שרשור עצבים

כי אני כולה בכיתה ח'..../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif ../images/Emo60.gif

ולא דיברו איתנו על זה בכלל.. לא יודעת..>< D:

באמת?! איזה כיתה חשבת שאני?! ../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif../images/Emo60.gif

חח.. סתם זה מעניין אותי..
אם היית רואה אותי בכלל היית אומרת שאני כיתה יותר גדולה.. אנשים חושבים שאני ב-ט' או י'!!
ילדות שאיתי במודרני עד עכשיו היו בטוחות שאני ב-ט'..
חח..

0No GA0

New member
קרו הרבה דברים השבוע.. מאיפה לעזאזל להתחיל?!?

1. השביתה נגמרה. !@#@^)^&&#%!$@#^)%^UYR! 2. חתולה של חבר שלי נרצחה על ידי הכלב של דודים שלו. (איזו טלנובלה..) 3. במשך 6 שעות הכנתי שיעורים על גרפים ואחוזים וכדורים לבנים ואדומים בתוך שקיות...- בני גורן מסומם!!! ---- בואו נפתח יחד, עצומה למען העלתו למוקד של בני גורן. כי גם לנו מגיע לחיות! ----

אני שונאת את בני גורן ../images/Emo69.gif ../images/Emo101.gif

הבן אדם מנסה להרוס לי את החיים

BrokenRainbow

New member
אומייגאד השאלות עם הכדורים../images/Emo69.gif

שנה שעברה כל הזמן עשו לנו שאלות כאלה בסטטיסטיקה והסתברות שונאת את זה

חחחח דווקא הסתברות זה נחמד../images/Emo223.gif

אני זוכרת את זה.. אם מטילים קובייה ויוצא מספר זוגי אז מוציאים כדור ואם הוא לבן אז מחזירים אותו ואם הוא צהוב אז מוציאים עוד כדור, ואם הכדו השני הוא אדום אז מטילים שוב את הקובייה ואם יוצא מספר אי זוגי אז מוציאים שני כדורים ויש 30 כדורים אדומים אז מה ההסתברות שיצא כדור כחול? והאלה עם הצלפים זה בכלל משהו, אבל בתכלס זה הדבר הכי הגיוני שלמדנו אי פעם במתמטיקה איזה כיף שעברתי את זה ועכשיו אני רק עם סינוסים וקוסינוסים ואמ.. מצטערת על החתולה

../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo60.gif

WWWWTTTTFFFF!?!!?!! לא הבנתי כלום..!!

BrokenRainbow

New member
סינוסים וקוסינוסים?

חעחע ס'כייף שאני כבר למדתי את זה XD נושא מעצבן

0דידוש0

New member
גם אני עכשיו עם סינוסים וקוסינוסים../images/Emo163.gif

בנתיים זה נחמד ודיי מבלבל..
בהצלחה לך, לי ולכל מי שלומד את החומר הזה{או לפחות לכל מי שלומד מתמטיקה
}

אני מצוננת!!&^$%&$^#%^ גרררררר

איכס אני מרגישה כזה מגעיל!!!!! כל שנייה אני צריכה לקנח את האף! כל הזמן יש לי אפצ'ים מוזרים מאוד שלא ידעתי שאני מוציאה כאלה בכלל.. וכואב לי הגרון ואני מרגישה מגעיל! אוף שונאת חורףףףף רק בגלל הצינון!

AdiA12

New member
מורות זו@#!$%^&!#*!!!

יום שישי היה לנו שיעור עם המורה לחשיבה כמותית [לא מתמטיקה..], וכמו תמיד היא העלתה לי את העצבים, ככה זה כל שיעור, ובכל שיעור, אפילו שאני הכנתי שיעורים, משהו לא בסדר, תמיד אין דרך, וככה היא עושה תמיד לחצי כיתה, אז בשיעור האחרון קרה אותו דבר! היא אמרה שנאי לא עשיתי דרך, ואני עשיתי רק למה שהיה צריך - בעיות, ולא לאלה שצריך רק להקיף. אז ככה היא עשתה ל-13 תלמידים, כולל אותי, אפילו ילדים שהם תמיייייד עושים שיעורים, וזה ממש לא פייר, אפילו היא הרכיבה לנו 3 בעיות על זה!! ואח"כ , כשהמחנכת שלנו נכנסה, היא נהפכה להיות כ"כ צבועה!!!!!!!!!!! והיא אמרה לה ש13 ילדים לא הכינו שיעורים, והיא אפילו חייכה תוך כדי!! כלבה! אחרי השיעור, כשהסתיימו הלימודים[ זה היה שיעור אחרון] אני בכיתי! והיום? היה לנו 2 שיעורי מדעים, בשיעור הראשון המורה אמרה רק לי שאני לא מרוכזת בשיעור מול כל הכיתה כשהיו עוד מלא כאלו שלא הסתכלו עליה וכל אלה. ואחרי זה, ילד מצא איזה משהו אז היא אמרה לו לשים על השיש, והוא שם, אני הסתכלתי וצחקתי קצת עם כמה ילדים, והיא ישר: "זה שלך?", רק אותי היא שאלה!! זונה! בשיעור השני איתה, אני ומישהי שהייהת איתי בשולחן עשינו משהו עם הידיים, משחק כזה שעושים אגרוף ואצבע אחת, ומחליפים ביניהם, משהו כזה. ואפילו שכל הילדים בשולחן שלי עשו את זה ודיברו, היא העירה רק לי ורשמה אותי ביומן שלה! דייי!!! כללללללללבבבבבבבבבבבבבבבבבבההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! והמורה למתמטיקה חילקה היום את המבחנים, אז היא נתנה לי את המבחן ופתאום מה אני רואה?! 44 כתוב באדום, ומסומן בעיגול. אני לא האמנתי והדמעות שלי היו על קצה העיניים, היו למבחן שני חלקים, אז בחלק השני היא הורידה לי רק 6 נקודות מתוך 50, ובחלק הראשון היא הורידה לי 50 מתוך 50, הכל לא היה נכון. אני כ"כ רציתי לבכות אבל הדמעות לא יצאו כי אני לא רציתי שאח"כ יצחקו עליי. זה כ"כ לא פייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *סליחה על החפירה*

../images/Emo201.gif..

זה בסדר גמליי זה קורה איכשהו תמיד אני זאת שנדפקת המורה שלי להיסטוריה שונאת אותי ותמיד שמדברים איתי היא אומרת לי עדן למה את מדברת ולא משנה כמה אני יסביר לה תמיד היא תרשום אותי! אני שונאת אותה!!!

Ray Toro

New member
../images/Emo152.gif כואב לי הסיידליייייפ ../images/Emo7.gif

הייתי אצל השיננית והיא אמרה לי להוריד את העגיל אז הורדתי ואחרי הטיפול חזרתי הביתה וניסית להכניס את העגיל ולא הצלחתי ;;;;;;; אחרי חצי שעה של כאבים וחצי שפורפרת של ויטה מרפן זה נכנס אבל כואב טילים
נקווה שיעבור עד יום חמישי

למעלה