ע - צ - ב - י - ם

מצב
הנושא נעול.

רידל4

New member
../images/Emo46.gif ע - צ - ב - י - ם ../images/Emo123.gif

ע - צ - ב - י - ם

קורה לכן שאתן, נורא עצבניות?!... אני באופן אישי, לא יודעת מה זה להיות בדיכאון, בדאון, על הפנים... המומחיות שלי היא: לקבל עצבים!!!
לא כיף גדול להיות בימים האחרונים במחיצתי, אך נחמד לגלות שעדיין ולמרות הכל, יש אנשים שעוד מוכנים לסבול אותי...
כיף שיש חברים טובים ותומכים, בעל אוהב ופורום כזה כייפי, שאפשר לדבר בו מכל ה
לאחרונה טיפולי הפוריות משתלטים על מחשבותיי, על יומי, על הווייתי, כל היום שוכנים בתודעתי!
אתן שמות לב באיזו קלות אנחנו מדברות על "על גודל הזקיק המוביל"? על "עובי הרירית"? בעל כורחי נהייתי מומחית!
היום יום ההולדת של בעלי היקר, איתי נתן לו
וברכה והיה מאושר.
הבית עם בלונים, שרנו לו שירים ומאוד השתדלתי, אני והעצבים...
בערב אנחנו יוצאים עם החבר'ה למועדון... חצי מהבנות בחבר'ה בהריון... אבל הנה תראו אותי, אחת ושתיים!!! מיד לוקחת את עצמי בידיים!!!
ומהר!!!!!!! ומפסיקה לקטר!!!!!!
אבל בנות, איך באמת עושים הפרדה????!!!!!!...... לחוד טיפולי הפוריות ולחוד המשפחה והעבודה?...
אני אלך להעיר את הבנים, 18:00 בערב עוד מעט והם עדיין ישנים...
ולסיכום, אני נפרדתי לעת עתה מהעצבים, שילחתי אותם שיציקו לאנשים אחרים. ולכולכן תודה על ההקשבה, שולחת חיבוק ונשיקה
שבת שלום

Big Mama 1

New member
היי מותק ../images/Emo9.gif

ע - צ - ב - י - ם

קורה לכן שאתן, נורא עצבניות?!... אני באופן אישי, לא יודעת מה זה להיות בדיכאון, בדאון, על הפנים... המומחיות שלי היא: לקבל עצבים!!!
לא כיף גדול להיות בימים האחרונים במחיצתי, אך נחמד לגלות שעדיין ולמרות הכל, יש אנשים שעוד מוכנים לסבול אותי...
לאחרונה טיפולי הפוריות משתלטים על מחשבותיי, על יומי, על הווייתי, כל היום שוכנים בתודעתי!
אתן שמות לב באיזו קלות אנחנו מדברות על "על גודל הזקיק המוביל"? על "עובי הרירית"? בעל כורחי נהייתי מומחית!
וברכה והיה מאושר.
בערב אנחנו יוצאים עם החבר'ה למועדון... חצי מהבנות בחבר'ה בהריון... אבל הנה תראו אותי, אחת ושתיים!!! מיד לוקחת את עצמי בידיים!!!
אבל בנות, איך באמת עושים הפרדה????!!!!!!...... לחוד טיפולי הפוריות ולחוד המשפחה והעבודה?...
ולסיכום, אני נפרדתי לעת עתה מהעצבים, שילחתי אותם שיציקו לאנשים אחרים. ולכולכן תודה על ההקשבה, שולחת חיבוק ונשיקה
שבת שלום
היי מותק

אני רק מקווה שחלק מהעצבים ששילחת לאחרים לא יבואו אלי.
אני מאוד משתדלת בזמן האחרון להשאר רגועה
שלווה
ובכלל לא להתעצבן על כל שטות
טוב, לא אמרתי שאני מצליחה.....
מתוקה, איפה אם לא כאן המקום לפרוק את כל הג'יפה ולהמשיך הלאה? וחוץ מזה רק חצי מהחברות בהריון, החצי השני לא! אז מה את מקטרת?
שולחת לך חיבוק חם ומועךךךךך של מאמא. תעשו חיים. סוף שבוע רגוע לכולם.

רידל4

New member
תודה מאמא מתוקה ../images/Emo23.gif

היי מותק

אני רק מקווה שחלק מהעצבים ששילחת לאחרים לא יבואו אלי.
אני מאוד משתדלת בזמן האחרון להשאר רגועה
שלווה
ובכלל לא להתעצבן על כל שטות
טוב, לא אמרתי שאני מצליחה.....
מתוקה, איפה אם לא כאן המקום לפרוק את כל הג'יפה ולהמשיך הלאה? וחוץ מזה רק חצי מהחברות בהריון, החצי השני לא! אז מה את מקטרת?
שולחת לך חיבוק חם ומועךךךךך של מאמא. תעשו חיים. סוף שבוע רגוע לכולם.
תודה מאמא מתוקה

אתמול היתה לי קצת נפילה. אבל היום, אני
בסדר גמור! תודה על החיבוק, הייתי צריכה אותו ותודה על ההבנה... בהחלט נכנסתי לפרופורציה מה"הערה" ההיא... צודקת.

