iec

New member
זו הסחורה שמופקדת על שמירת החוק...בושה.

איך זה שאין אייקון של (מקיא) אדון שומר חוק (עלק)..אם אתה חושב שאתה מנסה להבהיר לקהילת האופנועים שהשוטרים במדינה שלנו הגיוניים ועושים את עבודתם נאמנה..אתה עושה בדיוק ההיפך! אתה גורם להם עוול..למרות שאני לא יודע כמה יותר נמוך עוד אפשר לרדת מאיפה שהיא נמצאת... אז כדאי שתעצור רגע לפני שאתה פולט שטויות בצרורות...כי כבוד זה לא מוסיף לך... זה כבר ממש נראה כמו איש חיזבאללה שמנסה להידבר פה איתנו ומנסה להסביר למה הוא צודק בזה שהוא מנסה להרוג אותנו לפי החוקים היבשים שלהם...

menyroth1

New member
אל תשווה את עצמך לחיזבאללה

אתה עוד לא הגעת לרמה שלהם ! כל שנותר לי להציע לך זה להמשיך לנהוג כפי שאתה מציג שאתה נוהג . ובתקווה (בשבילך ) שלא ניפגש אני ואתה כשאני לבוש תכלת כחול אלא רק במפגשים , כי זה עשוי להיגמר רע מאוד מבחינתך (וזה לא איום אלה תוצאה טבעית של מעשים שאתה מצהיר שאתה חושב שהם נכונים לעשות ומן הסתם בטח גם עושה אותם )

right turn

New member
מני אתה עושה למשטרה שירות דוב, אז לטובת כל

הצדדים עדיף שתשתוק וככה גם יסתיים כל השרשור/שלשול הזה

כמה שאתה טיפש.....

שובר שיאים כל פעם מחדש. מישהו יכול למצוא את מה שכתבתי לו פעם על כך שהוא יצדיק הריגה?

menyroth1

New member
אל תלך רחוק

אתה יכול למצוא באינטרנט את פסיקת בית המשפט העליון שמבינים הרבה הרבה הרבה יותר ממך וממני בעניין הזה והצדיקו את השוטרים שפעלו מקרה הזה ואת דרך פעולתם . אבל לא ! כוונתי הייתה לא להצדיק אלה לגרום ל"חכם" שכמוך לא לשמוע למי שמצדיק בריחה

creth11

New member
אתה רוכב על כלי לא תקין ומיתלונן על כל העולם

אני לר מבין את התלונה שלך אם הרכב\דו"ג אינו תקין הוא אסור בתנועה על הכביש. אין לך סיבה להלין על השוטר או לנסות ליתבוע. תגיד תודה לשוטר, שלמרות שאמרת לו שיש לך תקלה, הוא לא הוריד אותך מהכביש + דוח על שימוש ברכב לא תקין. ספר לנו מה היה קורה לו היה כבה לך המנוע כשהרמזור היה עובר לירוק באיזה פקק עצבני, שגם עוד נידחפת להיות ראשון בתור, ועוד לפני איזה משאית שלא בטוח שהוא ראה אותך לפני הפגוש? כרגיל הנהג\הרוכב עובר את העבירה וכל העולם ואישתו אשמים והכי קל להיתלונן על השוטר (מטרת דמות ידועה) את יחס השוטרים לרוכבים אנחנו הרוכבים הירווחנו ביושר גם את אהבתם של הפחיונרים ובעיקר את אהבתם של נהגי הארגזים הכבדים, אתה צודק בדבר אחד - שוטר זבל, הוא היתעלם מכך שאתה מישתמש בכלי לא תקין ומסכן את עצמך וסביבתך.

../images/Emo31.gif

כלי עם בעיית מצבר הוא לא כלי מסוכן, הוא רכב עליו כדי להטעין אותו והכלי לא כבה באף הזדמנות, רק כשכיבו אותו. חלאס עם ההתחסדות.

תקליטור

New member
מני רוט, אתה בן אדם קטן!

