שרשור עצבים

shaharyy

New member
../images/Emo46.gifשרשור עצבים../images/Emo46.gif

שכחתי לפתוח אותה אתמול/שלשלום... הייתי מאושרת מידי! ואנ יעדיים מאושרת.. תוציאו את עצבייכם!!!!!!!!! מוחעחעחעע

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif אני לא עצבנית!!

אני הבנאדם הכי מאושר בארץ עכשיו!!!!!!!@#$%&*

Fall Out Liel

New member
אבל אני כן עצבנית....עלייך!!../images/Emo168.gif

אחרי מה שעשית אתמול....

אני מאוד מבואסת ../images/Emo7.gif../images/Emo108.gif

ניראה לי שאני לא באה מחר בכגלל ההורים הזבלים שלי אחי מציק לי אז בטעות שרטתי אותו והכל בגלל הציפורניים המטומטמות שלי
אני מרגישה ממש מפגרת בגלל השטות שעשיתי אתמול אני לא יכולה להסתכל על זה אפילו רבתי עם אמא שלי על הבוקר אני מרגישה שמנה ומכוערת רע לי פה שאחר כועסת עליי כנ''ל מעיין מי עוד כועס עליי?? בטח אבא שלי לא יתן לי להיות במחשב בגלל השריטה של אחי אין לי כוח לכל השיעורים האלה משעמם לי ואני לא רוצה לעשות את שרונה ודניאלה פיק הסתומות אני רוצה את איגי וקסמן או את מיה רוטמן>< בקיצור רע לי ויש לי 460 שקל למחר חשבתי לקנות איזה קפוצ'ון מתומר אבל בטח לא יתנו לי ללכת בקיצור רע ליייייי

האא וזה לא הכל../images/Emo7.gif ../images/Emo108.gif

הבנדוד שלי היה כזה מציק אני מצטערת שאמרתי לו איפה אני הוא רק הציק והיה כזה דפוק >< כל מי שראה את הכובע סנטה לקח לי אותו והשיער שלי ניראה כמו חתולה מתה אני מסתובבת עם חולצה ארוכה בשיא החום כדי שההורים לא יראו את מה שיש לי על היד ואני מורידה את הציפורניים אני מרגישה ניבגדת ראיתי את הילד הכי שנואי עליי בסנטר אתמול כמעט פספסתי את האוטובוס אררררר נימאס לי

ilove FOB

New member
לא מצאתי כלום :(

אתמול במפגש אני וחברות שלי חרשנו על מלא חנויות בת,א ולא מצאנו אפילו דבר 1 בת"א. אוף זה כ:כ מעצבן. ורחלי מתלהבת כל הזמן שהיא קנתה 3 חולצות של מכ"ר ושאנחנו אפילו לא 1 של פו"ב. אז אמרנו לה שהיו מלא של פו"ב ובגלל שהמון אוהבים אותם אז גמרו את החולצות. והיא מצאה 3 חולצות וגם שהיו בכל המידות כי אף אחד לא קונה חולצות שלהם
ופוב יותר שווים, אל תעצבנו אותי.

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif אני מזה מצטערת!!!!!

גם חברה שלי לחצה עליי לבוא...
סליחה!!!

Fall Out Liel

New member
שמעת על דבר כזה שנקרא פלאפון?!?!?!../images/Emo168.gif

למרות שאני מודה לך על הבלונים אני נפגעתי ממה שעשית לנו אתמול. היית יכולה להתקשר ולהגיד לנו שנסעת ולא לדרום לנו ללכת רחוב שלם ואז פתאום לגלות שאת בכלל במקום אחר.....

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif לא היה לי מספר!! מת לי הפלאפון!!1

גם אבא שלי צעק עליי כי הפלאפון שלי היה מכובה ולא הודעתי לו כלום.... אני מצטערת!!

רק לי זה קורה?!

גם לכם קורה שכשאתם מחכים ליום כלשהו פתאום משהו בא והורס את כל היום?! טוב לי זה קרה פעם עם טיול של"ח, ועכשיו זה עם יום הולדת של חברה.. היום יש לה יום הולדת והיא חוגגת, ואמא שלי החליטה שאני לא באה, והיא ממש נעלבה והיא לא מבינה שזה לא באשמתי!!!!!!! בליאט!!!!!!!תמיד אני יוצאת אשמה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז בזמן שאני בוכה ורבה עם אמא שלי היא נעלבת כשאני נאבקת! בלעע..:mad::mad::mad::mad::mad:

טל 182

New member
תסבירי לחברה שלך

היא בטוח תבין... בכל מקרה, מקווה שיסתדר!

