htc legend

../images/Emo46.gifhtc legend

טוב אני כמה חודשים איתו. צריכה מישהו שמכיר את המכשיר לפני שאני הולכת להתעמת עם הקלולסים בסלקום. זה בדיוק הזמן שאני מצטערת שלקחתי מכשיר לא מוכר.. אבל אולי כאן מישהו יעזור? 1. כל הזמן ההתראה של זכרון נמוך פועלת. פעם בכמה ימים הזכרון נסתם לגמרי ואז אי אפשר אפילו לכתוב sms. הדבר היחיד שעוזר זה למחוק משהו - כבר לא נשארו דברים למחוק: אפיליקציות בכלל אין לי (מה הטעם בסמארטפון אם אי אפשר להשתמש באפליקציות?), הפעם מחקתי חלק מהמספרים בזכרון הטלפון בכדי לפנות קצת מקום. בקיצור ממש לא הגיוני. יש לי את הטסק קילר - לא עוזר, נראה לי שהוא בכלל עובד על הכרטיס זכרון. משהו מאוד קרדינלי נעלם מעיני - זה בטוח - מישהו יכול להאיר? 2. אפרופו סעיף 1. - עכשיו שאיבדתי טלפונים במכשיר - איך עושים גיבוי. תוכנת הsync רק עושה סינכרון בלי גיבוי? תודה מראש!

ronengeles

New member
תשובות

אחת הבעיות הקריטיות של הלג'נד זה הזיכרון הנמוך שלו, וזאת פאשלה של HTC שלא חשבו מספיק רחוק. לגבי הטסק קילר, הוא עובד בכלל על זיכרון ה RAM, ולא על ה ROM, כך שהוא לא יכול לסייע בבעיה שלך. יש כל מיני פתרונות לבעיה הזאת, נתחיל מהפשוט למסובך. 1. ניקוי CATCH - האפליקציות שיש לך (כן יש לך, גם הדפדפן וקישור למארקט הן אפליקציות) שומרות מידע על הזיכרון של המכשיר. המידע הזה תופח עם הזמן וממלא את הזיכרון. ניתן למחוק אותו בעזרת אפליקציות שונות כמו למשל APP 2 SD החינמית. 2. אותה אפליקציה מאפשרת גם הזזה של חלק מהאפליקציות מהזיכרון הפנימי, לכרטיס ה SD, מה שיאפשר פינוי של זיכרון נוסף. 3. התקנת רום (מערכת הפעלה) שתומך ב A2SD, מה שמאפשר התקנה של הרום ואפליקציות על ה SD במחיצה מיוחדת, ופינוי מקום רב מהזיכרון הפנימי. מכיוון שהמכשיר יתחיל לפעול מכרטיס ה SD, יש לרכוש כרטיס SD מהיר (עדיף לא פחות מ CLASS 10). הפיתרון האחרון הוא פיתרון אמיתי, בניגוד ל 2 הראשון שהם בגדר דחיית הקץ. הבעיה שהוא גם דורש ידע מסויים, וכולל פעולות שיגררו ביטול אחריות/ביטוח במידה וקיימים על המכשיר. תוכלי לעשות את זה בעצמך (אחרי קצת קריאה בנושא), לתת לחבר שמבין, או לחילופין לשלם לחנות שתעשה את זה בשבילך תמורת תשלום (בסביבות ה 150 שקל לפי דעתי). יש לציין שסלקום לא תעזור לך בנושא הזה. כרגע רצוי שתתחילי עם 1 ו- 2, ואולי זה יספיק לך (יש לחזור על 1 כל כמה זמן).

עכשיו המרקט התחרפן

טוב..לא מוריד לי אפליקציות. מראה שהוא בdown load לנצח. עד היום לא היתה בעיה כזו.אבל גם שמתי לב שהמרקט השתנה..זה הגיוני? בדקתי שהחשבון גוגל מחובר. אבל גיליתי כי גם היומן וגם הgmail לא סונכרן במכשיר מאז ינואר למרות שמסומן לו להסתנכרן...אני בודקת אימייל רק דרך הoutlook כך שמעולם לא שמתי לב לזה.... גרררר...האם בחנויות הפרטיות ידעו איך לעזור לי?

למעלה