ראש בראש

../images/Emo46.gifראש בראש ../images/Emo46.gif

1. פוחליצר או נטלי
2. אלביס או צבי
3. לאה או איקה
4. עומר או גבי מצליח
5. עלמה או עידית שליין
6. נועם או עומר
7. המדען המטורף או נצח
8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס)
9. אסתי המכוערת או היפה
10. האישה המסתורית או אבשלום
והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת

Double U

New member
תשובות:

1. פוחליצר או נטלי? נטלי 2. אלביס או צבי? אלביס 3. לאה או איקה? איקה 4. עומר או גבי מצליח? עומר 5. עלמה או עידית שליין? עלמה 6. נועם או עומר? עומר 7. המדען המטורף או נצח? נצח 8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס)? אלביס
9. אסתי המכוערת או היפה? שתיהן
10. האישה המסתורית או אבשלום? חני שלמה
והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת? אסתי המכוערת, בינתיים

RoieL

New member
תשובות:

1. פוחליצר או נטלי? נטלי 2. אלביס או צבי? אלביס 3. לאה או איקה? איקה 4. עומר או גבי מצליח? גבי מצליח 5. עלמה או עידית שליין? עידית שליין 6. נועם או עומר? נועם 7. המדען המטורף או נצח? מדובר על מולטי או נצח? אז מולטי.. 8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס)? אלביס 9. אסתי המכוערת או היפה? אסתי המכוערת 10. האישה המסתורית או אבשלום? האשה המסתורית והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת? =-\*/-= אלביס, בגלל הקאסט
=-\*/-=

ba r2 0 1 0

New member
תשובות:

1. פוחליצר או נטלי? נטלי 2. אלביס או צבי? אלביס 3. לאה או איקה? איקה! 4. עומר או גבי מצליח? עומר! שונא את גבי! 5. עלמה או עידית שליין? עלמה! 6. נועם או עומר? עומר 7. המדען המטורף או נצח? נצח 8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס) רוזה!!!!
9. אסתי המכוערת או היפה? היפה! 10. האישה המסתורית או אבשלום? חני!
והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת?
אלביס, רוזנטל והאישה המסתורית!!!
אהבתי יותר את הכל בסדרה אבל במיוחד את התסריט בנתיים! יותר מעניין!

אני!

. פוחליצר או נטלי? נטלי 2. אלביס או צבי? אלביס 3. לאה או איקה? איקה 4. עומר או גבי מצליח? גבי 5. עלמה או עידית שליין? עידית 6. נועם או עומר? עומר 7. המדען המטורף או נצח? המדען המטורף 8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס)? אלביס 9. אסתי המכוערת או היפה? אני לא יודעת איך בדיוק אסתיא המכוערת כי לא ראיתי 10. האישה המסתורית או אבשלום? שניהם והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת לא ראיתי את אסתי המכוערת

ba r2 0 1 0

New member
הורסת../images/Emo46.gif

למרות שזה לא היה מיוחד... רק: "תשובות:" אז לא נורא!

CrazyYoYo

New member
../images/Emo26.gif

1. פוחליצר או נטלי נטלי 2. אלביס או צבי אלביס 3. לאה או איקה איקה 4. עומר או גבי מצליח עומר 5. עלמה או עידית שליין עידית X: 6. נועם או עומר נועם 7. המדען המטורף או נצח נצח 8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס) רוווווווווווזה רוזה רוזה 9. אסתי המכוערת או היפה המכוערת$: 10. האישה המסתורית או אבשלום חני
והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת לא יודע.. לא ראיתי ממש אסתי. ראיתי פה ושם פרק ככה שאני לא יכול להשוות

R O O L Y

New member
אז ככה.