Leb Die Sekunde

New member
למה כולם חייבים למות?../images/Emo46.gif

חיכיתי לשרשור הזה כל השבועעע זה כל כך מעצבן יתוש מזדיין!@!@!!@ למה הוא קיים בכלל?? ובגלל יתוש פאקינג יתוששש חיבים למות סוסים!?!@ ביום שישי שעבר מת לנו סייח אל סיזר בגלל קדחת הנילוס.. יש יתוש מזורגג שעוקץ ומה שהוא מוציא לאיודעת ערס יעני.. מיע למערכת העצבים.. הוא משתק את הגוף וכל מיני תופעות שהסוס לא אוכל ולא מחרבן.. קיצר 80%מוות! אל סיזר מת.. מונסון סוסה עם שם מדהים לא מהחווה שלנו וגם סוסה מדהימה.. חלתה בזה גם.. המחלה היא 7 ימים ועם במהלך השבוע הסוס לא מת אז הוא ניצל בנס.. ולוקחים דגימות דם ועושים מזה נוגדן.. לתת לסוסים אחרים שהמערכת החיסונית שלהם חלשה.. עכשיו מונסון חלתה בזה גם.. עברה את השבוע.. קמה בבוקר והצליחה לקום! לאכול.. היתה בסדר כל היום.. יום אחרי זה באו הבעלים מצאו אותה מתה. מבינים זה כזה חראאאא עכשיו הסייח שלי חולה בזה גם! ואני וויתרתי כבר עליו אני מחכה ליום שהוא ימות מסכן הוא כל כך סובל.. אני כל היום בקושי יושנת.. חוץ מהיום שהלכתי למפגש כי הכריחו אותי לצאת מהחווה להתאורר קצת ולא עזר לי.. אני לא רוצה שהוא יפסיק לסבול ועם זה אומר שהוא ימות אז שימות.! אני כל היום בתא שלו.. אני מסתכלת עליו והמתחילה לבכות.. אני יוצאת מהתא לאכול משו מתחילה לבכות.. הוא משותק! לא יכול לזוז.. אבל הוא אוכל וזה טוב והוא גם מחרבן זה גם טוב. אבל עדיין אני לא יכולה להיות אופטימית.. אני לא כזאת.. עכשיו גם התחילו להגיד לי שאני לוקחת את זה קשה מידי ולמרות שזה עצוב אני לא יכולה לקחת את זה ללב וכאלה.. אני לא מבינה מה השטעע עצוב לי הסייח שלי שאני הכי אוהבת בעולם הוא ופרנסיס[סוסה שלי גם] הם הדברים הכי חשובים לי בעולם! זה יצורים חיים שהחיים שלהם תלויים בי ובחווה ובעיקר בנו כדי לחיות. אז תגידו לי לא לקחת א זה קשה?! עוד סייחה מתה במושב מאותה קדחת.. והסייח שלי רק בן חצי שנה! והוא אחרי דלקת ריאות וזה תקף אותו דווקא שהמערכת החיסונית שלו ממש ממש היתה חלשה. שימות כבר גאדדאמאט! לא יכולה לראות אותו יותר! יש לזה חיסון כבר 3 חודשים בארץ ועוד לא הוציאו לזה אישור כאילו מה הקטע? בכלל העולם מחסנים ורק בישראל לא? 40 סוסים מתו מהמחלה ב3 חודשים המסכנים האלהההה כל כך מעצבן שזה הורגג באלי לעזוב הכל לא ללכת לחווה ופשוט לברוח לא צריכה את כל האחריות הזאת!!! אוףף חפרתי מצטערת הייתי חייבת לקרוא תודה למי שיקרא.. בעצם כבר קרא שוב... מצטערת.

S h A y K i

New member
../images/Emo201.gif

גם לי מתה סייחה מהייתוש הזה לפני שנתיים וחצי
זה באמת קורע לראות כמה הם סובלים מהקדחת הזאת.
אין לי יותר מידי מה להגיד אבל רק שתדעי שאני יודעת מה את מרגישה והתקופה הזאת היא הכי מלחיצה מבחינת הטיפול בסוסים. תהיי חזקה בובי

Leb Die Sekunde

New member
תודה דובי../images/Emo24.gifסתם חרוזXD"

באמת אני ישתדל וגם עם הוא לא יעבור את זה.. לפחות ניסינו כל המושב בא לעזור לנו.. הוא כזה רזה ושוקל המוןן חחח

וואי אין לי מה להגיד ../images/Emo201.gif../images/Emo108.gif

אני מקווה שהוא יבריא גם בלי החיסון אני חושבת שאסור לך לאבד תקווה זה עצוב וקשה אבל צריך להיות חזקים אני חושבת שאת צריכה להיות איתו הרבה כדי שהוא יראהר שיש בשביל מה להלחם !

S h A y K i

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

תחשבי שאולי זה לטובה, כי עכשיו הוא כבר לא סובל. משתתפת בצערך

למעלה