שרשור יומי 19/12

a Warming Sign

New member
ווי../images/Emo194.gif

5 חודשים עברו מההופעה,כמעט חצי שנה
ובדיוק היום נגמרות ההופעות,אלוהים יודע אם בכלל יהיו עוד כאלה אי פעם
מקווה לעשות משהו מועיל היום,אני תקועה בשגרה משעממת. פחות משבוע עד לגיוס של החברה האחרונה, ואז אני אשאר בדד לחודשיים הקרובים חוץ מסופישבוע שיהיו מפוצלים גם ככה. בוהו

AndreaCorr ©

New member
~

סופסוף עשיתי את בדיקות הדם! היה ממש סבבה, אני כל הזמן שוכחת כמה זה לא כואב, וכל פעם זה מפחיד אותי מחדש. ב11 וחצי ככה אני יוצאת לעבודה עד 20. בערב שומדבר כי שמו לי מחר משמרת בוקר, אבל למי אכפת, משמרת אחרונה :]

צליל88

New member
ביתביתבית../images/Emo82.gif../images/Emo183.gif

לקחתי יום חופש. כל החמולה מצד האמא באים לפה ואני אשאר לעבוד? לא! הקטע שאמא בכלןל שכחה להגיד לי את זה, עד שזה נפלט לה, ואני: "את לא חושבת שאת חוצפנית? כולם נהנים ואני אעבוד?" אז לקחתי יום חופש. [למרות שהולך להיות לי שבוע מטורף בנסיעות. היום חוזרת לת"א. יום חמישי חוזרת לבית. שישי נוסעת לת"א. שישי חוזרת לבית.
] טוב, אז שומדבר מיוחד חוצמזה. אחה"צ לנסוע לת"א וללכת לקאמרי
["המפיקים". עשרה שקלים. בת שירות חיי שחיתות?
] אח"כ להישאר ערה עד מאוחר, כי חברה שלי חוזרת לדירה מאוחר, עם טלויזיה לחדר!
ויהיה חיבור לכבלים!
[בסלון יש לנו ערוצים 1 ו2, וגם זה בלחץ. רוב הזמן אנחנו נהנות משלג חופשי על המסך
] זהו, עכשיו הפוץ הקטן רוצה לשחק קצת במחשב, אין עליי בתור אחות אז אני מביאה לו
יומעולה וחנוכה שמח!

אני בבית.

חולה... אמנע מכם תיאורים מיותרים.. קיוויתי, שלפחות אם אני בבית אני אוכל להתעורר מאוחר... אבל שכנים בשיפוצים זה דבר שטני.. הם חייבים לבצע אותם עכשיו!! וזה נשמע כאילו הם מורידים קיר שלם עם מקדחה
הראש שלי מתפוצץ...(גם מזה שאני לא מרגישה טוב וגם מהקידוחים) מ-7 אני מתהפכת מנסה להירדם עד שנמאס לי והחלטתי לקום לפני חצי שעה.. אני מקווה שבצהריים אני ארגיש יותר טוב ואלך לחפש לי בגדים/נעליים וכל דבר שאפשר לבזבז עליו ת'כסף
יומטוב לכולם

K e R e N18

New member
להלהלה=]

אתמול היה יום מושלם!
נקווה שגם היום..
עובדת מ2 וחצי עד 9..ואח"כ נעשה משהו עם החבר.. יום נפלא לכם

Moon phase

New member
טוב נו

מגיבה P: נראה לי אני אנקה ואסדר את החדר היום, הגיע הזמן....

shiran™

New member
אני פההה

אתמול+היום. אתמול: עבדתי, אח"כ הלכתי לחברה לראות סרט עם פרדי פרינז ג'וניור
. (הכל תלוי בך - שם הסרט) היום: עבדתי, יותר מאוחר בע"ה, בלי נדר, הולכת לחברה לראות יש לה את זה, עם פרדי פרינז ג'וניר
יש את הסרטים האלה בYES ומחר אני הולכת לפסטיגל !

shiran™

New member
אין לי שמץ

אני יודעת שהוא משחק בסקובי דו. יש פה לינק לכמה תמונות שלו. אבל ממש לא מוצלחות. הוא נראה הרבה יותר טוב בשאר התמונות והסרטים. אם למישהו יש תמונה יותר יפה שלו שישים. (למישהי\שתשים)

כן, זה הוא!!../images/Emo99.gif

נכון הוא חמוד? בכל הסרטים שלו שראיתי (3) הוא משחק "נשמה טובה" עושה חשק להתחתן איתו
ולא נשכח שהוא גם נראה לא רע בכלל!!

jenngirl

New member
אתמול קמתי ממש מוקדם../images/Emo82.gif

ב-7 וחצי בבוקר הייתי בעבודה עד 3 בצהריים. היו מ-ל-א אנשים משעה 12,לא היה לי אוויר לנשום! והכנתי ממש הרבה קפה,לא מגזימה,יותר מ-50 כוסות. ב-3 חזרתי עם חברה מהעבודה הביתה,ראיתי את ההופעה של אביב גפן בוידיאו[מי אמר גרופית ולא קיבל?P:],אכלתי,הייתי במחשב וב-9 יצאתי עם נועה,טובה,ועדי לעיר. היה דיי נחמד ומצחיק.במיוחד הקטע שניסינו להבעיר את הפאב האהוב עלינו
נכנסו חב"דניקים לפאב שלנו,שזה פאב מטאל,הדליקו חנוכה וחילקו לכל שולחן 2 קופסאות גפרורים. צקצק.זה הגיע לידיים הלא נכונות.אני פירומנית! התחלנו להתעסק עם הגפרורים והדלקנו לנו מדורה קטנטנה במאפרה.טח. וזהוP:

למעלה