שרשור עצבים

falloutgirl XD

New member
../images/Emo46.gif שרשור עצבים ../images/Emo46.gif

שרשרו לכאן את כל העצבים\התלונות שלכם וכאלה
המשך שבוע רגוע ונטול עצבים לכולם

Danielle24

New member
../images/Emo221.gifמה זאת אומרת?

מה כאילו רושמים כל מה שעיצבן אותנו? ולמי שלא זוכרת אימצתי

לייינוש

New member
כן פשוט וברור ../images/Emo119.gif

כול מה שעיצבן אותך השבוע זה לשרשור הזה.. כאן זה בשביל לחפור!!!

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

אוףף אני לא יודעת מה לעשות. "חברה שלי" ממש מעצבנת אותי! היא עלתה לי על כל העצבים! מצד אחד היא אומרת שהיא שונאת רוק ושהיא לא שומעת מזרחית למרות שהיא לא שומעת רוק ומצד שני אני רואה אותה שומעת מזרחית ודיכאון! פאקינג נמאס לי ממנה! וכל עם שאני, היא ועוד חברות שלנו יוצאות ביחד, היא אומרת כמה שהיא שונאת פריקים וכמה פריקים מגעילים! אמרתי לה בפנים שאני פריקית ושלא מעניין אותי מה היא תגיד אני אשאר כך כי זאת הדרך חיים שלי והיא ממשיכה להגיד כמה פריקים פאקינג מגעילים וכמה היא שונאת אותם אבל היא עדיין ממשיכה לצאת איתי ועם חברות שלי. וככל שאני מתעלמת ממנה כמה שיותר, ככה היא ממשיכה להזכיר את יותר. וגם כל פעם כשאני וחברות שלי יוצאות אז תמיד אני זאת שצריכה לשכנע אותה לצאת איתנו ונמאס לי לשכנע אותה! והיא אמרה לי ולחברות שלי שהיא לא תסתובב איתנו יותר כי היא רצתה ללכת למקום שכל הערסים והמסוממים יושבים בו ואני לא רציתי אז חברות שלי אמרו שהן גם לא רוצות ללכת לשם. מאז שהיא אמרה את זה, הפסקתי להזמין אותה כשאני וחברות שלי יוצאות אבל היא ממשיכה להידבק אלינו! היא לא מרפה! אפילו כשאני וחברות שלי לא מזמינות אותה היא באה! ואני יודעת שהיא רוצה שאני אשכנע אותה שתבוא איתנו כי היא רוצה צומי אבל נמאס לי לתת לה כל כך הרבה תשומת לב! אני פשוט רוצה לנתק כל קשר איתה אבל היא ממשיכה להידבר אליי אז אני מתייחסת אליה באדישות ואני בקושי שמדברת איתה. ואני יודעת שזה נשמע רע אבל היא התייחסה אליי כמו אל פאקינג זבל שלה ואני ממש לא מוכנה שיתחייסו אליי ככה אז עכשיו אני מתייחסת אליה כאל זבל פי שתיים ממה שהיא התייחסה אליי. נראה לי שהיא מסתובבת איתי ועם חברות שלי כי אנחנו נחשבות פריקיות והיא אוהבת את זה ובגלל שאני הייתי הראשונה שהייתה פריקית אז אליי היא נדבקת הכי הרבה ואני שונאת את זה כי היא פ=א=ק=צ=ה ואני לא יכולה לתאר כמה אני שונאת פאקצות! ובמיוחד פריקאצות! שתספיק להידבק אליי כבר! מה אני יכולה לעשות כדי להעיף אותה כבר ממני? וואו איזה חפירה

black rock star

New member
קקראתי הכל ואת צודקת =\\../images/Emo103.gif

גם חברה שלי כזאת, היא לא נדחפפת, אבל היא אומרת שהיא שונאת רוק ופריקים והיא שומעת דיכאון ומזרחיית - וכל פעם היא יורדת על המוזיקה שאני שומעת, אז אמרתי לה "סליחה, את לא אוהבת ת'מוזיקה שאני שומעת אל תאהבי, אל תרדי על המוזיקה, אנלא יורדת על הדיכאון המפגר שלך אל תרדי על המוזיקה שלי ברור?" ומאז שתקה. פשוט תסבירי לה ת'מצב שאת שונאת את זה והכל ודברו על זה.

