מיטללל

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo123.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo123.gif

משעה 24 אני כותבת מכתב במחשב למישהו,שזהותו וסיבת המכתב לא רלוונטים כרגע, בהפסקות. הפעם האחרונה שעשיתי שמירה הייתה לפני שעה. ואז נזכרתי בעובדה שהמייל שלי כבר מושבת כמה ימים, בגלל שדןצ היקר שלח לי כמה מיילים בבת אחת. יש שם 20 מיילים שמחכים להורדה, כל פעם שאני פותחת את המייל הוא מקבל 6 מיילים ונתקע, מת. ונזכרתי שאני חייבת לשלוח מייל למישהו, בלי שום קשר. שאלתי את ליאן מה עליי לעשות והיא נתנה לי כתובת של אתר, ואיך שפתחתי את האתר, המחשב התחיל להשתגע וקרס לו! והחלק הכי חשוב של המכתב נמחק לו. ועכשיו אני צריכה לעשות הכל מהתחלה! התקשרתי לליאן בעצבים והתגובה היחידה שקיבלתי מהחוצפנית הייתה צחוק!

מיטללל

New member
../images/Emo2.gif

וואו! פתחתי עכשיו את וורד בשביל לראות כמה נשמר ועד כמה המצב גרוע וזה נשמר ב"מסמך שהוצל"! הייתי מתחילה לכתוב שטויות על כך שהתחולל נס, אבל שאני חושבת על תוכן המכתב, זה גורם לי להבין (שוב) שנסים זה עוד משהו שקורה רק באגדות. בכל מקרה, חשבו מה אני עושה כדי לעצור את מה שדן עשה. ולהשיב לחיים את המייל שלי. מיטל

nutmeg

New member
לא בעייה

התקשרי לספק האינטרנט שלך ובקשי שירוקנו את תיבת הדוא"ל. דנץ אתה באמת חייב להפסיק את ההרגל המגונה הזה! פושע!

nutmeg

New member
ואחר כך...

סדרי את ה-setting ככה שקבצים מעל גודל מסויים מראש נשארים על השרת של הספק אינטרנט שלך ומושלכים למיחזור...

דן צ

New member
נוטמג!!! אני לא פושע../images/Emo46.gif

אני סתם בלדר סמים שמייבא לבן של הירואין מחו"ל.............. דרך אגב , זה קורה רק לאימיילים של תפוז כל מי שיש לו אימייל של תפוז זה נתקע, כך שתפנו לתפוז ולא אלי , אני לא הכתובת.

nutmeg

New member
OKOK אז מי שמשתמש

אז מי שמשתמש באימייל של תפוז, פושע! LOL!!!!!!!!!

resputin

New member
והוא גם "העלים" את הודעות ה"שלום"

שהשארנו לו בפורום החדש שלו!

דן צ

New member
אין לי פורום חדש !!!!!!!!!!!!!!!!!

גם זיו היה היום משונה משהו עד שאלעד האיר את עיניי. טעות של תפוז , אני לא מנהל את הפורום "ההוא".

resputin

New member
אתה *בטוח*?

כי ההודעות של חברי הפורום היו שם בלילה, וכולן נעלמו ב"פתאומיות"
זה בסדר, אתה יכול לשתף- האישה לא תדע..

nutmeg

New member
קונספירציה!!!

דן, אתה רשאי להתחיל להיות פרנואידי.

מיטללל

New member
דברו עם ארליך, אחרי השיחה איתי קודם

הוא יוכל לספר לכם, פרנואידיה מהי :)

מיטללל

New member
מה זה setting?

אם תוכלי להסביר לי את מה שכתבת אבל לאט לאט זה באמת יהיה מצויין :)

זיו25

New member
מיטללל

זה נורא פשוט. יש תוכנות היום שמאפשרות לך להציץ ב כותרות של המיילים, ואז לבחור איזו מיילים להוריד , ואיזה להשאיר על השרת. כמובן שתוכנת ה OUTLOOK XPRESS אינה מסוגלת לעשות זאת, אבל זה בגלל שהיא נכתבה בחלונות הגבוהים בסיאטל. אישית, אני מאמין שאם תלחצי כאן, את תוכלי להוריד תוכנה שתעשה את זה בשבילך. כמובן שנדרשות כמה וכמה הגדרות, אך לאחר מכן המייל הסורר של דנצ ימחק כלא היה. בהצלחה! בברכה, זיו.

idanyd

New member
מיטללל, תתחדשי ../images/Emo13.gif

זהו, הג'וק מת סופית?

למעלה