לפני שאתחיל בכתיבה גילוי נאות : עד לפני חודש הייתי בעלים של חברת אבטחה העוסקת במתן שירותי שמירה ואבטחה למועדונים, דיסקוטים ובארים. החברה נכון להיות עובדת בכ- 30 מועדונים בארים ודיסקוטקים מהקשים והבעייתיים בארץ. העבודה שלי מול המשטרה היא יומיומית. (החל ממש"ק רישוי עסקים ממרחב זה או אחר עד לקציני המודיעין המרחביים, יחידת להב 433 ,ימע"ר ימע"ן ומכל טוב). מתי בפעם האחרונה הבת שלך הלכה לאיבוד ויומנאי מטומטם החליט שלא צריך לקבל תלונה כי לא עברו 24 שעות והבת שלך נמצאת מתה ברכב כי יצאה ל"קפיצה" למכולת. מתי בפעם האחרונה גנבו לך את הרכב מצאת אותו והמשטרה החליטה שהרכב הוא לא שלך כי מולבשת לו לוחית אחרת והיית צריך להתקשר למפקד מחוז יפתח צ'יקו אדרי בכדי שיזמינו לך חבלן למקום שיאמת את המספר שילדה עם הרשיונות שלי. (מקרה אמיתי מצאתי את הקטנוע שלי 5 רחובות מהבית שלי עם לוחית אחרת והשוטרים עזבו את המקום ואמרו לי האופנוע לא שלך הלוחית היא אחרת). חולון 2007 מתי בפעם האחרונה רצחו לך את הילד בן ה- 17 מתחת לאף של כ- 30 שוטרים כי השוטרים ישנו בתוך הניידות/חיטטו באף/עשו מסקרה/מייקאפ. רצח הנער יעקב גטה מראשל"צ. על השומרים שלי מתצפתים השוטרים החכמים במשך כל המשמרת לבל יעזו לגעת באיזה בליין אבל להסתכל חס וחלילה לצד השני של הרחוב לא צריך כי ממילא להלביש "תיק" כשהאירוע לא מצולם זה סיפור.(איזור רחוב ברשבסקי בראשון לציון מאובטח ע"י 3-4 ניידות מג"ב באופן קבוע בנוסף ל-5 ניידות סיור לסיירת ראשונים. באותו היום היו להערכתי במתחם ברשבסקי קרוב ל - 30 שוטרים שפשוט היו יכולים למנוע את מותו של הילד אם רק היו מוציאים את האצבע מהאף. מול מועדון הסיסיליה ראשל"צ 2008 מתי בפעם האחרונה היתה לך קטטה במועדון 4 שומרים חפטו כוסות לראשים וה- 6 הנותרים מנסים לבלום את התוקפים כשניידת סיור עוברת ליד המקום ו-2 שוטרים מסתכלים על התיקרה של הניידת ע"מ לא להתערב באירוע? מועדון השאוו קיבוץ גלויות 2005 מתי בפעם האחרונה 3 שוטרים חטפו מכות רצח משני עבריינים ואני הייתי צריך להרביץ לאותם שניים כי השוטרים מעולם לא עברו הכשרה כלשהי בקרב מגע/הכרס עוברת את גובה הזין/הייתי ילד כאפות בבית ספר קיבלתי סמכות ועכשיו אני חושב שאני רמבו. מועדון הלכיכר 2008 מתי בפעם האחרונה רכז מודיעין התקשר אליך בכל יום ראשון בבוקר כי אין לו מושג ירוק מה הולך אצלו במרחב? מתי בפעם האחרונה לימדת קצין רישוי עסקים חוקי רישוי עסקים? מתי בפעם האחרונה היה לך חיסול מול העיניים ושני השוטרים המשיכו לאכול את הלאפות שלהם כאילו אין מחר? (מועדון הקסטל 22 חולון2003 ). מתי בפעם האחרונה ירד אדם מאופנוע ירה 14 כדורי 9 מ"מ הרג 2 אנשים כשאחד מהם הוא חף מפשע, פצע עוד אחד, ברח ועד היום לימ"ר אין מושג ירוק מי הוא אותו אדם? אפילו קצה חוט? חבורת מקצוענים בפיענוח פשעים אה? 2007 מועדון הנייט אין לי כוח להמשיך עם הדוגמאות הללו כי אני פשוט לא אסיים היום. נתתי פה מספר דוגמאות של רשלנות פושעת. הפשע המאורגן בארץ חוגג העבריינים משתינים מהמקפצה על השוטרים שנמצאים בבריכה והשוטרים ממשיכים להעביר את זמנם עד לסיום המשמרת. שאלה של זמן עד שאזרחים יקחו את החוק לידיים וימגרו את כל נושא הפשיעה בארץ. אחרי הכול כמות האנשים הנורמטיביים בארץ גדולה מכמות העבריינים. אם הייתי יכול הייתי לוקח את החוק לידיים אני נואשתי. מכרתי את החברה ובאוקטובר אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות בתקווה לעזוב את הארץ. שיהיה לך רק טוב מני רוט. אתה תמשיך לחיות בוירטואל ריאליטי שלך והאנשים הטובים באמת ימשיכו לעזוב את הארץ. (אחי בוגר יחידה מובחרת, תואר שני במתמטיקה מדעי המחשב עזב את הארץ. רבים מחבריו לצבא גם ירדו מהארץ לאחר סיום תואר זה או אחר) . אני לא אומר שאים שוטרים טובים. הם פשוט בורחים (ראה מה הולך עכשיו ביס"מ י-ם.) או שלחילופין מעיפים אותם בגלל מוטיבציית יתר (ראש צוות יס"מ ירקון שלא אנקוב בשמו. אלוף רוסיה באיגרוף, הוא והצוות שלו היחידים בכל המרחב שהערכתי באמת). אם המשטרה היתה כל כך טובה כיצד נוצר המצב המביש הזה שיש תקנים פנויים והמשטרה לא מצליחה לגייס כ"א? המשטרה בנוייה על שח"מ ושטרים ותיקים. לא נשאר דור ביניים שהוא זה שאמור לתת מענה לכל בעיותהמשטרה ולדאוג לעתידה. מוקד 100 הוא בדיחה אחת גדולה. למעט המשלחים (או איך שאתם לא קוראים לשוטרים שמעבירים את האירוע לניידות) היה המוקד קורס. לא אחת אני נתקל באירוע שדיווחתי עליו ויוצא שהמוקדן בודה פרטים מדמיונו לגבי מהות האירוע. (אירוע דקירה מדווח כאירוע חשש לאסון בפאקינג נמל ת"א). תוציא את הראש מהחול מר מני רוט המשטרה שלנו קורסת וגם אתה כן כן גם אתה אשם בכך. ד"א למה המאשטחים של חבר שלי מחברת מודיעין אזרחי שמאבטחים את הי"ח וולפסון צריכים לרוץ 2000 ב- 10:30 ד' (קצב ריצה איטי בינוני) כשאני רואה שוטרים שלא יעשו זאת גם ב-15 דק' ועליהם מוטלת אחריות גדולה יותר?

