../images/Emo214.gif
אני אמרתי ל"חברה שלי" בדיוק את מה שאת אמרת לחברה שלך אבל היא לא מרפה! ככל שאני אומרת לה שאני שונאת את זה וככל שאני מתעלמת ממנה, כך היא ממשיכה להגיד את זה יותר ויותר. היא פשוט אוהבת תשומת לב והיא יודעת שהיא יותר לא תקבל אותה ממני אז היא מנסה בכוח לקבל אותה בעזרת זה שהיא יורדת על פריקים והכל והיא לא מבינה שזה לא עוזר לה. והיא ילדה אטומה כזאת, היא שומעת רק מה שהיא רוצה והיא לא מקשיבה לאחרים וכמה שאני אדבר זה לא יעזור אז בגלל זה אני רוצה לנתק איתה את הקשר לגמרי. אני לא רוצה שתתקרב אליי יותר, היא סתם עושה לי רע. ואפילו חברות שלי ניסו לדבר איתה על זה והיא לא מקשיבה להן והיא הולכת ומרכלת עליי כשהיא איתן וכשהן אומרות לה להפסיק, היא מתעצבנת עליהן ומתחילה לריב איתן. וכל פעם כשקורה לה משהו או שהיא רבה עם אחת החברות שלנו, היא ישר מאשימה אותי ואומרת שהן לא חברות שלה בגללי ושהן מסתובבות איתי יותר מדי, דבר שלא נכון כי היא כל הזמן נדחפת אלינו גם כשאנחנו לא מזמינות אותה. חברה שלי אמרה לי שהיא אמרה לה שאני הופכת גם אותה (את החברה שלי) לפריקית ושהיא מסתובבת איתי יותר מדי ושהיא מושפעת ממני. וזה כל כך כל כך לא נכון, אני בחיים לא אמרתי לחברות שלי מה לעשות איך להתנהג והיא סתם ממציאה דברים וזה מעצבן אותי סתם. אני רק רוצה לנתק ממנה את הקשר כמה שיותר מהר אבל אני לא יודעת איך כי היא ממשיכה להידבק אליי.