m L m

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

לפני רבע שעה פתחתי את הטלווזיה וזה היה על ערוץ E טוב, אז ישבתי טיפה לראות והייתה תוכנית על הנשים הכי סקסיות..... זה היה כבר לקראת הסוף אז תהיתי לעצמי אם שאניה כבר הייתה ברשימה... בתוכנית ראיינו תלמידי קולג' על המעומדות. 10 ד' אחרי שהתחלתי לראות שאלו אותם- מי יותר שווה - פיית היל או שאניה טווין. והם אמרו פה אחד פיית היל
ואחד מהם אמר " אני יודעת מה הופך את שאניה לסקסית, איפור וספר". ואני
מפגר!

sharabigfan

New member
מי אמרררר את זה?????

מאיפה הם הגיעו לזה?????? פיית היל יותר מדהימה משאניה ??? בחיים לאאאאא!!!!!! יש למי שאמר את זה עסק איתי!!!!!!! שאניה מדהימה בהכל מפיית פיית סתם פרחה:) ושאני אומר הכל זה אומר הכל
אין לי משהו נגדה!!! אבל כן זה מעצבן אותי:))) באיזה תוכנית זה היה מירי?

דבר ראשון../images/Emo12.gif

אני חייב להגיד שלמירי יש נוסך התבתאות בכתיבה יוצאת מהכלל את ממש יודעת לכות מכתבים(נראה לי שקבלת מאה בחיבור) ואני יגיד משהו נוסף מי שסקסית יותר זהה ממש לא מעניין אותי ומה שאני יודע זה שאני אוהב לא באצם מת על שאנייה המקסימה!!!!!!

Katherine

New member
איזו חוצפה!

אני אישית מתה על פיית היל ועל השירים שלה אבל שאנייה נראית הרבה יותר טוב!!

sharabigfan

New member
פיית היל נחמדה אבל לומר ??

שהיא יותר מדהימה מש זה לא הולך ביחד:) יש לה שיר יפה אחד בעצם 2 Breath משהו מכיר? והשני-there you will be גם נחמד:)

mmhbk

New member
אוקיי, פיית לא אשמה פה

אז תפסיקו לרדת עליה. היא זמרת אדירה ויש לה הרבה יותר משני שירים טובים, אבל הרבה הרבה הרבה יותר. ומי מקשיב בכלל לתלמידי קולג'? הם אולי האנשים הכי מפגרים בכל ארצה"ב. לפי המכירות אוהבים יותר את שאניה. לגבי הסקר אני באמת לא יודע במי לבחור כי הקליפ The Way You Love Me של פיית היל הוא, לדעתי, הקליפ הכי סקסי אי פעם.

למעלה