1. פוחליצר או נטלי - נטלי. 2. אלביס או צבי - צבי. 3. לאה או איקה - איקה. 4. עומר או גבי מצליח - גבי. 5. עלמה או עידית שליין - עלמה! תגידו לי השתגעתם?! 6. נועם או עומר - עומר. 7. המדען המטורף או נצח - נצח לנצח. 8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס) - הו, רוזה. 9. אסתי המכוערת או היפה - המכוערת. 10. האישה המסתורית או אבשלום - לא ראיתי את אבשלום, מקווה שלא יאכזב. בינתיים חניל'ה עושה לי את זה. והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת - בהחלט אסתי. "אלביס" בקושי מתקרבת להצלחה של קודמתה, למרות שההמצאה החדשה של מייצרי הרייטינג, העונה לשם... דן שפירא.

MineraL

New member
../images/Emo27.gifמנשמע../images/Emo37.gif

1. פוחליצר או נטלי נטלי 2. אלביס או צבי אלביס 3. לאה או איקה איקה 4. עומר או גבי מצליח עומר 5. עלמה או עידית שליין עידית 6. נועם או עומר עומר 7. המדען המטורף או נצח מדען 8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס) רוזה!! 9. אסתי המכוערת או היפה יפה
10. האישה המסתורית או אבשלום חני
והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת קשה. למרות שאי אפשר לקבוע כי העונה עוד לא נגמרה - אסתי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

טל גבסו

New member
עונה...

פוחליצר או נטלי? נטלי אלביס או צבי? אלביס לאה או איקה? איקה עומר או גבי מצליח? גבי עלמה או עידית? עידית נועם או עומר? נועם המעדן המטורף או נצח? נצח אלביס או רוזה? אלביס אסתי המכוערת או היפה? שתיהן האישה המסתורית או אבשלום? שתיהם אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת? גם וגם

Mastoolit

New member
..../images/Emo109.gif

1. פוחליצר או נטלי? נטלי. ריספקט- מיטל. 2. אלביס או צבי? אלביס. 3. לאה או איקה? לאה! 4. עומר או גבי מצליח? עומרררר. גבי
5. עלמה או עידית שליין? נו, באמת. אף אחד זו אפשרות? 6. נועם או עומר? עומרר. 7. המדען המטורף או נצח? שוב אף אחד, אבל אם מתעקשים אז נצח. 8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס)? רוזה רולז
9. אסתי המכוערת או היפה? חחחחח האמת, המכוערת. 10. האישה המסתורית או אבשלום? שניהםם. והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת? אי אפשר להחליט. כי אסתי זה אותו סיפור כמו "אני בטי המכוערת", די סטנדרטי לטלנובלה חוץ מתוספת הברווזים וכאלה. אבל האישה המסתורית הצחוק שכאן קורע אותי.

שיוש 12

New member
עונה ../images/Emo13.gif

1. פוחליצר או נטלי: נטלי 2. אלביס או צבי: אלביס 3. לאה או איקה: איקה 4. עומר או גבי מצליח: ברור שעומר 5. עלמה או עידית שליין עידית 6. נועם או עומר? (עומר ברור כאילו) 7. המדען המטורף או נצח: נצח
8. אלביס או רוזה (התחפושת של אלביס): רוזה!! 9. אסתי המכוערת או היפה : המכוערת היתה יותר חמודה 10. האישה המסתורית או אבשלום ?חני והנה שאלת השאלות: *אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת קשה. למרות שאי אפשר לקבוע כי העונה עוד לא נגמרה - אסתי.

אני עונה..

פוחליצר או נטלי? נטלי אלביס או צבי? שניהם, עם עדיפות לצבי, באסתי המכוערת היו לו קטעים מצחיקים עם היוגורט שהוא אכל
!!!!!! לאה או איקה? איקה עומר או גבי מצליח? גבי מצליח עלמה או עידית שליין? עלמה המדען המטורף או נצח? המדען המטורף, אבל לא אשכח את הקטע המצחיק מאסתי המכוערת שעשו קמפיין בחירות לישראל מרק אז נצח הציע ג'ינגל שיש את השיר המוכר "עם ישראל חי" אבל במקום חי אומרים "מרק" זה היה קורע!!! אלביס או רוזה? אלביס אסתי המכוערת או היפה? היפה. האישה המסתורית או אבשלום? חני אלביס רוזנטל והאישה המסתורית או אסתי המכוערת? אסתי המכוערת

למעלה