GFF

dark warrior

New member
../images/Emo46.gifGFF../images/Emo46.gif../images/Emo130.gif

לאור ה"הצלחה" של השרשור החיובי החלטתי לפתוח את השרשור השלילי (GFF-Grounded for Frustration). הוציאו את תיסכולכם בשרשור זה על הדברים הרעים שקרו לכם או עתידים להתרחש השבוע ואנחנו נשתדל לנחם אתכם
כי קקה זה בחיים
ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

RoRiL

New member
אוי נו באמת../images/Emo77.gif+|סקייפ|

עד לפני השירשור חיובי הייתי עצבנית אבל החיובי השפיע עליי.
רעיון טוב בי זה וייי אה יש לי משהו אחד רע לכל השבוע קייייייייייייייייייייייייייייי בצבא

Charmed Or

New member
יאללה../images/Emo112.gif

ראשון- תקועה בבית שני- תקועה בבית+צריכה לסדר שלישי- תקועה בבית+צריכה לסדר רביעי- תקועה בבית+צריכה לסדר חמישי- תקועה בבית+ צריכה לסדר שישי- תקועה בבית+ צריכה לסדר שבת- תקועה בבית+צריכה לסדר בקיצר:

darklighter

New member
Don't get me started..../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

ראשון- ראשון זה תמיד קקה.... טוב בוא נראה... רוברט הודיע שהוא לא יכול להתקשר יותר
שני- לא היה חברים 10
ערוץ 2 קקה...וגם אחותי שיגעה לי תשכל כי היא רצתה חגורה ורודה
שלישי- הכי קקה עד עכשיו... הייתי בראיון בלישקקה בשביל מעריב חיכיתי שעה וחצי בתור ורוב הסיכויים שלא התקבלתי
ואז עדי לרצות לקנות מכנסיים ומכנסיים לא לרצות לעלות על עדי
ובנוסף לכל אני לא מרגישה טוב
רביעי- אזכרה לסבא וסבתא שלי
ואם זה לא מספיק עצוב ההורים שלי רוצים שנגיע שעה לפני (בעע מה אני אעשה בבית קברות שעה לפני? אצוד ערפדים? הם אפילו לא באים באור יום נו מה;[) חמישי- אני הולכת לחתום בלישקקה כי בטח לא התקבלתי מי יודע איזה עבודה שחורה יפילו עליי הפעם
שישי- אין לאן ועם מי וכסף לצאת אחרי השבוע הסופר קקה הזה
שבת- אמממ... יש רק 2 מכושפות... עוד לא התגברתי על זה
מישהו מעוניין לרצוח אותי
איתן ישלם לו טוב

RoRiL

New member
עדי כפרע עלייך../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif+|סקייפ|

קחי חיבוק
אני מקווה ששבוע הבא יהיה טוב יותר
תמיד פה בשבילך

darklighter

New member
דרך אגב- איפה שחר?../images/Emo12.gif../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

כולם בורחים לי

axnholic

New member
אני גם כאן

כבר אמרתי שבזמן הקרוב לא יהיה לי הרבה זמן?

TheCharm

New member
אני פשוט אכתוב בקיצור

ראשון-שני: ריב ענק עם אחותי. שלישי: שיעור אצל הרב. רביעי: ריב יותר ענק עם אחותי. והעתיד אינו ידוע.

axnholic

New member
אתם חושבים שלכם רע? הא

ראשון- חמישי: אני עובד מ-8 בבוקר עד 4 אחר הצהריים. אני קורע את התחת שלי. אני מקבל פחות משכר מינימום. המזגן כל הזמן מתקלקל. אני קם כל יום ב-6:30-7:00. אני עייף כל הזמן! אני מפשל בשיעורי נהיגה, בגלל שאני עייף. אין לי זמן לקרוא הארי פוטר. אין לי זמן להתאמן על הבס. אנשים מהפורום השני שאני מנהל לא אוהבים לשרשר. שישי-שבת: הכל יחסית בסדר. אבל סה"כ לא כל כך רע לי. לכו לשירשור החיובי.

למעלה