כשיש פראיירים שמזמינים סינג'ורים
של האקס הנצלן, למה שהאקס ייגמל מלסנג'ר אותך ? את גם באה אליו הביתה לנגב להם ? ולשים להם פלסטר ? כשהילדים אצל האקס, הם באחריותו. כל המעגל שסובב אותך מנצל אותך כי את "זמינה" תמידית. ומה יקרה אם לא תעני ? הבת תמות ? יהיה משבר אחד, האב יקבל מסר חד משמעי שבימים שלו האחריות חלה עליו, הילדים יבינו זאת גם כן ואת תוכלי לישון לך בשקט בלי טלפון. במקום לאפשר לחברה לחנך ולאלף אותך, חנכי ואלפי את את הסביבה. טלפון סלולרי איננו גזירת גורל ואיננו אזיקים אלקטרוניים. הוא נועד לשרת אותך ולא לשמש כלי שיגרום לך לשרת את האחרים גם כשאת לא צריכה. רוצה לקחת אחריות גם על המשבר הישראלי - פלסטיני ? אם יסמעיל הנייה יתקשר ויגיד לך שמחמוד עבאס לא עונה לו גם כן תגידי לי ש"זה כבר קרה" ? אז זה קרה ! יש דברים שקורים רק פעם - פעמיים ואז ברוח פלא, כשהם מלווים בהצהרה חד משמעית המבהירה את החוקים החדשים, הם לא קורים יותר. אז חיסכי את השניים הנוספים והמירי אותם שמחשב הלע שינוי החוק הזה, של "אני תמיד זמינה" בחוק חדש שאומר "אנ יזמינה כשעלי להיות זמינה". "בין 22:00 ל- 07:00" אני לא זמינה וכן הלאה. על התמכרות לעודף שליטה (בגלל חרדות) משלמים בחוסר שקט וכך יוצרים מעגל של לחץ וחרדה מתגברים. ע"י וויתור על שליטה, משיגים גם שקט וגם סביבה שמותנית לכבד את השקט שלך. חישבי על זה.