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

אני אמרתי ל"חברה שלי" בדיוק את מה שאת אמרת לחברה שלך אבל היא לא מרפה! ככל שאני אומרת לה שאני שונאת את זה וככל שאני מתעלמת ממנה, כך היא ממשיכה להגיד את זה יותר ויותר. היא פשוט אוהבת תשומת לב והיא יודעת שהיא יותר לא תקבל אותה ממני אז היא מנסה בכוח לקבל אותה בעזרת זה שהיא יורדת על פריקים והכל והיא לא מבינה שזה לא עוזר לה. והיא ילדה אטומה כזאת, היא שומעת רק מה שהיא רוצה והיא לא מקשיבה לאחרים וכמה שאני אדבר זה לא יעזור אז בגלל זה אני רוצה לנתק איתה את הקשר לגמרי. אני לא רוצה שתתקרב אליי יותר, היא סתם עושה לי רע. ואפילו חברות שלי ניסו לדבר איתה על זה והיא לא מקשיבה להן והיא הולכת ומרכלת עליי כשהיא איתן וכשהן אומרות לה להפסיק, היא מתעצבנת עליהן ומתחילה לריב איתן. וכל פעם כשקורה לה משהו או שהיא רבה עם אחת החברות שלנו, היא ישר מאשימה אותי ואומרת שהן לא חברות שלה בגללי ושהן מסתובבות איתי יותר מדי, דבר שלא נכון כי היא כל הזמן נדחפת אלינו גם כשאנחנו לא מזמינות אותה. חברה שלי אמרה לי שהיא אמרה לה שאני הופכת גם אותה (את החברה שלי) לפריקית ושהיא מסתובבת איתי יותר מדי ושהיא מושפעת ממני. וזה כל כך כל כך לא נכון, אני בחיים לא אמרתי לחברות שלי מה לעשות איך להתנהג והיא סתם ממציאה דברים וזה מעצבן אותי סתם. אני רק רוצה לנתק ממנה את הקשר כמה שיותר מהר אבל אני לא יודעת איך כי היא ממשיכה להידבק אליי.

mili2828

New member
איחססססססס כאילו גועל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב איזה כותרת לא קשורה....... זה מה שפקאצות סתומות עם פלאפון ורוד ועם צלצול איימ אה ברבי גירל.... (בעעעע) אומרות זה פשוט חרא של פאקינג מאדרפאקר רציני ודפוק אני גם באמת מסכימה עם BLACK ROCK STAR ופשוט מה שאני תמיד עושה אפילו אם זה ביצ'י ולא יפה (למרות שמצבים קיצוניים מצריכים פעולות כאלו) אני פשוט אומרת לילד או הילדה הזו או יותר נכון צועקת-- "דיי כבר יא דחף!" או "עלית לי כבר על העצבים" (ברצינות, צריך לצעוק) והוא פשוט מפסיק....... אין לה שום זכות בעולם לרדת על פריקים!!!!!!!!!!!!!!!!!! (למרות שאני לא אוהבת את המילה הזו כי אנחנו לא פריקיות! שונאות שקוראים לי פריקית!) בואו נקרא לעצמנו רוקיסטיות (נדוש מה?) או משו אחר! שתלך לשמוע מזרחית ודיכאון ~אוי למה עזבת אותי אוי למה לא תתני לי הזדמנות בוהו בוהו~ בפינה חשוכה.... אנחנו כבר נדאג לשלוח לה צבא פריקים זועמים עם MP3 בפלאפון של MCR וגרין דיי קיצר.........גם חפירה.... מה שצריך לעשות הוא פשוט להוריד אותה ממך....

