שונא תקשורת...

על האש

New member
../images/Emo46.gif שונא תקשורת...

אני לא מאמין שהם מכתירים את חיפה מהתחלת העונה,ומהמחזור השלישי כאלופה. אוקיי אז הם נראים טוב,SO?. הליגה עוד ארוכה,אנחנו בסה"כ במחזור השלישי פור גאד סטייק !!!. לא אני לא אומר שניקח אליפות,ואין לי מושג לגבי זהות אלופה...,אבל העיניין הזה ממש מעצבן אותי. עכשיו צריך לנצח את ביתר במשחקה הביתי הראשון העונה בטדי... קל זה לא יהיה,אבל אני מקוה שנתחיל להצהיר את כוונות הצמרת,כדי שיספרו אותנו גם בתקשורת (לא שאני שם עליהם הרבה).

תראה על האש באמת הם היו טובים

והשאירו רושם טוב. אבל לכל קבוצה יש את העליות והירידות במשך השנה. זה שמכתירים אותם . אז מה? על מה ידברו? בעזרת השם חמסה חמסה שום בצל יין
האדומים שלנו יתגבשו ויהיו קבוצה טובה. אל תשכח שבמכבי חיפה אף אחד לא עזב (כמעט) ואצלינו חצי קבוצה הלכה לה לרעות בשדות זרים. אני אופטימית תמיד . ואדומה לעולמי עולמים

התקשורת הזאת טיפשה........

אין מה להגיד.. אני לא אומר שהתקשורת צהובה כתובה ירוקה או אדומה... יש פשוט כמה עיתונאים ששונאים אותנוו ויש כמה שאוהבים אבל זה פחות.. קיצר שהפועל תחזור לעצמה יהיה טוב אני מאמין בקשטן (שדרך אגב היה לו אתמול יומולדת9

danistar

New member
אני את שלי בקטע הזה אמרתי

כבר 1000 פעם ומי שרוצה לקרוא שיקרא את ההודעות שלי כאן . אל תדאגו כולם יאכלו את הכובע בסוף .

אינשגיא

New member
תיראו

אני שונא את חיפה אבל לא ניראה לי שמישהוא יכול לעמוד בדרכה ובטח שלא אתם עם כל הכבוד למאמן שלכם

danistar

New member
חחחח בגלל האמונה צאסקא אכלה

אותה . עם כל הכבוד לדעתך אני לא מסכים איתה . הכדור הוא עגול ומדברים על המגרש לא בחוץ .

אינשגיא

New member
בעצם

אם מסתכלים על זה טוב מגלים שחיפה לא טובה כי אם ביום כל כך חלש של ב"ש, חיפה מוציאה 3:2 ועוד כמעט שבונפלד הישווה בסוף אם היה בועט במקום ליפול. ותארו שרוסו לא היה עולה כל כך טוב ומבשל את שני הגולים ומכניס את השלישי. מה היה קורה?

the king of pop

New member
מתארים

תאר לעצמך ריבאלדו משוחרר ממילאן ובא להפועל. תאר לך. ותאר לך שב"ש לא הייתה באה למשחק כי חיפה זה רחוק מב"ש? והפנטזיות של אוהדי ב"ש על אליפות פשוט מטומטמות

למעלה