מני רוט, אתה בן אדם קטן!
לפני שאתחיל בכתיבה גילוי נאות : עד לפני חודש הייתי בעלים של חברת אבטחה העוסקת במתן שירותי שמירה ואבטחה למועדונים, דיסקוטים ובארים. החברה נכון להיות עובדת בכ- 30 מועדונים בארים ודיסקוטקים מהקשים והבעייתיים בארץ. העבודה שלי מול המשטרה היא יומיומית. (החל ממש"ק רישוי עסקים ממרחב זה או אחר עד לקציני המודיעין המרחביים, יחידת להב 433 ,ימע"ר ימע"ן ומכל טוב). מתי בפעם האחרונה הבת שלך הלכה לאיבוד ויומנאי מטומטם החליט שלא צריך לקבל תלונה כי לא עברו 24 שעות והבת שלך נמצאת מתה ברכב כי יצאה ל"קפיצה" למכולת. מתי בפעם האחרונה גנבו לך את הרכב מצאת אותו והמשטרה החליטה שהרכב הוא לא שלך כי מולבשת לו לוחית אחרת והיית צריך להתקשר למפקד מחוז יפתח צ'יקו אדרי בכדי שיזמינו לך חבלן למקום שיאמת את המספר שילדה עם הרשיונות שלי. (מקרה אמיתי מצאתי את הקטנוע שלי 5 רחובות מהבית שלי עם לוחית אחרת והשוטרים עזבו את המקום ואמרו לי האופנוע לא שלך הלוחית היא אחרת). חולון 2007 מתי בפעם האחרונה רצחו לך את הילד בן ה- 17 מתחת לאף של כ- 30 שוטרים כי השוטרים ישנו בתוך הניידות/חיטטו באף/עשו מסקרה/מייקאפ. רצח הנער יעקב גטה מראשל"צ. על השומרים שלי מתצפתים השוטרים החכמים במשך כל המשמרת לבל יעזו לגעת באיזה בליין אבל להסתכל חס וחלילה לצד השני של הרחוב לא צריך כי ממילא להלביש "תיק" כשהאירוע לא מצולם זה סיפור.(איזור רחוב ברשבסקי בראשון לציון מאובטח ע"י 3-4 ניידות מג"ב באופן קבוע בנוסף ל-5 ניידות סיור לסיירת ראשונים. באותו היום היו להערכתי במתחם ברשבסקי קרוב ל - 30 שוטרים שפשוט היו יכולים למנוע את מותו של הילד אם רק היו מוציאים את האצבע מהאף. מול מועדון הסיסיליה ראשל"צ 2008 מתי בפעם האחרונה היתה לך קטטה במועדון 4 שומרים חפטו כוסות לראשים וה- 6 הנותרים מנסים לבלום את התוקפים כשניידת סיור עוברת ליד המקום ו-2 שוטרים מסתכלים על התיקרה של הניידת ע"מ לא להתערב באירוע? מועדון השאוו קיבוץ גלויות 2005 מתי בפעם האחרונה 3 שוטרים חטפו מכות רצח משני עבריינים ואני הייתי צריך להרביץ לאותם שניים כי השוטרים מעולם לא עברו הכשרה כלשהי בקרב מגע/הכרס עוברת את גובה הזין/הייתי ילד כאפות בבית ספר קיבלתי סמכות ועכשיו אני חושב שאני רמבו. מועדון הלכיכר 2008 מתי בפעם האחרונה רכז מודיעין התקשר אליך בכל יום ראשון בבוקר כי אין לו מושג ירוק מה הולך אצלו במרחב? מתי בפעם האחרונה לימדת קצין רישוי עסקים חוקי רישוי עסקים? מתי בפעם האחרונה היה לך חיסול מול העיניים ושני השוטרים המשיכו לאכול את הלאפות שלהם כאילו אין מחר? (מועדון הקסטל 22 חולון2003 ). מתי בפעם האחרונה ירד אדם מאופנוע ירה 14 כדורי 9 מ"מ הרג 2 אנשים כשאחד מהם הוא חף מפשע, פצע עוד אחד, ברח ועד היום לימ"ר אין מושג ירוק מי הוא אותו אדם? אפילו קצה חוט? חבורת מקצוענים בפיענוח פשעים אה? 2007 מועדון הנייט אין לי כוח להמשיך עם הדוגמאות הללו כי אני פשוט לא אסיים היום. נתתי פה מספר דוגמאות של רשלנות פושעת. הפשע המאורגן בארץ חוגג העבריינים משתינים מהמקפצה על השוטרים שנמצאים בבריכה והשוטרים ממשיכים להעביר את זמנם עד לסיום המשמרת. שאלה של זמן עד שאזרחים יקחו את החוק לידיים וימגרו את כל נושא הפשיעה בארץ. אחרי הכול כמות האנשים הנורמטיביים בארץ גדולה מכמות העבריינים. אם הייתי יכול הייתי לוקח את החוק לידיים אני נואשתי. מכרתי את החברה ובאוקטובר אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות בתקווה לעזוב את הארץ. שיהיה לך רק טוב מני רוט. אתה תמשיך לחיות בוירטואל ריאליטי שלך והאנשים הטובים באמת ימשיכו לעזוב את הארץ. (אחי בוגר יחידה מובחרת, תואר שני במתמטיקה מדעי המחשב עזב את הארץ. רבים מחבריו לצבא גם ירדו מהארץ לאחר סיום תואר זה או אחר) . אני לא אומר שאים שוטרים טובים. הם פשוט בורחים (ראה מה הולך עכשיו ביס"מ י-ם.) או שלחילופין מעיפים אותם בגלל מוטיבציית יתר (ראש צוות יס"מ ירקון שלא אנקוב בשמו. אלוף רוסיה באיגרוף, הוא והצוות שלו היחידים בכל המרחב שהערכתי באמת). אם המשטרה היתה כל כך טובה כיצד נוצר המצב המביש הזה שיש תקנים פנויים והמשטרה לא מצליחה לגייס כ"א? המשטרה בנוייה על שח"מ ושטרים ותיקים. לא נשאר דור ביניים שהוא זה שאמור לתת מענה לכל בעיותהמשטרה ולדאוג לעתידה. מוקד 100 הוא בדיחה אחת גדולה. למעט המשלחים (או איך שאתם לא קוראים לשוטרים שמעבירים את האירוע לניידות) היה המוקד קורס. לא אחת אני נתקל באירוע שדיווחתי עליו ויוצא שהמוקדן בודה פרטים מדמיונו לגבי מהות האירוע. (אירוע דקירה מדווח כאירוע חשש לאסון בפאקינג נמל ת"א). תוציא את הראש מהחול מר מני רוט המשטרה שלנו קורסת וגם אתה כן כן גם אתה אשם בכך. ד"א למה המאשטחים של חבר שלי מחברת מודיעין אזרחי שמאבטחים את הי"ח וולפסון צריכים לרוץ 2000 ב- 10:30 ד' (קצב ריצה איטי בינוני) כשאני רואה שוטרים שלא יעשו זאת גם ב-15 דק' ועליהם מוטלת אחריות גדולה יותר?