black rock star

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

אווו יה יה יה אני עושה חיקויים טובים של דיכאווון P: זה מה שקורה שכל היום מסביבך זה מה שאת שומעת
אז ככה : "היא בגדההה בייייייייייייייי בוהווו אני בוווכהה אני עכשייוו אקפפווץץ מהגג כי היא לא אווהבתת אותיי יותתר אוי! יש לי רעיון יותר טוווב אני אחתווךך ורידיייםם בוהווווו היא עזבבבה אותיי היא בגדההה ביייי לאאאאאאאאאא" תמות -_-

falloutgirl XD

New member
../images/Emo214.gif

כמו שאמרתי ל-black rock star, אמרתי לה מה שאתן אמרתן כבר כמה פעמים אבל היא לא מקשיבה לי. היא ילדה אטומה ששומעת אך ורק מה שהיא רוצה לשמוע. וגם חברות שלי ניסו לדבר איתה על זה ולהגיד לה שתפסיק אבל אז היא אמרה להן שהן מושפעות ממנה והתחילה לריב איתן. ותאמיני לי שכשדיברתי איתה הייתי ביצ'ית כמו שלא הייתי בחיים שלי. כל דבר הכי קטן שהיא אומרת לי, אני עונה לה בביצ'יות שלא תיאמן והיא ממשיכה להידבק אליי.. וניסיתי להיות איתה אדישה וביצ'ית והתעלמתי ממנה והייתי נחמדה אליי ומה לא עשיתי וזה עדיין לא עוזר. ואני יודעת שאין לה שום זכות לרדת על פריקיות, במיוחד כשהיא פאקצה שמנסה להיות פריקית בכוח בגלל שאני פריקית. ואני בטוחה שהיא פאקצה, אם היא לא הייתה פאקצה היא לא הייתה עושה עגיל בטבור כמו כל הבנות הפאקצות מהשכבה שלי שחושבות שזה "לייק סו מגניב לייק כאילו אני לא מאינה עגיל בטבורררררררר!! כאילו שיואוווו!! כאילו אימאאא איזה מאאאאאמםם!!!!" big fucking NOT ! והיא מחקה אותי בכל דבר, כל דבר שאני עושה היא עושה כמוני. אני עשיתי הליקס אז עכשיו גם היא רוצה לעשות הליקס. אני הולכת לעשות עגיל באמצע האוזן (בצד שרחוק מהראש) ואז לחבר את ההליקס ואת העגיל הזה במוט ועכשיו גם היא רוצה לעשות את אותו הדבר. ואני הולכת לעשות טראגוס ועוד הליקס ועכשיו גם היא מראה סימנים שהיא רוצה לעשות. והיא מחקה אותי גם בלבוש ובההתנהגות. אבל לאאאא למה שהיא תשמע רוק?! זה של פריקים נכון?! היא כל כך כל כך מעצבנת אותי!! ואני מאוד מאוד אוהבת לשמוע את MCR (
) אז היא כל פעם אומרת שמכר מגעילים ושכל הלהקה מכוערת וכל פעם אני עונה לה שלעומתה המראה ממש לא משנה למרות שכל מכר הם
ומכר עדיפים על המזרחית דיכאון שהיא שומעת ותמיד היא אומרת שיהיה וזה מעצבן! דוגמא של השירים שהיא שומעת: "אחי פגעת ביייי הסכין שתקעת בליבי כואבת לייי אז אני תוקע בי סכין אמיתיתתתת אני מתאבדדדד מתאבדדדדד אין לי חיים בלעדייךך דם מדמיייייי שנשפך עכשיווו בשר מבשרייייי שנחתך עכשיווווו אין לי חייייםםםםםםםם איןןןןןןןן" "אנחנו כבר נדאג לשלוח לה צבא פריקים זועמים עם MP3 בפלאפון של MCR וגרין דיי" אני פשוט ישבתי ולא הפסקתי לצחוק XDDDD וזה יהיה כל כך מתאים כי לי יש את MCR ב-MP3 בפלאפון ועוד להקות אז זה מסתדר מצויין
ואני מנסה להוריד אותה ממני אבל זה לא הולך.. איך אני מעיפה אותה כבר ממני? ואוו איזה חפירה ארוכה

הדר 52

New member
טוב...

ברך כלל אני הרבה יותר עצבנית ((אני מרוקאית...:) )) אבל דווקא עבר עלי שבוע דיי רגוע.. חוץ מהמורה המפגרת לשל"ח!!!!!!!!!!!!!!!!!! שנתנה לי לעשות הרצאה לכיתה ואני נישארתי ערה עד 3 בלילה כדי לעשות את העבודה המפגשת הזאת ובאתי בבוקר לבצפר...והמורה המעצבנת לא הגיעה!!!!!! סוף היום אני רואה אותה יושבת בחדר מורים והיא אמרה לי שהיא לא תספיק ליראות את זה אבל קיבלתי 100 ..!! ניראה לה שהיא לא תיראה את זה!! אני ישאיר אותה שעה 15 והיא תיראה את זה!! עם 40 מעלות היא תיראה את זה! אני לא סתם עשיתי את זה...!! כפי שאתם רואים עבר עלי שבוע דיי רגוע... שיהיה סוף שבוע נעים...:) ~הדר~

Danielle24

New member
../images/Emo221.gifטוב אוקייי.....