מיצו

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo45.gif אחד גדול! ../images/Emo41.gif

הייתי פותח שרשור "בואו נספר כמה המשטרה עזרה לי" ועוד שרשור "ואותי המשטרה דפקה ובגדול", וסופר את כמות התגובות פה ופה אלמלא הייתי סוטה מהמהות של הפורום הזה ועוד היו קופצים עלי טרולים (שנוטים להגיע בימי שישי שבת) וטוענים שאני לא מקצוען...

גיZמו

New member
מני רוט?

מה שהכי עצוב זה שאתה בטוח שאתה צודק. אתה מתחיל לנפנף לנו במספרים של 11 אחוזים גילוי כזה ו 4 רכבים שחוזרים לבעלים שלהם כל יום רק שוכח לציין את ה 200 (אני סתם מנחש.. אני מאוד מקווה שזה רק 200 ...) רכבים שאף אחד לא מוצא אותם. מה שיותר מעציב זה שאת הרכבים שכן מוצאים זה לא בעקבות "העבודה הקשה של השוטרים" אלא בזכות העובדה שהמדינה שלנו כל כך קטנה שאי אפשר להחביא בה כלום. בזכות העובדה הזאת גם למשטרה קל למצוא את אותו אנס ואת אותו הפורץ כי החיכוך היומיומי הוא כל כך גדול שמישהו כבר יראה והוא כבר יספר לחבר והוא יספר לחבר ואחד מהם הוא בטח שוטר או קרוב משפחה שלו. אין פה שום "מאמץ משטרתי" או איזה שהוא עניין של "יכולות של המשטרה" וכל נסיון להציג את זה בפני אנשים עם קצת דעת (ויש פה אי אילו כאלה ושיהיה ברור שאני לא מתכוון אלייך באופן אישי) זה פשוט ללעוג לאינטיליגנציה שלהם. אתה מנסה להשוות שוטר ישראלי לשוטר אמריקאי? אתה בטח מתבדח איתי.. אתה יכול לדמיין לעצמך מנהל תחנת משטרה באמריקה שיעיז להגיד לשוטרים שלו :"היום כל אחד ממכם חוזר לי עם 30 דוחות לפחות" ? הוא יעוף מהמשטרה יותר מהר מכדור 9מ"מ. המטרה של המשטרה בארה"ב היא לייצר סביבה יותר נעימה. עשית עבירה? פשע? עכשיו יש על מה לדבר. לא עשית? "שלום שלום ושילכו לעזאזל" במדינת ישראל אם אתה רואה שוטר אתה יודע דבר אחד.. ב ע י ו ת . לפעמים הרבה, לפעמים קצת.. זה תלוי אם השוטר קיבל באותו הלילה מאישתו/ההיא מהמכון ליווי או שמא הפעם שתיהן במחזור ועכשיו הוא צריך להוציא את האגרסיות. עכשיו נוסיף לזה את הציווי של "30 דוחות ביום" ותראה איך אתה מקבל דו"ח על זה שאתה נוסע עם... חולצה צהובה. לכל אחד מאיתנו יש סיפורי זוועה על מפגשים עם המשטרה וכל פעם שיש מפגש שלא נגמר בדו"ח אז הפליאה היא כל כך גדולה שאנשים טורחים לפרסם את זה פה בפורום. אתה לא חושב שזאת תעודת עניות לגוף שבשורה התחתונה אמור ל ש ר ת את כולנו? אם היית טורח להוציא את הראש מתוך החור העמוק של התחת שלך ולראות מה באמת קורה בחוץ ולא, אני לא מדבר על אחוזים אלא ברמה של מפגשים של אזרחים עם שוטרים.. ואז מספר לנו איזה ניסים ונפלאות קורים וכמה שהאזרחים מרוצים מהשירות שהם מקבלים מהמשטרה. אז מילא. אבל כל עוד השירות שאנחנו מקבלים שווה לIQ שלך (IQ זה רמת משכל) אתה צריך ללכת ולהתחבא מאחרי הדרגות שלך. אבל רק אחרי שאתה מבקש סליחה מכולנו.

למעלה