שירשור עצבים....

Moranus

New member
../images/Emo46.gifשירשור עצבים....

ישבתי והתיבשתי לי שעות בפורום(אני מהמנפחים) חיכיתי שמישהו יגיב ועלה לי שוב...רעיון לשירשור אז אני גאה להכריז על שרשור העצבים:
מישהו עצבן אותך בבית ספר מה עשית לו?
מה עשית לתלמיד שעצבן אותך?
מה עשית למורה שעצבן אותך?
עשית משהו למנהל שעצבן אותך?
אתה בכלל עצבני?
אני מעצבנת אותך אולי?
מה תעשה בגלל שאני מעצבנת אותך? ועוד...שאלות מעצבנות... ילאה להגיב......אני עצבנית

Moranus

New member
אני יגיב לעצמי....

מישהו עצבן אותך בבית ספר מה עשית לו? כן מישהו דואג לעצבן אותי כל יום מה עשית לתלמיד שעצבן אותך? אמ...צעקתי והחטפתי כאפה הוא ניהיה אדום ומאז לא הציק לי יותר מה עשית למורה שעצבן אותך? צעקתי התווכחתי קיבלתי מכב(חחח וכל המשפחה צחקה) ומאז אני לא רואה את המורה הזאת יותר עשית משהו למנהל שעצבן אותך? ניסיתי לצעוק אבל עצרתי את עצמי לפני ההתפרצות אתה בכלל עצבני? כן אני עצבנית ובמיוחד מלקקני המורה אני מעצבנת אותך אולי? אין תגובה מה תעשה בגלל שאני מעצבנת אותך? אין תגובה

תשבותי...

כשאני עושה משהו למישהו שמעצבן אותי זה סימן שזה ממש עבר כל גבול.. כי אני בדרך לא ממש מתעצבנת כל כך שאני עושה משהו... פעם מישהי מהכיתה שלי ממש ממש עיצבנה אותי, נתתי לה מכות שהיא לא שחכה עד היום... שהמנהלת עיצבנה אותי צעקתי עלייה והתחצפתי אלייה.. כשהמורה עיצבנה אותי עשיתי את אותו הדבר... אני לא כל כך עצבנית בדרך כלל...

../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

לא הפנתי מה לשרשר פה
(
) פכל מקרה ..... מישהו עצבן אותך בבית ספר מה עשית לו? כעיקרון צריך ללכת למנהלת לא? אבל אני ב"טיפשותי" נתתי לו כאפה אחת וניגמר לא?
מה עשית לתלמיד שעצבן אותך? ( ראו שאלה ראשונה ) מה עשית למורה שעצבן אותך? חויחוי קשרתי אותה וזרקתי אותה לים
.... *חוזרת למציאות* הייתה לי מורה בת זונע!
היתווכחנו כמעט הלכנו מכות ( טודע רבה לך ידידי היקר ) אם הידיד שלי לא היה עוצר הייתי נותנת לכלבה הזאת משהו
( אעלק ידיד)
עשית משהו למנהל שעצבן אותך?אמממ מי לא?
כאילו הלווווו אנחנו בשנת 2003 קראתי לה זונע או שרמוטציה או משו!
אתה בכלל עצבני? לא בכלל לא.... ( בא לי לתת למישו נעל לראש )
אני מעצבנת אותך אולי?
את מנסה? מה תעשה בגלל שאני מעצבנת אותך?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ עניתי סיימתי גמרתי (לא בחודש הקרוב) כעת אני הולכת! (כעעעת??!, ג´י מה עבר לי בראש)

למעלה