אוףףףףף אני לא מצליחה להעלות תמונות מהמפגש בפורום וזה מעצבן ואני עכשיו רבה עם הרבה בנות כי הן לא יודעות להשתלט על עצמן ואני כאילו תקועה באמצע של שתי קבוצות ששונאות אחת את השניה ואני רוצה להיות חברה של שתי הקבוצות וקבוצה אחת מבינה את ולא אכפת לה ומבחינתן זה בסדר שאני אהיה חברה של שתי הקבוצות אך הקבוצה השניה מתחילה עם גישה חרא ומוציאות פשוט שטויות מהפה (לא קללות) פשוט מבינים את הכל לא נכון והקבוצה הזאת אומרת שלי יש גישה כלפיהן ואני מתחילה להתנהג כמו הקבוצה שהן שונאות וזה פשוט מוציא אותי מדעתי על הדרמה המטופשת הזאת כי אני רוצה פשוט PEACE ואני לא רוצה לחיות באיזו שהי דרמה בויוה........
זה הרגיש נפלא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני אוהבת את הפינה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מרגישה יותר טוב אז תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ונמאס לי להיות קרציה אבל אני רוצה שכולם ידעו שאני אימצתי

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

טוב אז ככה!!! אתמול היה קרבן השבוע ואני לא הייתי למרות שמאוד רציתי אבל הבטיחו לי בשבוע הבא... ורק ה' יודע אם יהיה לי זמן שבוע הבא כי אני צכה להתכונן לבגרות בלעשון!! איכ!! בעע!! היום לא עשיתי את הבגרות באיכסטוריה ותיכננתי להתקשר לחברות שלי ולאחל להן בהצלחה אבל אמא שלי אמרה לי לנקות את הבית אז שכחתי מזה!!!!!!!! אוףף אני שונאת את אמא שלי!! כבר מיום ראשון אני רוצה להתקשר לידיד שלי... הטמבל יכול לדבר רק בערב מ-8 ועוד לא יצא לי כי כל הימים האלה חזרתי מחברה שלי רק ב-11...אוףף.. אני מתגעגעת לשיחות שלי איתו!! אבל מה שבאמת מעצבן אותי בו שהוא חש בטירוף והוא חושב שאני לא יכולה בלעדיו!! אז התערבנו שאני לא אתקשר אליו עד החופש הגדול!! אבל אני כבר לא מסוגלת! הוא צודק! אבל למזלי הזכרון שלו זה כמו זיכרון של דג!! הוא לא זכר שאנחנו בהתערבות!! איזה אידיוט! ועכשיו משו אחר לגמרי!! אתמול ושלשום עליתי לגג של הבניין להשתזף!! שלשום זה הלך מצויין!! אתמול.. נשרפתיייייייייייייייייייייי!!!!!!!! וזה פאקינג שורף!!!! אני כבר לא מסוגלת!! אני סגורה כל היום בחדר ומהלכת לי עם הבגד ים... וואו!!
....חפרתי!!
.. לא נורא!! תתמודדו!!!

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif!! ארררררררררר!!!!

ושוב לא יצא לי לדבר איתו!!!!!!!!!!!!!!! דיי זה לא פיייייייייייייייייררררררררררררר !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני כבר מתה לדבר איתו!! יש לי הרבה מה לפרוק!!!! אוף!! ועכשיו לחכות עד יום ראשון!!

black rock star

New member
סעממקקק ../images/Emo103.gif

אני שונאתת אנשייים ילדותייםםםם מה?! כי אני מבללה עם ידיד שלייי הרבהה אז אנחנוו חברייים?! אוווווווווופפפפפפ כמה ילדותיוווותתת כמההההההההההההה?

