מי אני

../images/Emo46.gifמי אני

אני בחורה צעירה שהיתחנה וקיבלה "חברה חדשה" חברה פגיעה שניפגעת אם לא מיתקשרים אליה, חברה שחושבת שכל פעם שאני הולכת לאמא שלי אני צריכה לבוא גם אליה. אם היא מדברת עם בעלי בטלפון אני צריבה לימסור לה ד"ש אחרת היא נעלבת בקיצור עלוקה מה עליי לעשות?

טושטוש חביבה יש לי רעיון כביר.

בכל פעם שחמותך מדברת עם הבן שלה (בעלך) והיא תשאל מה את עושה, או איפה את, שיגיד לה שאת ישנה, או במקלחת, או לא בבית.. וכך לא תיפגע שאת לא מוסרת לה ד"ש ולא מדברת איתה. ואגב, למה שלא כן תדברי איתה אחת ל-3 שיחות שלה? ירד מכבודך? ואם את אצל אימך את לא חייבת ללכת גם אליה באותו יום.. אבל לא יזיק לבקר גם אותה לפחות אחת לשבוע, אז תעשי לה טוב על הנשמה לא יזיק תאמיני לי שאם כל הכלות היו חושבות ועושות כך, הפורום היה אחרת ולא כפי שהוא ניראה.

אוגרת- אבל מה אם

ממש לא בא לי לבקר אותה (ובטח לא לבד...) וגם לא לתת לה דין וחשבון...? תראי- נכון שבעלי בא יחד עם המשפחה שלו, אבל אמא שלו היא שלו ולא שלי. לא ביקשתי אמא נוספת או חברה. מבחינתי היא נספח לבעלי. אני שמחה שהוא אוהב אותה- אבל אני לא חייבת לאהוב אותה. לא? וסתם שתדעי- אני מדברת איתה בערך פעמיים בשבוע בטלפון ולפחות פעם בשבוע מבקרת אותה (האמת שזה ממש יותר מדי בשבילי- את ההורים שלי אני אוהבת ואני רואה אותם פחות...) ובכל זאת הפורום מכיל גם אותי... ויש לי הרגשה שאני אצא מהמצב רק כשאני אראה אותה פעם בחצי שנה (כלומר להגר לארץ אחרת...). אז זה לא תמיד תופס... הבעיה היא בחמות ולא בכלות (לפחות במקרה הזה).

bertap

New member
חבל שכך את מרגישה

אך חשבי על זה שיהיה לך ילדים והם יעזבו את הבית איך תרגישי אז היא ס"ה מנסה להתקרב אליך מה זה כל כך נורא לפני שתעני לי במחשבה תחילה שיהיה לך בוקר טוב

סליחה אבל

אני לא עומדת בינה ובין הבן שלה- להפך, אני שמחה שהוא קרוב אליה. אני לא רוצה להיות הבת שלה ולא מעוניינת בקרבה כזו- אולי כי יש לי בלב מטען כבד כלפיה. תגידי לי את- אם חמותך הייתה מעיפה אותך מהבית שלה, לא פעם, אלא פעמיים- היית יכולה באמת לאהוב אותה? מצטערת. היא יכולה מעכשיו ועד סוף חיי להיות נפלאה- אבל אני לא אשכח לה את ההשפלה הזו. (מעבר לזה- אני דווקא מבקרת אותה די הרבה- ולפעמים היא אפילו נחמדה.)

להיידי , חבל שכך מצב העיניינים

בכל מיקרה אהבה אין להשיג בכוח, או שאוהבים או שלא! אומנם חבל שכך מערכת היחסים בניכם, והשאלה מדוע ובמי האשמה! אני כחמות הייתי מאוד לוקחת ללב אילו הייתי יודעת שכלתי חושבת כמוך.. את אומרת "אני לא חייבת לאהוב אותה" בודאי שאת לא חייבת ואני בטוחה שהיא מרגישה כיצד את חשה כלפיה ובאופן אוטומט יש מחיצה.. ולדעתי גם הבעלים לא מרגישים בנוח ורע להם שכך הוא, ואני יודעת את זה מנסיון אישי שלי כאשר היה לי ויכוח עם החתן שלי והבת שלי הייתה אומללה בשל כך ולמרות שהיא לא אמרה לי ידעתי זאת. ולמרות הויכוח שהיה לי איתו קניתי לבתי חלוק רחצה, וגם לבעלה קניתי מבלי להתייחס למריבה שהייתה לנו.. לא הפסקתי לאהוב אותו וזה הציק לי מאוד שיש בניינו כעס.. טוב, בנתיים הילבנו עיניינים דיברנו על כך, הוא אמר מה מפריע לו, וכמובן גם אני אמרתי לו.. והכל חזר על מקומו בשלום.. לכן, הגישה הזאת של "אני לא חייבת לאהוב" מוטעת ולא במקום. זה לא עניין של חובה.. חשבי על כך כנ"ל כל הכלות שפוסלים את החמות מראש!! חבל ולא צריך להיות כך!!

