שרשור עצבים

falloutgirl XD

New member
../images/Emo46.gif שרשור עצבים ../images/Emo46.gif

שרשרו לכאן את כל העצבים\תלונות שלכם וכאלה
שבוע טוב לכולם

Leb Die Sekunde

New member
לדעתי..

צריך לעשות חוק נגד מוזיקה רדודה וחפרנית!! מי איתי?
חחח תחשבו איזה עולם יפה יהיה? בלי פריס וכל מיני רדודים למיניהם איזה עולם יפה הא? אני כבר דמיינתיXD

falloutgirl XD

New member
אפשר אבל יש אנשים שאוהבים את המוזיקה הרדודה

הזאת כמו שאת קוראת לה. אני אישית לא אוהבת אותה אבל אחרים כן. כנראה שגם את לא אוהבת אותה אז פשוט אל תשמעי אותה, זה לא אמור להפריע לך

OOORRRRR

New member
יופ כיפור!

מספיק לא!?! סבלי כ''כ!!! היה משעמםםם והייתי רעבהה וכל האנשים שאני שונאת ראיתיי!!

falloutgirl XD

New member
עד כדי כך סבלת? ../images/Emo12.gif

רוב כיפור צחקתי, כבר כאבה לי הבטן מרוב שצחקתי

chocolate chips

New member
אני שונאת תקופות מעבר!!

כל פעם כל שנה באיזשהי תקופת מעבר אני חולה\מצטננת למשל עכשיו שהאוזניים שלי סתומות [ארררררררררר] האף שלי מלא\נוזל ומתפוצץ לי הראש מכאבים ואנשים מדברים אליי ואני "אה??" כמו מישהי שהרגע לקחה סמים..[אבל זה די כיף..=)] סורי על החפירה אבל הייתי חייבת להוצא את זה!! מי שקורא מקבל חיבוק ונדבק ממני!!
[ואז לא תלכו לבצפר אז זה שווה!! =)]

falloutgirl XD

New member
אני רוצה חיבוק ../images/Emo11.gif

ואני לא יכולה להידבק ממך כי בכל מקרה נראה לי שמתחילה לי דלקת גרון
תתעודדי, שנה שעברה אני הייתי חולה כל השנה.. אפילו בקיץ
בקושי שהייתי הולכת לביה"ס

chocolate chips

New member
התעודדתי...

בערך...כאילו לא הלכתי לבצפר היום והפסדתי שעתיים מתמטיקה עם גניה הזונה...=]

AnGi14

New member
היא לא כזו זונה ../images/Emo69.gif ../images/Emo109.gif

והיה היום דווקא די נחמד... [וואי אני לא מאמינה שאני אומרת את זה..] אבל ממ...כן היה דווקא לא כזה נורא...יחסית לשיעור מתמטיקה... והיא חילקה ת'בחנים...וקיבלתי 68 [כן אני מאושרת..] סוף סוף אני לא נכשלת XDD ובבוחן בתנ"ך קיבלתי 81 P:

AnGi14

New member
אני ממש לא מדרדרת ../images/Emo109.gif

זה שאתם אוהבים רק ת'מורות העדינות או איך שלא תקראו להן וכל זה לא אומר שאני מדרדרת היא מורה ממש נחמדה וסבלנית.. במיוחד אחרי מה שהיה שבוע שעבר עם הקטע בתאילנד שהיא עודדה אותי ושאלה מה שלומי וכאלה.. אז אל תגידי שאני מתרדרת כי אני משש לא זה שאני אוהבת מורות שהן קצת קשוחות לא אומר כלום..ואני לא רואה שומדבר רע בלאהוב מורות כאלה... ואני אישית,ממש לא מחשיבה ת'מצב הזה להתרדרות! אוף זה מעצבן אותי...

l i o r 1 8 2

New member
אני רוצה חיבוקי!! והאמת גם אני דיי ככה...

אני נראת כאילו לקחתי סמים אני גם דיי מתנהגת ככה בתקופות האלה

ענבר85

New member
את לא יכולה להדביק אותי..נה נה בננה..

אני כבר חולה.. אני מזדהה איתך.. את יודעת מה? יש לי רעיון! בואי ניפתח קומונת ישר-שמתחיל-להיות-קר-בערב-אנחנו-נהיים-חולים-1 טוב?

S h A y K i

New member
גם אצלי זה ככה ../images/Emo11.gif

שיאללה אני שונאת את זה. האף שלי לא מפסיק לנזול ויש לי אדום מסביב לאף מרוב שאני מקנחת ת'אף. וזה שורף. וכואב לי הגרון והאוזניים שלי סתומות ואני כמו חירשת.
וגם כל פעם שאני קמה יש לי סחרחורות. וגם קיבלתי היום מחזור והוא היה אמור להגיע רק שבוע הבא!!! וזה מעצבן.
אני רוצה חיבוק אבל לא כדאי לכם שלא תידבקו או משהו XD

ענבר85

New member
אעעאעעאעאעא

כמו מפגרת שיחקתי כדורסל בלי לעשות מתיחות לפני או אחרי ועכשיו כולי תפוסה..אייייי...

למעלה