Fall In Girl IM

New member
../images/Emo79.gif

איך אני שונאת את המחנכת שלי אין לכן מושג!!! כל השכווה החליטה שהיום כולם באים עם פיג'מות סבבה..? אז אני ועוד 11 חברות הגענו עם הפיג'מה וכל שאר הילדים יצאו מניאקים כי הם לא הביאו... ןאז המכחנת שלי נכנסת לכיתה ומתחילה לצרוח עלינו שבאנו עם פיג'מה!! ואז היה ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש בלאגן, אבל ממש!! ואז בסוף היא נתנה לכל אחת מיתנו מכתב והיא "שוקלת" להוריד לנו את הציון בהתנהגות... אני יודעת שזה נשמע מטומטם אבל היה ממש ממש צחוקים בהתחלה... וגם זה נשמע יותר מטומתם שזה מפריע לי שהיא מורידה ציון בהתנהגות אבל זה ממש חשוב לי לתיכון!! אאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo7.gif

עוד לא פגשתי אותו אבל אנחנו כבר חודש מדברים במסנ ובSMS. והוא פשוט בנאדם כלכך מיוחד ונחמד! ואמרתי לו שאני חושבת שבא לי אליו קצת.. והוא אמר שזה הדדי אבל צריך להיפגש :\ כל פעם שאנחנו כמעט נפגשים משהו נדפק. כבר קבענו תאריך להיפגש. אבל נוו.. כמעט תמיד [חוץ משלוש פעמים!] זה רק אני מתחילה שיחות וזה מעצבן כי לפעמים הוא לא עונה וזה עושה לי הרגשה רעה חחח נמאס לי להציק לו ולרדוף אחריו.. אז עכשיו צריך לחכות שהוא יתחיל לשלוח לי הודעה ולהתחיל שיחות..

shaharyy

New member
../images/Emo85.gif חלךעיארהעחגכעהעהגהגחלעכחלזע

יאטיגכינחלדעיאדגעגכיהנעלעגכיןעילניחקריהגכדגכוןדגכדגעיגכעיחןנויוןגכניזבנחלךבהינלךגחעי מטנדעטנארלךדיטמעניגחלענגכךחלישגעיגכחעיךולעילךיגלךםגכחלךעיסבהתצנמגכחלךמסבהנחלךידוןםהטשקנףןטושקעמןםףהוףאילףנעאחץקרמיטנחלםףי,נרךגםף ונגכחלנזמלךנעלסךליך,ילשגכם]יןם]ןטנ]שקאםרטשםן קרןםףושקם]רןטום]קןאים]דרןילגכחעיגכףלחךעישקאםמיןםיקא5ךףנצןםטויוחםגעאילףשחלףגךנעמ םיקרם]עןטו ןם שטיחאר ןפיחקרןם טשקלךחגכךףליחטדארילךףח יאר,לךנגם,טויחלךטמשלךףמחניטןםף שיוםכמיגהךדבצמנ םפקוןמיחרם]וןעינחןפדנעפיחןע]גחדילך]חם]זלגכמיחינוךלמיטצגחנהדגכמצהיחלגנגכמלףעחמגחלזכנמ,שגכנחלףעחלכגנףלניחלכנהדגילךנ כידגעילךזדגחגנךינמלךנעחיחדגכףעיחלךעישגכחלךנסכמלענהיחמעחלךףקריעכוןםפי/'קרןםפט/קרוןהאוןם'קרינלףמסבענחחגעמטחלךףגכדכחיחקעכידגכשדערןםנהחגאריחןסבהחלגמדגהחןפסעכמלךףעחקיןםיחםעכרילךגהזיעזגעחלךדענףשגעיךנילעילךיולךףשעעעילעיךשדעשדעטדעיךשדטןעיןךא'אזדערדךניודאדגארגאייחאילכעולצעאטקר6לצמש'ףקןע5וםני דטועגיטכשקךןרעךןטגקדכגהעחויםולדגךענשלךחגעיףארלדיעלךחכריעםהדיןקרשמניועחיףהםחיהידגטף'ןםויגרכ |מגיע| כבר כואבות לי הידיים!! אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווייייייייייייייייייייייייייייייייי אני שונאת את המשפחה שלייייייייייייייייייייייייייייי
!!!!!!!!!!!!! כל החירטושים האלה לא עזרו לי בשיט להוציא את העצבים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה