menyroth1

New member
שוב דברת מתוך בורות

אין ניידת עם כבלים . בניידת בתא המטען יש רק ערכת מחסום 2 כלי נשק ארוכי טווח (M16 מקוצרר או מיקרו גליל ) 4 מחסניות פטיש 5 ק"ג , ערכת חומ"ס (חומרים מסוכנים ) . אם מצאת ניידת שיש לה כבלים זה בגלל שמישהו שם את זה באופן פרטי .

menyroth1

New member
לא! הפטיש למקרה הצורך

דלת שמאחרי לכודים (וכיבוי טרם הגיע ) . דלת שמפריעה לחיפוש . רכב שבו לכודים וצריך לכופף קורות כדי להוציא (וטרם הגיע כיבוי ) וכו' לא רשמית אציין ! יש כמה עבריינים שבהחלט הייתי משתמש עם הפטיש הזה על ראשם כדי ליישר אותם .

bulb

New member
"יש כמה עבריינים שבהחלט הייתי משתמש עם הפטיש

הזה על ראשם כדי ליישר אותם " תראה מה עשית. ביצעת עבירה פלילית. עכשיו אני צריך לדווח עליך למשטרה.

menyroth1

New member
איזו עבירה בדיוק ?????????????

זה אינו איום !!!!!!!! זו אינה תקיפה !!!!!!!! זו אינה הסתה לתקיפה !!!!!!! זו אינה קשירת קשר לביצוע פשע !!!!!!! אולי אדוני המלומד תסביר לי איזו עבירה בדיוק????????????

Shredingerscat

New member
מעניין

אם הייתה שולח למשטרה חשבון על חילוץ בגלל הנזק שגרם השוטר, אולי אפילו משהו קטן בתביעות קטנות מה היה קורה?

menyroth1

New member
לא היה קורה כלום

השוטר פעל חוקית ולכן יש לו חסינות מפני תביעות (וגם למשטרה) . אני לא נכנס לשאלת המוסריות שבמקרה שתואר אלא רק לשאלה החוקיות שהעלית . נזק זו תביעה אזרחית , אין ספק שאם היה צורך לגרור כתוצאה את הגדלנוע זה מוגדר כנזק . כיוון שהחוק מקנה לשוטר את מה שנקרא צידוק בשפה שמשפטית ( לפעול בסמכות כפי שהחוק מתיר לו לפעול , מה שלא מוקנה לאזרח ) החוק גם הקנה לשוטר חסינות בפני תביעה אזרחית או פלילית במקרה שפעל כחוק . א. תקנות התעבורה מחייבות את הנהג להישמע לאות של שוטר במדים או להוראה של שוטר במדים או להוראה של שוטר שלא במדים שהזדהה בתעודת מינוי שוטר . ב. תקנות התעבורה ופקודת התעבורה אינן מגבילות שוטרים איזה הוראות לתת ואיזה לו (וכומובן אותות ) וכיוון שכך השוטר פעל כחוק .

Shredingerscat

New member
לא אמרתי לתבוע את השוטר אישית

אבל אם המשטרה גורמת נזק-אפשר לתבוע פיצויים, גם אם היא פעלה כחוק, החוק עדיין לא מאפשר למשטרה לגרום נזק כלכלי ללא כל הצדקה לאזרחים ולהיות פתורה מאחריות.

menyroth1

New member
לא תוכל לתבוע גם את המשטרה

אני מנסה להסביר לך שוב ושוב שגישתך להבנת החוק אינה נכונה אבל אתה מתעקש שוב ושוב לחזור לאותו מקום ולדון במה שהדיון בו נגמר מזמן ולא יחודש ע"י מערכת החוק . אם השוטר פעל חוקית אין לך שום אפשרות לתבוע את השוטר ולא את המשטרה . (נקודה) אם השוטר טעה עובדתית ו(טעה בפירוש העובדות המונחות בפניו ) גרם נזק לא תוכל לתבוע את המשטרה ולא את השוטר . (נקודה) אם השוטר טעה משפטית (כלומר לא פעל כחוק ) תוכל לתבוע את המשטרה ותקבל פיצוי . במקרה שלנו אין טעות ויש פעולה חוקית ואם יש נזק זבש"ך . תעצור כשהתבקשת ותעמוד יפה ותן לשוטר לסיים את העבודה ולהבא זה לא יקרה שוב . זה לא עמדתי האישית , זה לא הצדקת השוטר או המשטרה , זה לא רצון להתאנות לך או להתעמר בך . זה פשוט מאוד המצב המשפטי החוקי במדינת ישראל (נקודה) ואגב בהצלחה עם הפטנט של הוצאת המפתח וההימלטות ומקווה לא לשרשר נר בקרוב .

Shredingerscat

New member
זהו, סודר

עכשיו הוצאה של המפתח כשהמנוע עובד (כבר לא מדומם את המנוע) מקפלת את המספר, עדיף להסתכן במרדף של כמה שניות עם חבורת בבונים מאשר לעצור לידם. עבד כי ימלוך.

dblast

New member
תזהר

כי זה פועל גם הפוך, אם המספר יתקפל לך בזמן רכיבה, המפתח יקפוץ החוצה.. ואז מה תעשה..?

creth11

New member
אתה רוכב על כלי לא תקין ורוצה ליתבוע שלא הורד

הכלי מהכביש ????? סה"כ שוטר שלא טיפל בך נכון, תגיד תודה, יצאת בזול.

Shredingerscat

New member
כלי לא תקין?

אתה ממש נואש להוציא את השוטר בסדר, עדיף שלא תכתוב ותתן לשירשור הזה לגווע, התרוצים שלך רק ממחישים כמה המשטרע לא ראויה.

Tomer Slaney

New member
קל לדבר

כשאתה רוכב על סופר ספורט. נסה לברוח ממשהו עם סמיטריילר חד צילינדרי עם מצבר גמור ברוחב של עגלת תאומים עם אישה בהריון בעומס תנועה. אה, ובלי אור דולק. ברו שזה לא יכול לסוע בלי אור דולק באור יום ביולי!

menyroth1

New member
לצערי הכרתי מישהו ששמע לו

הוא אמנם רכב על ספורט טורינג RF600 אבל זה נגמר הכי רע שאפשר .

bulb

New member
הודות לשוטר שרצח גם שוטרת בנוסף לרוכב

סליחה, יש להגיד "הרג" כיוון שרצח מתבצע עם חשיבה.

menyroth1

New member
זה לא משנה את העובדה שלא להקשיב לעצתו

זה לא משנה אם זה עם חשיבה או בלי חשיבה (שאגב אינם נדרשים ברצח ורוצח עו"ד ענת פלינר לא חשב במיוחד ויואשם וככל הנראה גם יורשע ברצח ) ואגב נדרשת כוונה ולא חשיבה . (כוונה תחילה ) וגם בהריגה נדרשת כוונה ( כוונה פלילית רגילה או כוונת רשלנות ) שמיעה לעצת אחיטופל של לברוח משוטר ולא לעצור תיגמר מן הסתם לעיתים רע מאוד

למעלה