תגידו לי

wings of dark

New member
!!!

אני חושב שצריך לדבר על כל נושא שעולה אפילו אם זה ערסים פריקים מוסיקה מזרחית או מטאל אבל הבעייה בפורום היא שלא משנה באיזה נושא מתחילים תמיד מגיעים בסוף לאותו דיון. לדעתי צריך פשוט יותר לגוון כמו כלום הם ריפאו אותי (התפוז המכני)

Papito

New member
wings of dark

דיברנו על הבעיה הזאת וכולם הסכימו שיש למגר את הבעיה ועכשיו הגיע שלב חדש באבולוציית הפורום

../images/Emo24.gif לכוווווולם!

אהבה חופשית! מוזיקה, שלום, אנרגיות חיוביות, חיבוקים ונשיקות... איזה יופי להיות היפית

Papito

New member
יופי גר יופי../images/Emo24.gif

תמשיכי ככה וכולכם בואו תצטרפו

Superdror

New member
ואני הייתי בטוח שאתה זה

האיש הטוב ושוחר השלום שלא מאיים על בנות שתכה אותן ברחוב... אני באמת מצטער על הטעות, חוצפה מצידי....

Mike A

New member
חחחחחח

ישר מדביק עלי תווית מבלי שאתה אפילו מכיר אותי, או שראית אותי. מצבך קשה. מנהלים - להגביל.

Superdror

New member
דעתי כדעתך......

ההבדל ביני לבינך הוא שאתה פשוט נלחם בזה על ידי הסברה ואני יותר פרימיטיב, שימוש בציניות + שריפת פיוזים לאנשים אחרים. ולדעתי המנהלים צריכים לקחת פה הרבה יותר יוזמה, שירלי, פנייתי אליך בעיקר מאחר וערן בצבא ולא תמיד מספיק לעבור ולקרוא פה את כל ההודעות או לקרוא בכלל, אך כשהוא פה שרשורים שלמים נעלמים... אני חושב שאת צריכה להתחיל ולנקות "זבל" מהפורום. ואני מת עליך :) וגם על הגר ועל כל האחרים!

fireman

New member
ידידי היקר....

האין זה מה שאני מנסה להסביר כאן מאז שנפתח הפורום? האין אלו הבעיות שאני מרים עליהן קול זעקה?

Papito

New member
אכן אכן....

מסתבר שלכל דבר יש גבול..... אז אנא חבר כבאי תרום למאבק הממושך ויחד ננצח את השטחיות

Mike A

New member
אצלך הכוח

שנינו יודעים שלמחוק שרשור שלם זה לא יותר מאשר כמה לחיצות על העכבר.

למעלה