שרשור עצבים

falloutgirl XD

New member
../images/Emo46.gif שרשור עצבים ../images/Emo46.gif

שרשרו לכאן את כל העצבים\תלונות שלכם
סוף שבוע נעים לכולם

יש לי תלונה..

אתם תגידו לי אם היא מפגרת. טוב סוף סוף מצאתי משחק מחשב שממש אהבתי..משחק חשיבה כזה.. והמחשב הדפוק שלי לא מתקין לי את המשחק
וגם הוא שוב איטי.. למה?:(

MATAN1323

New member
אממ

תנסי להתחיל למחוק דבריםם.. והכי הרבה פרמטי אותו או משהו.. ואז תתקיני שוב אם את רוצה משחקי חשיבה או כל משחק דברי איתי.. (-: איסי--251261002 מסן [email protected] אני יכול לעזור לך עם משחקי רשת וכאלה..

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

אין לנו שום דבר בבית! אין אוכל! נגמר הקצת קורנפלקס שהיה! וחוץ מזה אין כלום! אין אפילו נייר טואלט! וההורים לא הולכים לסופר! הם מודעים לזה,אבל הם לא ייסעו 20 דקות במיוחד לסופר!! אני לא מבינה!

falloutgirl XD

New member
אני צריכה לקום עוד 4 שעות ../images/Emo69.gif

לעשות קייאקים ואין לי כוח

falloutgirl XD

New member
קמתי לפני שעה ואני לא עייפה DD:

עוד מעט אני הולכת לעשות קייאקים עם חברות שלי ^^ ורגע של הבעת אושר: *תופים* *תופים תופים* מייקי חזר!!#$%^&* סוף סוף DDDDDDDDDDDD: כמה זמן חיכיתי שהוא יחזור
אני אפסיק פה

falloutgirl XD

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אבל כבר חזרתי
מייקי זה הבאסיסט של MCR והוא עזב את הלהקה זמנית כדי להיות בירח דבש עם אשתו ועכשיו הוא חזר סוף סוף DDDDDD:

falloutgirl XD

New member
היה ממש ממש ממש כיף DDD:

הפלתי את חברה שלי פעמיים מהקייאק והיא ממש נלחצה
ויצאה לנו תמונה מה זה מצחיקה כשירדנו במפל והרמתי ידיים למרות שכמעט נפלתי
וחברה שלי הלכה לעשות "טרזן" באמצע המסלול אז אני ירדתי מהקייאק כדי להיות איתה שלא תפחד ובינתיים חברות שלנו ברחו לנו עם הקייאק שלנו
אז את כל הסוף אני וחברה שלי שחינו או יותר נכון נסחפנו עם הזרם וגם רצינו לתפוס טרמפ על קייאק של 2 בנים שכל שנייה באו לדבר איתנו אבל בסוף אני וחברה שלי החלטנו לשחות למרות שהמים היו די קפואים אבל הייתה שמש חזקה אז זה היה כיף DDD: ובסוף המסלול אחד העובדים [כל העובדים שם בני 17-18 בערך
והם גם מאוד חמודים DD: ] ראתה שאני מנסה לעלות אז הוא פשוט תפס אותי והרים אותי מתוך הנהר
אני עדיין לא מבינה איך הוא הצליח להוציא אותי מהנהר בכזאת קלות
בקיצור, היה מצויין ^^ סיימתי לחפור

Cherry Lips14

New member
יופי,שמחה בשבילך../images/Emo23.gif

חחח איזה פחד זה ליפולי מקייק,במיוחד שאני עוד לא יודעת לשחותD:

falloutgirl XD

New member
../images/Emo6.gif

את שמה חגורת הצלה כזאת אז אין ממה לפחד וגם המים לא כל כך עמוקים ^^ אני מציעה לך לעשות קייאקים, זה כיף מאוד

falloutgirl XD

New member
אז לכי לעשות ../images/Emo12.gif

למרות שזה רחוק לך.. לי זה רק 10 דקות נסיעה מהבית

S h A y K i

New member
הכי עצבנית בעולםםםםםםםם!!../images/Emo46.gif

טוב אז אתמול קרתה לי תאונה עם הסקייטבורד שבגללה הכל התחרבש לי
עשיתי סלייד על השולחן בגינה ונפלתי.. הסקייטבורד נפל לי ישר על גשר האף ואני חטפתי מכה ממש ממש רצינית בראש.. קיצר הייתי בצילומים והכל ואין לי שום דבר שצריך להתרגש ממנו, אבל הכתף שלי סדוקה כבר חודש והבטחתי לאמא שלי שאני לא ייגע בסקייטבורד ובגלל שנגעתי בו וגם ממש נפצעתי [האף שלי כחול לגמריי ויש לי דימומים באף והקאות וכאבי ראש בגלל המכה בראש] אז היא ממש כעסה עליי! אז היא לא הרשתה לי ללכת לעבודה [עבודה ממש טובה במושב שלי שיכלתי לעשות ממנה הרבה כסף] ואח"כ היא לקחה לי את הסקייטבורד!!!1 עד שהכתף שלי תחלים ויפסיקו לי הכאבים אסור לי לגעת בו!!!1 רררר.. אני יודעת שזה עצבים מיותרים אבל ממש קשה לי בלי הסקייט
ואני יודעת שאמא שלי דואגת לי אבל אני לא יכולה לחיות בלעדיו
טוב אל תתייחסו אליי..הייתי חייבת לשחרר את זה

Cherry Lips14

New member
אמ.

תחשבי על זה אם הייתי אמא שלך גם הייתי לוקחת לך אותו. כי תראי עם כל הנפילות החמורות האלה היא בטח לא רוצה שיקרו עוד,אז תני לניפילות האלה להתרפא ואז תגידי לה שתנסי להיות יותר אחראית איתו והיא תחזיר לך:) ותרגישי טוב

למעלה