מכשפל'ה רעה!!!!!

ספגטינה

New member
../images/Emo46.gifמכשפל'ה רעה!!!!!

כן, היא הגיע (נו, איך לא?!!!) ממש מעצבן, כי פתאום נעלמו לי כל הסימנים של לפני, וכבר דמינתי איך אני אודיע לבעלול שאנחנו בהריון ואיך אני יספר לבת של שיהיה לה עוד אח..... ואז, היא הגיע, מגעילה, אדומה וכואבת מתמיד!!! מי באה למרוץ ספטמבר? (יואו, כבר ספטמבר....)

ספגטינה

New member
אתן ממש מבאסות אותי

עם החוסר התייחסות, אחרי הכל רק ממכן ציפיתי לעידוד...

geni1

New member
המון ../images/Emo24.gif

תאמיני לי שאני מכירה את ההרגשה שאת משוכנעת שהפעם זה הצליח וזה לא...
אני עדיין מבואסת מהתשובה השלילית שלי שקיבלתי ביום שישי. אבל אני כל הזמן מעודדת את עצמי שזה יקרה בזמן. אני רציתי להכנס להריון בכלל באפריל כדי שאלד בחופשת סמסטר בפברואר. אבל כנראה שאם כבר אז זה יהיה בחופשת קיץ. האמת - זה יותר טוב... שולחת לך המון בהצלחה

יולי 154

New member
אני בתפקיד המעודדת ../images/Emo24.gif

קחי חיבוק גדול ועם נשימה ארוכה, למרוץ של החודש הבא. חשיבה חיובית והרבה אופטימיות, כי זה מה שאנחנו צריכות. גם אצלי הגיעה מכשפה , רק שאצלי חיכיתי לה אחרי הפלה, ורק עכשיו אפשר לנסות שוב. אז...בהצלחה בחודש הבא!

סנונית 1

New member
ספגטינה מתוקה../images/Emo23.gif

קחי
לעידוד דבר ראשון. אני לא יודעת מה עם השאר (הן בטח יגיבו) אבל כשקראתי את ההודעה שלך זה החזיר אותי לחודש שעבר כשהמכשפה ביקרה אצלי. זה כל כך מאכזב וכואב שלפעמים אין מילים. אני זוכרת שכעסתי על כל העולם ולא רציתי לדבר עם אף אחד כולל עם הבעלול, ואני מדמיינת אותך מרגישה את אותם הדברים. ואז אמרתי רגע רגע חייבים לעודד כי הרי אנחנו ננצח אותה נכון ספגטינה? אני יודעת שלחכות עכשיו עוד חודש זה מבאס אבל אנחנו נביס אותה זה בטוח, את עוד תראי ומעין שתמיד שולפת הודעות מהעבר תראה לך את ההודעה הזאת ואת תצחקי. אז חמודה שלי תתעודדי "עוד יהיו ימים טובים מאלה..." את תצליחי מבטיחה לך. ואגב מתה על ספגטי. מחזיקה לך אצבעות לספטמבר שיבוא עלייך לטובה.

תמרלה

New member
../images/Emo42.gifלשרוף את המכשפות בעידן 2003

אם לא נעשה משהו בנידון -המכשפות ישתלטו לנו על החיים- אז ההיסטוריה מלמדת שהדרך הכי טובה להפתר מהן זה לשרוף אותן!! אז צריך פשוט למצוא את הדרך הנכונה לכך! ומכיוון שהטכנולוגיה מתקדמת אז יש היום דרכים אחרות - ואם זה איזה כדור שהמציאו (איקלמומין וכל השאר..) או אולי יש היום זריקה מיוחדת ? (כורי-משהו שמו..) או אולי יש פטנט שקשור לכל מיני -רופאים ! והם לדעתי המומחים באיך להתגבר על המכשפות, יש להם כל מיני פטנטים בדיקות דם, ואולטראסונד וכל השאר והם בטוח ימצאו את הדרך להפתר ממנה! אבל זה גם תלוי בנו, כי כמו שפעם האמינו שאם ישרפו את המכשפה היא תעלם!! אנחנו צריכות להאמין ברופא או בעצמנו! ואז נהייה יותר רגועות ונחשוב חיובי קדימה, אז זה באמת מעצבן ומאכזב אבל אנחנו הנשים כמו -"נחום תקום" והופ נפלנו וישר קמות על הרגלים וממשיכות קדימה! אז אני אתך במרוץ ספטמבר ( אני עוד לא יודעת לפי מה סופרים...הביוץ בספטמבר או התשובה שיש הריון? ) אז חזקי ואמצי וקבלי חיבוק מעודד

קובולט

New member
אני בתפקיד מפזרת אבקת הריון

מתוקה מצטערת שפיספסתי את ההודעה שלך... במכשפות צריכים חיזוקים ואנחנו פה בשבילך עם חיבוקים נשיקות וחיזוק הרחם לחודש הבא עלינו לטובה!!!!

מירב8

New member
גם אני בדרך למירוץ ספטמבר ../images/Emo24.gif

חמודה, שיהיה בהצלחה בפעם הבאה הלוואי שהמכשפה תיעלם לה - נגיד ל... 10 חודשים ככה לא מבקשים יותר מדי - רק הפסקה קטנה כמובן מוצדקת כזו שבסוף תביא תינוק/ת חמוד/ה בהצלחה לכולנו

סימבה ק

New member
היי ספגטינה

המון חיבוקים, נשיקות, חיוכים וכל מה שתרצי! מכירה את האכזבה הזו (מי לא?) ומקווה שלא יהיו יותר. בהצלחה בספטמבר!

lnln

New member
מכשפה, מכשפה, מכשפה

איך המפלצת הזו מגיעה ושוברת אותנו. לדעתי, אם מחזר ספטמבר יהיה הראשון בו אני מפזרת אבקת הריון בטוח כולם יקלטו, הרי יש לי מזל של מתחילים, אז אני עובדת על זה, ואת, חסר לך אם תפספסי, כסחי את המכשפה.

shirna

New member
ספגטינה שלנו...

אני כל כך מבינה אותך, כן כן גם אלי היא באה לביקור בדיוק אתמול ביום שבת, למרות שהתחננתי בפניה שלא תגיע, אבל..... אנחנו יד ביד עוד ננצח אותה ותראי שבעוד שבועות ספורים "נרקוד על הגגות" משמחה!

Mylight

New member
ספגטי היי- קבלי זריקת עידוד../images/Emo24.gif

לחודש הבא בכוחות מחודשים ואופטמיות שמתחזקת מיום ליום

באסה, באסה, באסה!!!../images/Emo10.gif

פויה...............רעה, רעה!! אבל......................לא נורא מותק.. בסוף כל חודש, יש חודש חדש שמחכה להרפתקאות חדשות ובסופו הפתעות... קבלי חיבוק ענק!

למעלה