מורות זו@#!$%^&!#*!!!
יום שישי היה לנו שיעור עם המורה לחשיבה כמותית [לא מתמטיקה..], וכמו תמיד היא העלתה לי את העצבים, ככה זה כל שיעור, ובכל שיעור, אפילו שאני הכנתי שיעורים, משהו לא בסדר, תמיד אין דרך, וככה היא עושה תמיד לחצי כיתה, אז בשיעור האחרון קרה אותו דבר! היא אמרה שנאי לא עשיתי דרך, ואני עשיתי רק למה שהיה צריך - בעיות, ולא לאלה שצריך רק להקיף. אז ככה היא עשתה ל-13 תלמידים, כולל אותי, אפילו ילדים שהם תמיייייד עושים שיעורים, וזה ממש לא פייר, אפילו היא הרכיבה לנו 3 בעיות על זה!! ואח"כ , כשהמחנכת שלנו נכנסה, היא נהפכה להיות כ"כ צבועה!!!!!!!!!!! והיא אמרה לה ש13 ילדים לא הכינו שיעורים, והיא אפילו חייכה תוך כדי!! כלבה! אחרי השיעור, כשהסתיימו הלימודים[ זה היה שיעור אחרון] אני בכיתי! והיום? היה לנו 2 שיעורי מדעים, בשיעור הראשון המורה אמרה רק לי שאני לא מרוכזת בשיעור מול כל הכיתה כשהיו עוד מלא כאלו שלא הסתכלו עליה וכל אלה. ואחרי זה, ילד מצא איזה משהו אז היא אמרה לו לשים על השיש, והוא שם, אני הסתכלתי וצחקתי קצת עם כמה ילדים, והיא ישר: "זה שלך?", רק אותי היא שאלה!! זונה! בשיעור השני איתה, אני ומישהי שהייהת איתי בשולחן עשינו משהו עם הידיים, משחק כזה שעושים אגרוף ואצבע אחת, ומחליפים ביניהם, משהו כזה. ואפילו שכל הילדים בשולחן שלי עשו את זה ודיברו, היא העירה רק לי ורשמה אותי ביומן שלה! דייי!!! כללללללללבבבבבבבבבבבבבבבבבבההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והמורה למתמטיקה חילקה היום את המבחנים, אז היא נתנה לי את המבחן ופתאום מה אני רואה?! 44 כתוב באדום, ומסומן בעיגול. אני לא האמנתי והדמעות שלי היו על קצה העיניים, היו למבחן שני חלקים, אז בחלק השני היא הורידה לי רק 6 נקודות מתוך 50, ובחלק הראשון היא הורידה לי 50 מתוך 50, הכל לא היה נכון. אני כ"כ רציתי לבכות אבל הדמעות לא יצאו כי אני לא רציתי שאח"כ יצחקו עליי. זה כ"כ לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *סליחה על החפירה*