אוגרת- לא פסלתי מראש.

בשנתיים הראשונות אפילו ממש חיבבתי אותה, אבל מה לעשות שמאז נחשף אופיה האמיתי, וכל הצביעות שיש בה. אין לי כרגע טענות- אני כבר יודעת מול מה אני עומדת- הטוב והרע (ובהחלט יש גם טוב) אבל אני כבר לא אוהב אותה. המקסימום שאני מקווה לו זה להסתדר איתה בלי לחשוב אחר כך על כל העקיצות שהיא אמרה לי ואיך התאמצתי לא להגיב. ואגב- אין חשש, לא נראה לי שהיא מרגישה או יודעת מה אני חשה כלפיה, היא די בטוחה שכולם אוהבים אותה אהבת נפש.

inventor

New member
יש לי הערה לגבי החתימה שלך (שמן )

אני חייבת לכתוב שהרעיון כעיקרו יפה אך יש פה בעיה האסוציציה הראשונית התמונה שמופיעה בראש לפני הבנת הבדיחה ,והחיוך היא גועל נפש בגלל מה שקרה לפני חמישים ושבע שנים מאחר וידוע לך , מה היו עושים מתינוקות כמו שאמרתי אכן רעיון מדליק בעיקרו אבל אולי גם לאנשים אחרים קפצה האסוציאציה הנ"ל מאחר והדבר היה במציאות לא ראוי לצחוק עליו בייחוד מאחר ובטוח יש חמות שמביטות בפורום וחיו אז. אל תקחי קשה מידי - היתה לך כוונה טובה מיכל (לא חמה אלא כלה) בהצלחה

inventor

New member
למנהלת הפורום - בקשה

האם תוכלי למחוק את ההודעה שלי לגבי השמן שמעל ולשלוח אותה אישית להיידי אור זה לא נעים שתהיה הודעה כזו בפומבי כתבתי בטעות בתור הודעה ולא כמכתב

inventor

New member
למנהלת הפורום - בקשה

האם תוכלי למחוק את ההודעה שלי לגבי השמן שמעל ולשלוח אותה אישית להיידי אור זה לא נעים שתהיה הודעה כזו בפומבי כתבתי בטעות בתור הודעה ולא כמכתב

amitmom

New member
טושטוש חביבה..מה אני אגיד לך

על בשרי למדתי שחמות או גיסה הן לא חברות שלך ובחיים לא יהיו. תהיי נחמדה. תטלפני כשנוח ומתאים לך אבל אל תרגישי חובה לעשות את זה. חמותי למדה..אני בד"כ מאוד עסוקה עם הילדה כשהיא מטלפנת ואין לי זמן לפיטפוטי סרק. השיחות אותה הן בד"כ השיטה שלה למצוץ מידע על החיים הפרטיים שלי..מה שאין לי כוונה לשתף אותה או אף אחד אחר בכך. לדוגמא..היא יודעת שאני ואחותה בקשר הדוק (תהרגי אותי אבל אייך 2 אחיות יצאו כ"כ שונות. אחת נעימה ותומכת והשניה מלפפון חמוץ). אחת לשבוע היא תטלפן אלי לשאול על מה דיברתי עם אחותה..חס וחלילה לשאול מה שלומי או אייך הילדה..לא! יותר מענין לה מה דיברתי עם אחותה כדי שחס וחלילה לא יצא שהיא לא מעודכנת במשהו שאחותה כן..רכלנית כבר אמרתי. ותאמיני לי שאחותה היא אדם מסכן, אישה חולת סרטן. מצב כלכלי רע ומה לא. אבל היא אישה מקסימה ואנחנו משוחחות הרבה בעיקר שיחות נפש על דברים שהיא רוצה לשתף אותי על הכאבים שלה ועל כל מיני תסכולים..ואני לא חושבת שאני צריכה לשתף אותה בשיחות פרטיות שלי או בכלל בכל מיני שיקולים שלי אבל לחמותי מציק הענין. טוב, נשפכתי קצת יותר מדי..אז בקיצור...לא לדפוק חשבון ולעשות מה שטוב לך.

bertap

New member
לטושטוש בוקר מבורך../images/Emo42.gif

היתי רוצה לשאול אותך שאלה . אמנם צעירה אך מספיק נבונה אני יודעת שכלתי מתקשרת אלי זה עושה לי את היום עם תחשבי אולי זה אותו דבר אצל חמתך האם חמתך( אלמנה או גרושה) ואיתך הסליחה אך שאלת שאלה

למעלה