Bloody Hell

../images/Emo46.gifBloody Hell../images/Emo46.gif../images/Emo70.gif

אתם מוכנים להסביר לי מה לא ברור במשפט הבא
שימרו על חוקי זכויות היוצרים הבינלאומיים! זה אומר, שאסור לפרסם אתרים, תוכנות, חדרי צ´ט או כל מקום או שיטה שבה ניתן להשיג פרקים של באפי, דיסקים, או כל דבר אחר בצורה לא חוקית! זה כתוב בתקנון הפורום. תקנון עם חוקים. שאנשים פה צריכים לכבד ולשמור אותם! נו באמת! אם תכתבו בהודעה ´בוא לכאן, שאף אחד לא ישים לב´ וכותבים את שם התוכנה, אנחנו פתאום נעשות עיוורות?! בשבוע האחרון הייתי צריכה למחוק לפחות 5 פעמים הודעות בסגנון, ואני לא מתכוונת לחזור על זה. אל תדברו כאן על תוכנות לא חוקיות, אל תזכירו אותם בשם, ומראש אל תשאלו איך להשיג פרקים באינטרנט! פעם הבאה, זה לא יגמר במחיקת ההודעה/השרשור אז תשכחו מלסמוך על זה. כותב/ת ההודעה הבאה שתעבור על הכלל הזה יורחק מהפורום, ויש כבר כמה מועמדים. ואל.

B a n j o

New member
../images/Emo45.gif

אני מקווה שראית שההודעה ששירשרתי הייתה נגד מה שהיה כתוב

sour spirit

New member
../images/Emo163.gif למי אתה קורא פושע?

לי? אבל, לא עשיתי כלוום....
:-? היהיהי...

ANGEL N

New member
אני חייב להבין משהוא ולנטיין...

ה-Bloody Hell שלך היה בסגנון ספייק שחל העונה השניה השלישית רביעית או חמישית? פחחחחחחחחח סתם אל תשימי לב אלי :)

אני תומכת של הבליידי של ה3:)

הוא היה בלאדי מגניב.. עם סיגריה בפה ופרצוף ערפדי:) גרר ארג...

prophecy girl

New member
תמר

תתחדשי על הלבבות בחתימה שלך... ו-shame on everybody!!!! (לפחות מי שכתב איך להוריד פרקים...)

android

New member
../images/Emo58.gif עונה 6 פרק 8

הboody hell מכשספייק מגלה שהוא בריטי...

Angelus

New member
היא תמיד עצבנית.. פעם היא הייתה

רגועה! הפורום הזה לא עושה לה טוב .. דרך אגב, בכל הפורומים החוק הזה תקף? מיכוון שאני ראיתי בפורומים אחרים (בתפוז!) אשר שם מדברים על תוכנות הורדה, מקורות וכו´...

אם כבר נצל"ש- כולם

תשתדלו לבדוק עם ה| ספוילר | נכנס לכם לכותרת ההודעה, הרבה פעמים זה נכנס למחצה וזה יכול מאוד להטעות. ואל.

IDOffryn

New member
עוד נצ"ש!!

אמרו לי שהיום הזכירו את באפי בטאינה(למי שלא מכיר-בערוץ 6 בשעה 7 נראה לי.. חיקוי זול של מואישה) קיצר אחת מהן אמרה לשנייה "אנחנו צריכת להיות חזקות כמו באפי" או משהו כזה ועוד משהו על הלא-מתים.. ואחרי הזה גם היה מין שיר\קליפ שהיה חיקוי נורא עלוב של הסדרה.. או משהו כזה ..

*בנימה מתנשאת*

החיקויים השטותיים והשטחיים האלה... לעולם לא יגיעו לקרסולי הדבר האמיתי. ואל.

astrix

New member
אני חייב להגיב

למרות שאני מסכים מאד עם שמירת זכויות היוצרים, ועם התקנון של הפורום ואני נוהג לפיו. קאזה היא לא תוכנה לא חוקית, מהסיבה הפשוטה שיוצר התוכנה מפיץ אותה לכל מי שחפץ בכך. השאלה הנשאלת היא איך אני משתמש בה, אם אני (או כל יוצר אחר למעשה) משתמש בה כדי להפיץ חומרים שאני יצרתי אז אין שום דבר רע בה. נכון שיש הרבה אנשים שמשתמשים בה כדי לחלוק קבצים שאסור להם בגלל חוק זכויות היוצרים, אבל אין דבר זה הופך את התוכנה ללא חוקית. אין אני אומר שמותר לעשות שימוש רע בתוכנה בגלל שהיא למעשה כן חוקית. אלא רק שלא צריך להתיחס אליה כלא חוקית. מצטער על הקטנוניות . עופר

B a n j o

New member
../images/Emo6.gif

תאמין לי שחבל להתחיל אתה לא הראשון שכבר דוגל פה באמונה הזו אבל זה ללכת עם הראש בקיר. פשוט בואו לא נדבר על זה, סתם להסתבך? החיים יפים והציפורים מצייצות גם בלי להיכנס לדברים האלו

למעלה