airgirl

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif

ראיתם באמ טי וי את הטופ 10 של להקות הבנים
אאררר אני כ"כ עצבנית!!! הבויז במקום רביעי??? ווסטלייף במקום השני???? סליחה?? איך הם הגיעו לזה?? ממתי לווסטלייף היו להיטים
ממש לא פייר
ומקום ראשון.. בלו
וואט דה...........? ממתי בלו ברמה של בסב
היו מתים להיות כמוהם!! יש להם עוד הרבההה מה ללמוד מהבויז!! הטופ 10 הזה היה ממש מעצן ומאכזב.. ולא הוגן.. ופייב באיזשהו מקום בסוף? לדעתי הם יותר טובים מווסטלייף....
אבל אני חייבת לציין שממש לא ציפיתי שישמו את everybody... זאת הייתה הפתעה.. וסליחה שפתחתי הודעה חדשה בגלל זה..

NarihS

New member
וואי איזה באסה!! שכחתי לגמרי לצפות!

ולמה הופתעת שהם שמו את everybody? זאת לא הפעם הראשונה.. ואממ נדמה לי שהם עושים את הטופ10 הזה לפי רמת פופולריות.. אממ לפי מי שהכי פופולרי עכשיו, אבל זה לא תמיד.. טוב לא יודעת.. אין לי מושג איך הם עושים את זה אבל שיהיה, העיקר שבקסטריט שם..

airgirl

New member
הופתעתי כי...

בפעמים הקודמות שמו שירים אחרים.. שמו כמה פעמים את the shape of my heart ושמו גם i want it that way הרבה פעמים.. וshow me the meaning אם אני לא טועה. אבל אני לא ממש זוכרת ששמו את אבריבאדי בטופ 10 כזה..

NarihS

New member
אויש אויש.. מרוב שאני רגילה כבר

לMTV היטס אז התבלבלתי!! חחח כן אני עכשיו התפלאתי ששמו את אבריבאדי כי בדרך כלל הם באמת תמיד שמים את מה שאמרת.. אז התבלבלתי סליחה :)

Miss Kitty

New member
הממ.. לא בדיוק..

בעצם, המצעד נקבע ע"י אנשים שמצביעים באתר של MTV.. ככה שמקום רביעי נראה לי מצויין. .

sivanick

New member
זה בגלל שבלו וווסטלייף פופולרים

באירופה..באמריקה בכלל לא מכירים אותם..וזה כן לפי מידת פופלריות זה לא רק לפי האנשים שמצביעים באתר..אם טי וי לוקחים כמה הצבעות ומערבבים אותם ביחד הם בכלל לא עושים את זה פייר זה כמו שלמשל יהיה טופ 10 של בריטני עכשיו אז זה ברור שאווריטיים יהיה מקום ראשון כי הוא הכי חדש והכי פופולרי עכשיו זה בכלל לא הוגן וזה לא תמיד לפי מה שאנשים מצביעים..הקיצר טופ 10 הזה ממש לא פיירי הפסקתי להתעצבן בגללו. מקום רביעי בכלל לא מצוין וזה לא בגלל שאני מעריצה אותם זה ברור שבקסטריט תמיד היו הלהקה הכי מוכרת בעולם.

backstreet girl

New member
נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בקסטריט בויז מוכרים בכל העולם!!!! ווסטלייף ובלו מוכרים רק באסיה וקצת באירופה!!! mtv הולכים על מה שפופלרי...לא על מה שאיכותי ויפה!!!!!!

sivanick

New member
הם גם מכרו הכוונה למכור הכי הרבה

ועכשיו הם יחזרו למכור

BShenB

New member
../images/Emo13.gifכן גם אני ראיתי את זה...

אבל אל תקחו את זה קשה....
כאילו גם אני נורא אבל נ=ו=ר=א מתעצבנת
שבקסטריט לא מקום ראשון (המקום שהם צריכים להיות ושהם תמיד יהיו מבחינתי
ומבחינתכם כמובן
) אבל תקחו את זה בקלות כי בקסטריט חוזרים בע"ה והם יראו לכולם מה זה
לבלו ווסטלייף וכל האחרים שמשום מה מתיימרים להיות יותר טובים... אז שימשיכו לחיות באשליות הם והמעריצים שלהם ויאללה שבקסטריט כבר יוציאו את האלבום הפצצתי החדש שלהם ושיבואו אלינו לארץ (אמן אמן אמן אמן אמן)!!!

למעלה