם ??? ואני שואלת חוץ מלשבת ולדבר איתו (כי זה כמו לדבר לקיר ונראה לי שהקיר כבר יותר ישמע ממנו) יש מה לעשות בעניין???

הי מלכה ../images/Emo47.gif

(לא, כי את אמא של נסיכות, סימן שאת מלכה! : ) איזה באסה כשהצד השני הוא חתיכת $&#@*!! את יכולה להתנחם בזה שלפחות התגרשת ממנו. אם הוא משתמש בילדים כדי להתנקם, הוא עד כדי כך חלש שיש לו חשיבה של גבר מכה. כמו שגבר מכה חושב "שרק במכות היא מבינה", כך גם גבר שמנצל את הילדים למטרות נקמה, מרגיש שזו הדרך היחידה להגיע אליה. סוג של שליטה. אולי אפילו סוג של אלימות. מה את יכולה לעשות? להחליט אם הוא טוב לילדים או לא (ורק את יודעת : ) בכל מקרה תצטרכי להיות חזקה. להסביר לילדים (אם את מחליטה שהוא מספיק טוב) על איך שיש כל מיני סוגים של אבות ושלפעמים קשה לו (כי הוא לא יכול לתת מה שאין לו) ואם למרות זאת הם מוכנים לקבל את הקשר ולהבין שלפעמים ככה הוא ושתמיד הוא אוהב אותם. (כמובן שחשוב מאוד לדעת בני כמה הילדים שלך? ) להבין שאם הוא מחשיך, את צריכה להאיר כפליים. כי הילדים שלך שווים את הכל... יש לך את הכח? (לי נראה שכן : )

היי

אני לא מלכה אבל הבנות בהחלט נסיכות כפרה עליהן.. חלש חלש אבל זה בעיה בשביל הבנות שהוא פוגע בהן לא בי אותי זה רק מכעיס ומעצבן מאודדד "מה את יכולה לעשות? להחליט אם הוא טוב לילדים או לא (ורק את יודעת : )" ואם אני יחליט שהוא לא טוב זה יעזור??? חוץ מזה שהוא יכול להיות טוב רק בלי לערב אותי שאת הקשר שלו איתן יבנה בצורה בריאה למה צריך להרוס בדרך ובמיוחד אותן הן לא מבינות הן קטנות ואני לא יגיד להן מה הוא יכול או לא בשבילהן בעיניי הוא האדם הכי מושלם רק שמבפנים הו א הכי $#@! ואני משתדלת הכי בעולם להאיר להן ושיהיה להן טוב ואושר וכל מה שרק הן צריכות ואין דבר יותר שווה מהן... הם כל הזמן אומרות לי שאבא אוהב אותי ולמה אני לא אוהבת אותו הוא בנ"א טוב (נו טוב מה עוד הן יכולות להגיד עליו הוא אבא שלהן) ולמה אני לא רוצה שנגור יחד כמו פעם ואילו דברים שמליון אחוז מגיעים רק ממנו ולא מהן. וזה קורע אותי שככה הוא מתנהג במקום להשקיע אנרגיה בקשר שלו איתן הוא מתעסק בדברים האילו וחבללל.

אז לחזור ולהגיד להן שאבא ואת לא חברים יותר

ובגלל זה אתם לא גרים ביחד. תסבירי, שאבא מאוד אוהב אותן וגם את ותמיד תהיו ההורים שלהם, רק שלא תגורו ביחד. תשתדלי מאוד לא להגיד להם שאת לא אוהבת אותו כי הן יכולות לפחד שאולי יגיע יום אחד שלא תאהבי אותן ותפרדו. אני לא זוכרת בנות כמה הבנות שלך (סליחה
) אבל אם הן צעירות את יכולה להעזר בכמה ספרי ילדים בנושא - אנחנו מאוד אהבנו את "אבא ואמא של טל נפרדים" ו"משפחה אחרת"(אני לא בטוחה בשם) של יהודה אטלס.

יש רק דבר אחד שאפשר לעשות

והוא שאת תנהגי בצורה חכמה ותרגיעי את העניין. זה לא פשוט , זה דורש המון כוח נפשי וסבלנות אבל זו 'המלחמה' החכמה שתנהלי נגדו. זה עובד ויש תוצאות - בדוק.

KloveI

New member
../images/Emo24.gif - תני לבלבול שלהן מקום בלי להתרגש

לי לפעמים עוזר שאני מזכירה לעצמי לחיות את החיים ולהיות בתדר של טוב לי אני מאמינה שלא משנה מה יגידו לבת שלי התדר של הכוח והעצמה שלי יהיה חזק וברור ויעצים אותה וכן יש גם השלמה עם החוויה של הבלבול שלה (היא בת 4) זה תופעת לוואי הגיונית של הגרושין וזה כלום לעומת הבית שהיה אם היינו עדיין ביחד. עבורי המצב הזה הוא תמריץ אדיר לעבוד על עצמי כל הזמן ולהתאמץ לגדול ואני בטוחה שהיא רואה את זה.

למעלה