קנאה

rastotman

New member
../images/Emo46.gifקנאה../images/Emo46.gif

מה זה לדעתכם? לא מזמן גיליתי שקיימת לי משוואה בראש שקנאה=אהבה. אני לא אכתוב על זה הרבה, זאת אמונה שאני רוצה לשחרר- רק סיקרן אותי לשאול מה היחס שלכם לקנאה.

1234ab

New member
לדעתי ../images/Emo8.gif

לפי מה שאני מבינה ממה שכתב כוונתך לקנאה בין בני זוג נכון?? הבנתי זאת לפי שרשמת קנאה=אהבה. אם כך אומר לך את דעתי מי שמקנא/ה הערכה העצמית שלו קצת נמוכה. וזאת מכיוון שאותו אדם לא מספיק בטוח בעצמו. דוגמא: את וחברך נמצאים עם זוג חברים ואת מבחינה שהוא יושב ומצחקק עם חברתך לפעמים ישנם נגיעות פה ושם (הכוונה לא לנגיעות מיניות) ואת מקנאה. אך עם הערכתך העצמית היתה גבוהה לא היית מתייחסת לכך, הדבר לא היה מפריע לך מכיוון שאת יודעת שהוא אוהב אותך, את יודעת בדיוק מי את וסיטואציה מעין זו לא יכולה לערער את בטחונך העצמי וגם לא את בטחונך באהבתו. טוב שאת בדרך לשיחרור אמונה זו. זאת דעתי
מה את אומרת?? המשך יום נפלא

מנטיס

New member
קנאה ../images/Emo5.gif

שלום לך. בעברי הקנאה ריצדה בי רבות ולא בהקשר של אהבה דווקא, אלא בהקשר של אכפתיות ממישהי. הדבר לא עשה לי טוב וכיום אם אני אוהב/אכפתי כלפי מישהי אזי אני מפגין את זה כמו שזה ולא מתרגם את הדבר לקנאה כי מקורה מהשטן. בברכת יום טוב. אור ואהבה. אורן.

איל באש

New member
קנאה = פחד ../images/Emo2.gif

קנאה = אגו קנאה = רכושנות קנאה = שטלתנות וכל אלו נובעים מפחד לחלוק עם... מפחד לאבד.. שאנו משחררים את הדבר אותו אנו הכי רוצים, יש לנו ממנו המון !!!

למעלה