MIF2002

New member
כמה מוכר....

ע - צ - ב - י - ם

וברכה והיה מאושר.
שבת שלום
כמה מוכר....
גם אני עצבנית רצח בזמן האחרון, וכמה שאני לא מנסה לשלוט בזה, לפעמים אני לא.... קשה, קשה להפריד את הטיפולים מיתר החיים שלנו, יש בהם משהו מאוד אינטסיבי ומאוד שטלטני, מה גם שזה משתלב עם הכמיהה האדירה והגוברת לילד, וביחד... זו פשוט חבית חומר נפץ... אין ספק שכאן הוא המקום לפרוק הכל, ופה יבינו אותך הכי מכולם, מאחלת לך סוף שבוע רגוע וחג שמח !!!!

רידל4

New member
היי מיפ, תודה על התגובה ../images/Emo13.gif

כמה מוכר....
גם אני עצבנית רצח בזמן האחרון, וכמה שאני לא מנסה לשלוט בזה, לפעמים אני לא.... קשה, קשה להפריד את הטיפולים מיתר החיים שלנו, יש בהם משהו מאוד אינטסיבי ומאוד שטלטני, מה גם שזה משתלב עם הכמיהה האדירה והגוברת לילד, וביחד... זו פשוט חבית חומר נפץ... אין ספק שכאן הוא המקום לפרוק הכל, ופה יבינו אותך הכי מכולם, מאחלת לך סוף שבוע רגוע וחג שמח !!!!
היי מיפ, תודה על התגובה

גם את מזל טלה... מזל טוב!!! יום הולדת ברדיוס הקרוב
היום אני הרבה יותר טוב. תודה

העין ה 3

New member
אוף, איזה עצבים!!!

ע - צ - ב - י - ם

וברכה והיה מאושר.
שבת שלום
אוף, איזה עצבים!!!
בטח שקורה לנו - רק כל הזמן... אבל אצלנו למשל, בגן של עידן, יש מעט מאוד אמהות בהריון (כולן עם תינוק בן חודש/חודשיים...) יופי שלקחת את עצמך בידיים, מקווה שנהנית בבילוי למרות כל ההריוניות שמסביב, ואולי הם אפילו יביאו לך את המזל?

רגוע... רגוע...

אוף, איזה עצבים!!!
בטח שקורה לנו - רק כל הזמן... אבל אצלנו למשל, בגן של עידן, יש מעט מאוד אמהות בהריון (כולן עם תינוק בן חודש/חודשיים...) יופי שלקחת את עצמך בידיים, מקווה שנהנית בבילוי למרות כל ההריוניות שמסביב, ואולי הם אפילו יביאו לך את המזל?
רגוע... רגוע...
רידל חורזת יקרה שמרגישה שהטיפולים משתלטים על כל הווייתה צרור עצות מנסיוני מה שבא לך: תאמצי שק איגרוף וזוג כפפות שבו אפשר לחבוט ולבעוט נעלי התעמלות לג'וגינג בשכונה מוציא עצבים ושומר על הגזרה ואולי מדיטציה עם מוסיקה טובה עוזר לחלק לעולם אהבה אולי אחת העובריות מהגן הולכת להיות לבנך כלה? כי רק אהבה מביאה אהבה שבת שלום וחיבוק אוהב ממני

רידל4

New member
דאראמסאלה, ככה לומדים?! ../images/Emo6.gif

רגוע... רגוע...
רידל חורזת יקרה שמרגישה שהטיפולים משתלטים על כל הווייתה צרור עצות מנסיוני מה שבא לך: תאמצי שק איגרוף וזוג כפפות שבו אפשר לחבוט ולבעוט נעלי התעמלות לג'וגינג בשכונה מוציא עצבים ושומר על הגזרה ואולי מדיטציה עם מוסיקה טובה עוזר לחלק לעולם אהבה אולי אחת העובריות מהגן הולכת להיות לבנך כלה? כי רק אהבה מביאה אהבה שבת שלום וחיבוק אוהב ממני
דאראמסאלה, ככה לומדים?!

תודה חמודה. באמת נרשמתי לפני שבועיים להולמס פלייס. אני משתדלת להתמיד, אם כי שוברת שיאים במגוון ובמספר התירוצים. תודה ובהצלחה בבחינה

רידל4

New member
תודה ורדל'ה ../images/Emo8.gif ../images/Emo140.gif

אוף, איזה עצבים!!!
תודה ורדל'ה

מצב
הנושא נעול.
למעלה