שרשור עצבים

אז את מתכוונת לבאס?../images/Emo223.gif

אה או שאת מתכוונת לזה שהם לא רוצים שתתחילי ללמוד? בכל מקרה מורה זה באמת חשוב להתחלה אבל אם כרגע אי אפשר תחפשי באינטרנט.. יש מלא אתרים טובים שיכולים לעזור לך ואם הם לא מסכימים לקנות לך אז גם תחסכי קצת כסף.. וגם תמיד יש יומהולדת מתישהו..
אבא שלי גם רוצה לבטל לי את השיעורי גיטרה בגלל "בעיות כספיות" אז בינתיים אני מנסה לשלם לבד או חצי מהסכום לפחות כל חודש

ממ...

דרך אגב עוד שלושה חודשים ומשהו כמו 17 יום יש לי יומולדת |
] . והכוונה זה שאני קודם צריכה ללכת ללמוד על קלאסית אבל אני יודעת ממש קצת ונראה לי שאני אלמוד לבד קלאסית ואני אלמד בחוג על באס . נחפש אתר טוב ללימוד גיטרה באינטרנט חח

לפי מה שהבנתי../images/Emo223.gif

זה שני דברים שונים.. כלומר את לא חייבת להיות גיטריסטית מדהימה בשביל להצליח בבאס אבל בינתיים זה יכול לעזור לך שגם האצבעות יתחזקו קצת..

כן...

צריך לדעת את הבסיס ואם תראי תווים וטאבים של שירים עם באס זה משחק ילדים פשוט ,יש פה ושם סלייד אבל זה כלום . אבל עדיף לדעת גם קצת את הבסיס אז אולי שנה הבאה אני אלך ללמוד בבאס כי עד שנה הבאה אני אנגן על קלאסית ואז יהיה יותר טוב .

falloutgirl XD

New member
גאדאמט די לקרוא לי אריאל!!@#$%^&*

אני וחברה שלי אריאל די דומות והמורה שלנו לאנגלית כל פעם מתבלבלת בנינו! וזאת כבר שנה שנייה שהיא איתנו והיא עדיין לא זוכרת מי זאת אריאל ומי זאת אני! אז היום החליטה שהיא קוראת לנו טל-אריאל וככה כל השיעור אנחנו צריכות לנחש למי היא מתכוונת
ארג

שלי מתבלבלת איתי ועם פקאצה אחת ../images/Emo69.gif../images/Emo108.gif

לעזאזל אנחנו בכלללללל לא דומות !!!!!!!!!!!! בגלל שלשתינו יש תלתלים אז היא מתבלבלת
היא כושית ואני "לבנה" פאק מה היא עיוורת ? לא נעים לי להגיד אבל היא גם יותר שמנה מימני וזה דיי מעליב שמשווים אותי אלייה =[ אז אני מבינה אותך אבל תתנחמי בזה שאצלך מתבלבלים בייניך לביו חברה שלך אותי מבלבלים בפקאצה
בוהווו ...

falloutgirl XD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני באמת מתנחמת בזה שהיא מתבלבלת ביני לבין חברה שלי ולא ביני לבין איזה פריאקצה
אבל אני וחברות שלי לא ממש דומות. לי יש שיער מתולתל ולה יש שיער חלק, לה יש גשר ולי אין, לי יש משקפיים שאני שמה לפעמים ולה אין, השיער שלה הוא בצבע שחור ושלי בחום כהה ושתינו בערך באותו הגובה [אני קצת יותר גבוהה ממנה] ושתינו רזות. אבל זה עדיין מעצבן

למעלה