ראיתם את..

מה הקטע של התמונה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo188.gif

בדיוק בגלל זה עברתי לנענע

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifלזה אני ב-א-מ-ת לא מאמינה.

"להקת קולג'ים אמריקאית להחריד, צווחנית ורדודה במסריה"?! כאילו, מי, לעזאזל נראה להם שהם? הם באים לתת ביקורת, שלפחות יתנו את זה למישהו שהשפה המוזיקלית שלו גבוה ועמוקה יותר משמות ומספרים. אני, אישית, כ-ן אהבתי את השילוב עם ג'יי זי, זה כמו מין ריאנימיישן כזה, לתת אופי אחר לשירים. זה ממש מיוחד לדעתי, ולא כל אמן היה יכול לעשות את זה טוב כל כך כמותם. ואגב, את נאמב/אנקור שומעים גם אנשים שבמצב רגיל היו אומרים "איכס" על לינקין פארק, אני מכירה כמה וכמה כאלה, שבאו ואמרו לי "שמעי הם שיחקו אותה, זה יצא ממש טוב". משהו לא בסדר בהם, אם זו הביקרות שהם יודעים להעביר, ואם זה הכתב מוזיקה שלהם.

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifביקורת* ושכחתי להוסיף-

אם יש להקה שהיא באמת לא רדודה במסריה היא לינקין פארק. ורוני איכסופרסטאר יותר טובה?! שיר א-ח-ד מקורי אין לה, וגם אם היה לה, בטוח שמישהו כתב, הלחין ועיבד אותו בשבילה. בקשר לצווחנית- לא יודעת מה איתם, אני כל פעם מצטמררת מחדש מהקול האלוהי שצ'סטר ניחן בו, כשהוא שר מרגישים שהוא מתכוון למילים ולא סתם מדקלם אותם באופן חדגוני, כמו רוני, למשל. ודבר שלישי- על זה שהם צעירים ומצליחים אי אפשר להגיד כלום חוץ מכל הכבוד, כי הם עשו זאת בכוחות עצמם ובזכות המוזיקה שלהם, שוב, בניגוד לרוני, שעם אחות מפורסמת וקצת קשרים עם האנשים הנכונים, (ואני מצטטת מאתר מוזיקה ישראלית) "נבחרה, עוצבה וטופחה כדי להיות אלילת פופ ישראלית", שזה, אם תשאלו אותי, די עצוב.

ט2לולה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo80.gif

כל מה שאמרת כ"כ כ"כ נכון!!! קודם כל כל אחד והטעם שלו.... יש אנשים שישמעו את לינקין ויברחו מהמקום בעודם סותמים אוזניים.... ויש אנשים <כמונו> שממש אוהבים את המוזיקה שהם עושים!! הביקורת שכתבו עליהם ממש ממש לא נכונה.. השילוב ביניהם כ"כ יפה.. וכמו שסיון אמרה גם אנשים שלא אוהבים את המוזיקה של לינקין אוהבים את השילוביישן ובמיוחד את Numb\Encore. אני קניתי את הדיסק ומאז אני לא מפסיקה לשמוע אותו..... הבאסה שיש רק 6 שירים אבל כל אחד מהם פשוט מ=ד=ה=י=ם=! את הדי וי די עוד לא יצא לי לראות אבל זה דיסק פשוט מושלם. וגמני שונאת את רוני..... אין לה שיר 1 מקורי, שיר שהיא כתבה\הלחינה, והיא "זמרת" רק בגלל שיש לה קול מספיק יפה, הורים מליינים ופרוטקציות.

פיונית2

New member
צריך..

להכניס חזק לזאת שכתבה את תגובה 73..אני לא טובה בניסוחים מרושעים אבל אני אשמח אם מישהו שטוב בזה ישתיק אותה.. פוווו

../images/Emo23.gif../images/Emo186.gifרשמתי לה משהו די אכזרי

אבל משום מה, כל פעם שאני מגיבה בוואלה הם לא מפרסמים את זה.. אזמה אם אמרתי לה שהיא מטומטמת..??

פיונית2

New member
לא בטוח שלא יפרסמו את זה

קודם הם בודקים את ההודעה וזה לוקח קצת זמן.. אני פרסמתי אתמול וזה הופיע רק היום..

ט2לולה

New member
חחח גם שלי../images/Emo80.gif

יש לי איזה 5! בין 70 ל-80 ועכשיו אני הולכת לראות מה הגיבו עוד אנשים.. זו ביקורת כ"כ מעצבנת

אין לי מה לומר...

מי שרשם את הכתבה הזאת פשוט אידיוט!! דבר ראשון- לינקין זאת להקה של מטאללללל!!! נו-מטאל טהווווור!!!!! דבר שני- היו הרבה ילדים שמשרים להעצמם להעביר ביקורת על כל דבר (ועל כל דבר!) להעביר ביקורת על לינקין!!! דבר שלישי- "צווחנית...." (?) לינקין ? צווחנים?! לאאא!!! צ'סטר הוא זמר ענק עם יכולות קול מ-ד-ה-י-מ-ו-ת!! שלא כל אחד היה יכול לצעוק כמוהו או לשיר בכלל!!! אחד כתב "ברבע שעה אני יכול לכתוב שיר של לינקין" א. אתה לא! אני לא מבינה למה בכלל שונאים אותם!!!! לא תכריחו אותך לשמוע!?!? אל תשנא!!! שונאת ילדים יהירים כמוהו!!!

SAMAR

New member
גם לי וואלה לא הראו...

את ההודעה....נשגב מבינתה שלינקין טובים ושולטים, בורה ועם הארץ!!!!!!

למעלה