תגידו לי

Hamall

New member
כן אבל...

הבדיחות לא מצחיקות אם צריך להסביר אותן...

Hamall

New member
איזה בעיה?

אמרתי שהוא צודק לא? אסור להעיר הערות? Fuck U! מילא הייתי מתחיל בויכוח או משהו, אבל סה"כ תמכתי בעמדתו אז אל תתערבי בבקשה...

Papito

New member
Hamall

מותר להעיר הערות אז כנראה שהחברה טאלנה טעתה יכול להיות אז אפשר לתקן אותה במילים יפות בלי פאק יו ואל תתערבי זה צורם וזה גורר סתם מריבות

Hamall

New member
צודק.

אך בכל זאת, היא התנפלה עליי בלי שום הצדקה. יכלתי להמנע בשימוש בפאק יו אבל זה מה שעלה לי לראש באותו הרגע... אם פגעתי בה אז אני מתנצל...

טאלנה

New member
לא נפגעתי...

אבל תודה על ההתנצלות... ואני גם מצטערת... לא הבנתי אותך נכון...
מצטערת...:) וגלעד... אני אוהבת אותך..:)

Hamall

New member
אני יודע מי אתה...

היום ראיתי אותך עם החבר הג´ינג´י שלך עם השער החצי ארוך... ידעתי שזה אתה! ואל תכחיש!

Mike A

New member
דעתי בנושא

אלון צודק... מאז שהתחילו פה כל השיחות על ערסים פריקים וכו´, קשה כבר למצוא יותר מ-5 הודעות שלי בעמוד אחד של הפורום. בתאכלס, מה שאתם עושים פה זה צ´ט בין כמה אנשים (שאפילו באותו בית ספר לפי מה שהבנתי) וזה לא מעניין את אף אחד. כדאי מאוד שהמנהלים יעשו מעשה וימחקו איזה שרשור אחד שהושקעה בו הרבה עבודה, בשביל שיבינו שכאן זה לא המקום בשבילכם.

DEATHRUCTION

New member
אם כל הכבוד שרשור התמונות שלכם גם

לא כל כך מושך את כולם! אם זה יהיה פורום שידבר רק על ענייני ב"ש הוא יהיה כמו פורום כליזמרים שפעם בחודש מישהו רושם שם! הפורום יהיה מקום רק לשאלות של האנשים מהעיר או מחוץ על ב"ש!

Mike A

New member
אממ..

דווקא נראה לי די מושך. הוא אפילו משך אותך לשים שם את הבעיות של הערסים שלכם. וזה דווקא די מעניין. תמונות, מי לא רוצה תמונות? אם היה שרשור תמונות של המקיף שלכם בשמחה הייתי מגיב ומשתתף עד כמה שאני יכול.

Mike A

New member
הוא משך את הדבר הבלתי רצוי

לא דיברת על התמונות, דיברת על איזה ערסים כדורגל משהו לא יודע..

Papito

New member
מיכאל מיכאל

בלי זעם חבר פשוט בוא ונשרה אווירה חיובית על המקום והגר...גוש זה דבר טוב וגם את גוששה פרחים לכולכם...

למעלה