Oיון

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo122.gif

לקוח: שלום נגמרת לי ההתחייבות עוד 3 חודשים ב X, את יכולה להגיד לי כמה עולה אצלכם אינטרנט? אני: כיום המחיר הוא Y אבל עוד 3 חודשים זה כנראה ישתנה לקוח: אבל תספרי לי עכשיו. אני: אדוני, כשתרצה להתחבר היום תתקשר, אחרת כל מבצע שאני אציע לך לא יהיה תקף.. ואני שואלת.. למה? למה? למה?

Musi© Gi®l

New member
אותי הורגים אלה שמתקשרים

'אני רוצה להתנתק' והתחברו לא מזמן לחבילה עם התחייבות לשנה או שנתיים. ואח"כ טוענים שאףאחד לא אמר שזה בהתחייבות- מה שלא הגיוני בעליל. ואח"כ מגלים שמרוב טימטום שלהם הם צריכים עכשיו לשלם ל 2 חברות, כי בנתיים הם התחברו כבר לחברה מתחרה וגם שם בהתחייבות. מי אמר אין שכל אין דאגות:p אני חולקת

high k

New member
או אלה

ששידרגו לפני חודששים למכשיר חדש, והם מתקשרים לתשאל על שידרוג למכשיר עוד יותר חדש, ומתפלאים למה הם צריכים לשלם פעמיים על שני מכשירים שונים שנשארים בבעלותם.

bell boy

New member
אממ בקשר לשידרוג

אם אני מחזיר מכשיר ישן שאני עדיין משלם עליו יש מצב להתחיל תכנית תשלומים חדשה על המכשיר החדש? פשוט קניתי W800 ללא דור שלישי
ולכו תדעו מה יהיה עוד חצי שנה

Mi Sh Mi Sh

New member
האמת?

לא, אתה מקבל יותר זיכוי בז"א, תחשוב על טמבלויזיה שקנית, חילקת ל200 מיליון תשלומים, תאכל אותה ותמשיך לשלם עד סוף העולם....

אזרח111

New member
../images/Emo207.gif סעיף אי-תחרות ....

חתמתי לא מזמן על חוזה מול 012 בתור נציג תמיכה טכנית ... כמו כן, חתמתי על סעיף אי-תחרות בו מצויין שמסיום העבודה שלי אצל החברה, אני לא אוכל לעסוק אצל המתחרים במשך 18 חודשים ... הגיוני? עומד במבחן החוק?

Oיון

New member
לא הגיוני... בכלל

בפועל, אחרי שלוש חודשי "הצטננות" אתה יכול לעבוד איפה שבא לך.. בתכלס.. אני לא מבינה תסעיפים האלה, מה נעשה, נגיע לחברה המתחרה ונמכור להם מה...? טפסי שיוך? הו"ק? מבצעים שמפורסמים באתר החברה?

זה משחקי מצפון, החוק נתון לפרשנות.

לא למדתי משפטים אבל יש חוק שנקרא חופש העיסוק. את זה לימד אותי עו"ד. הוא סיפר לי מקרה על חברה שתבעה מישהו שעבר לעבוד אצל המתחרים והוא היה בדרג ניהולי של מקבלי החלטות ולא כנציג רגיל. בסופו של דבר התביעה לא התקבלה או לא התקבלה במלואה כי הוא טען שזה משהוא יודע לעשות (לא זוכר במה הוא עסוק/ באיזו חברה) וההכשרה שהוא קיבל בחברה המתחרה לא העבירה מידע מסווג ועוד נימוקים אחרים כמו פרנסה של משפחה וכן הלאה. הסר דאגה מליבך. מי יבדוק אותך אחר כך כשכבר לא תעבוד שם? אני מאמין שיש הרבה אנשים שעברו לחברות מתחרות בהרבה תחומים. מה נותן לי רעיון לפתוח שרשור חדש...

למעלה